Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
"-- skrytý --" 15.05.01 16:28
« Re: Re:
AR pouzivala Magneti-Marelli jenom u motoru s vyssi zatezi - hlavne u preplnovanych (155 Q4, 164 R4 TB a V6TB). Ostatni modely maji elektroniku Bosch, s niz byvaly obcas u 1.6 TS a 1.8 TS potize. Prvni verze 166 3.0 V6 24V take mely nejake detske nemoci, ve verzi s automatem snad mozna i pretrvavaji. -
« Re:
modra s cervenou? uff, hosi bavite se tu o alfach, to chce styl. no, cervena je cervena (svetla, nesvetla), k tomu klasicke alfacke stribrne litary s kruhovymi otvory, prevodovka selespeed, 2.0 motor s primim vstrikovanim benalu, sedacky recaro (ani nevim jestli se do toho dodavaji, ale mam je ted v aute a jsou super) a kdyz do toho daji po faceliftu pristrojovku jako je v AR147 (ta stavajici pusoby ponekud plastove), tak to skoro nema chybu. -
wolff 11.05.01 19:47
« Bez nadpisu
perleťová, ona z různýho pohledu mění barvu - nuova a ještě jedna, že by aura?
No, ale, kdybych si měl vybrat já tak jedině červenou (i přes ten zánik červených světel vzadu). No ten problém by se dal vyřešit natónováním těch svítilen třeba do modra. Do modra tónovaný hliníkáče...no balada... -
« Re: Která barva jí nejvíc sluší? (AR156)
Heh ta bledomodra farba co beha po cestach (ak je to ta co myslim ja) je draha ako svina priplatok k zakladenj cca 60000 sk.. oproti mar tisic za metalizu sa mi to zda dost..
Je to nejaka specialna farba.. ale viac o tom nefiem -
« Bez nadpisu
Dneska jsem se takhle hnal za AR 147, co by šlověk neudělal, aby se za ni pověsil ( i když pohled zepředu je ještě o něčem jinym).
Ještě k těm AR 156 v Brně - byl jsem na měřeným tréningu, zrovna když začalo dost pršet a podle očekávání měly veškerou konkurenci smést čyřkolky Audi. Ve skutečnosti ale zase vyhrály AR 156. Možná ještě jedna hnaná náprava u Audi by to zachránila. -
« Re: Která barva jí nejvíc sluší? (AR156)
Co se týče barev AR156, hodně jí sluší červená, ale má tu chybu, že při pohledu zezadu zanikají krásně tvarované zadní světlomety (rovněž červené). Hodně jí sluší i černá (pak vypadá vskutku majestátně). Kupodivu je dost často vidět i ve světle modré metalíze, což je vysloveně chladná barva. No mít na ni peníze, tak by to nebyl lehký výběr. -
« Která barva jí nejvíc sluší? (AR156)
Nějak to tady usíná. Tak což takhle pokecat o barevných provedeních krasavice jménem Alfa Romeo 156. Abych se přiznal, je to auto, který mě nejvíc bere za srdce. Jen ho (ji) zahlédnu ve zpětném zrcátku nebo před sebou, tak se přestávám věnovat řízení a okolnímu provozu a okukuji tenhle estetický skvost, nutím manželku, aby se na ní podívala, riskantně předjíždím, abych si ji prohlédl ze všech stran apod. Design AR156 se mi jeví jako skvělá kombinace sportovního ducha a majestátního vzhledu.