Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
"-- skrytý --" 07.03.01 10:39
« Re: zdravim všechny, ...
Proc ja kdyz nekam neco napisu, tak se to za hodinku ztrati v propadlisti dejin? :-))) Zkuste si nekdo vzpomenout na Alfu 75 - zkusenosti, spolehlivost, dostupnost nahradnich dilu a tak... (Taky me na tom aute fascinuje rukojet rucni brzdy...:-))) -
"-- skrytý --" 07.03.01 07:27
« Re: zdravim všechny, ...
Tak dobre, tak to trochu rozhejbem...:-))) Ted mam Forda Sierru 2.0i DOHC - perfektni spolehlivy auto s nahonem na zadek, celkem hezky svezeni, ale v zadnym pripade sportovni...Proto chci neco se sportovnim duchem. Na deltu Integrale nebudou chechtaky a deltu HF4WD sem snad v bazu nikde nevidel (a taky maj svuj vek), zacinam uvazovat o Alfe Romeo 75 (bud 1.8, ale radsi 2.0TS). Kdyz vidim konstrukci zadni napravy DeDion, tak moje sportovni srdce (ze by Cuore Sportivo? :-))) zacne busit nejak rychlejc... mate mi tady k tomu autu nekdo co rict? -
« zdravim všechny, ...
...jsem rád že toto téma, které jsem založil ještě po tom roce a půl existuje,...ale myslím, že se tu už moc o alfách nepíše,... jen jakési pojistné události,... že by alfy byly až tak nudný auta ? nebo jste se už všichni dali na ty německý pekáče ??? a že ani magic,..ten známý bývalý alfista, který sice nyní sní o Subaru Impreza WRC a neustále opravuje Lancii Deltu HF Integrale, ale nyní si pořídil pěknou Alfu 164 2.0 TS,...už moc nepřispívá ? ...je to s Vámi asi už fakt dost špatný. vzpamatujte se !!! -
-
"-- skrytý --" 28.02.01 21:02
« Re: Re:
No take nieco sa stalo kamosovi, omega MV6, diera v zemi smerom na most SNP od nabrezia, neoznacene, vletel tam tak, ze radio vyletelo zo stredoveho panela a rozbilo zadne okno (no nesiel prave pomaly), nebolo to oznacene, cerstvo rozkopane a bola v tom voda. Airbagy a podobne skody + naprava su jasne, nebudem dalej rozvadzat, najma matuS si to vie dobre predstavit. -
matuS 28.02.01 19:08
« Re:
griff> to uz sa asi nikto nedozvie :-)
ono problem je v tom, ze ta alfa je strasne nizka a ten poklop bol vysoky, on to tusim
nebol len ten zvrchlik, ale zrejme nakladne auto to vytocilo aj s tou obrucou - ale to
si len domyslam, lebo ked som tade neskor siel, tak to akurat cele vybetonovavali...
mfilip, tiez si myslim, ze spravca za to moze. ale ten * policajt chcel aby otec zaplatil
pokutu!!! ked som to pocul, tak sa mi ani verit nechcelo! samozrejme, ze nezaplatil, takze
to ide znalcovi na preskumanie...som strasne zvedavy. inac dneska je to uz opravene a je tam
znacka a 30tka, takze to uz o niecom hovori.
a nieje to tak davno, co som cital, ze
nejakemu manikovi sa tam stalo to iste, akurat, ze on vletel kolesom priamo do kanala,
odrazilo ho do steny a uplne auto rozbil...2roky sa sudil so spravcom, ale vysledok neviem.
servis odhadol skodu na 800tisic Sk, teraz to musia zdokumentovat pre poistovnu,
takze sa bude 2 tyzdne cakat (nechapem, preco to tomu servisu bude tak dlho trvat)
Myslím že ta america s najetýma 42 000 by byla úúplně supeér.Te kdo neví jaky vypadají alfy.
[odkaz]