Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
"-- skrytý --" 05.06.01 09:57
« Re: 147
Na druhu stranu priznajme si, ze europanom nikdy elektronika nesla u ziadnej znacky :-) vid. napr. RJ od siemensu v Opeli :-) mercedes new C a jeho klimatizacia :-) a urcite je kopec dalsich prikladov. Inak mame dalsi objekt s menom 147 na skumanie, kamos to kupit pred mesiacom (ani som nevedel :-) takze pri najblizsom pive ho trosku postengrujem nech prezradi... -
"-- skrytý --" 04.06.01 19:31
« Re: Nova 156
zreprodukujem to zenskou recou :-) tak ako to bolo povedane: najskor svetla svietili stale aj ked sa vytiahol klucik, potom to 2 dni opravovali, potom svetla nesvietili najma v noci, co dost nahneva, zase to opravovali 2 dni, potom z nicoho nic prestali fungoval kontrolky (pravdepodobne :-) palubovka), to uz opravovali 3 dni, potom zase zacali svietit vsetky kontrolky (3 dni), potom sa nedalo nastartovat... tento monolog bol velmi dlhy a poucny, najma od cloveka, ktory ma presviedcal, ze ta nova 147 je uplna supa :-) Treba podotknut, ze medzi tymito chybami boli tak 1 az 2 tyzdnove rozostupy. Bola to sice jedna z prvych 147, dokonca je mozne namietat, ze ju jazdila zena :-) Najviac sa mi paci ale to, ze narozdiel od matuSovej 166 jej akosi nemozu povedat, ze sa to neda opravit :-) alebo je to mimo zaruky :) -
« Re: Nova 156
Doufám, že do "nové" AR156 dají i 1.9JTD 16V s cca 103kW (co má být ve Fiatu Stilo). To by mohla být ideální motorizace AR156 pro milovníky nafty - přece jen 2.4 JTD se mi zdá na tohle auto moc těžký.
Jinak už u současný AR156 je nabídka dieselů obecně trochu širší než se u nás prezentuje. Dle Bervida (www.bervid.cz) lze usuzovat, že v Německu mají 1.9JTD s 77 a 81 kW (85 kW ?), zatímco 2.4JTD nabízejí s 100 a 103 kW.