Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
"-- skrytý --" 03.07.01 09:28
« Re:
To mas z toho, ze to vubec ctes. Takovy sracky! Ono tech problemku na 156 je vic, ale je to presto statisticky mirne nadprumerne spolehlive auto, coz je vzhledem k jizdni dynamice velmi potesitelne. Ted jsem zaznamenal konecne oficialni predstaveni 156 GTA a opravdu nakonec ten motor 3,2 litru nema jen 265 koni ale 280. Tak alespon to. Jsem jen zvedav, jak to tou predni napravou dostanou na silnici. -
wolff 02.07.01 19:06
« Bez nadpisu
Se skoro divim. Kdyz sem ted cetl clanek o 147 v MF DNes, tak jsem si myslel, ze si ctu o nejhorsim aute ve tride. Motor chlemtá, převodovk stojí za nic, málo místa, kufr podprůměrný, jízdní vlastnosti taky na draka, protože podvozek je tvrdej...Jo a cena vysoká...
A nejlepší byl článek v Blesku...Rada jak koupit vůz!!!A teď se držte. Nejlépe je koupit tak 5 let starý vůz VYŠŠÍ STŘEDNÍ TŘÍDY. Auto je spolehlivé prostorné. Nejlépe v dieslu. Jen tak mimochodem doporučuji...VW Vento za 150 000 Kč. Já se málem potrhal smíchy. A takovejhle ččlověk dělá šéfa nákupu AAA a k tomu ještě recenze na ojetá auta. Já se picnu! -
"-- skrytý --" 28.06.01 13:25
« Re: 164 Q4
odesel ti nejspis motorek - respektive silonovy hajzlik na hridelce motorku - znacky Bosch. Tato typicky precizni Nemecka soucastka odesla zatim na uplne kazde Alfe, kdezto na Lancii u jeji mnohem komplikovanejsi digitalni klimatizaci Magneti-Marelli neodejde nikdy. Cena celeho motorku Made In Germany (nebot ten silikonovy bazmek nelze koupit zvlast, pouzity nejsou a z hliniku se to pry zadira) cini neco pod 9.000,- Kc + den zabity rozebiranim cele pristrojovky (zacnes malym okenkem po vyklopeni supliku). Je to nechutna prace a draha zavada. Hodne stesti! -
"-- skrytý --" 25.06.01 14:02
« kola
Mam na prodej sadu kol Tecnomagnesio 7,5Jx16" (petipaprsek + limec) 4x98 mm a Borbet 7,5Jx16" (pavucina + limec) 4x98 mm na AR, Lancii ci Fiata. Borbety jsou trochu horsi. Dale pneu Barum Competition (zavodni) 20/605/15 mokre 4 ks a dve Pirelli P Zero Competition suche (uz ale dost sjete). Prodam, nebo pripadne vymnenim za 17" kola 4 nebo 5 x 98mm. -
"-- skrytý --" 21.06.01 15:24
« Re: a je to tu!!!!!! NAS SEN!!
Tak to je gut. A vypada to ze to bude i kombiku. Noa taky jsem se trochu splet s tema konikama jak jsem si vsiml. Ale v tom clanku co ja cetl bylo opravdu jen neco pres 200k rozhodne to zacinalo na 2 - tim jsem si jist, mozna ten clanek je starej a tenkrat jeste nebyli presne info, ani nevim kde jsem to cetl...
Ale jestli to je i v kombi, tak to je super na nove v zadnem prip. nemam ale treba se do 5-ti let seberu a budu mit na prvni ojetiny. Tak se kocham nadeji.
A cetl jsi toho tlachala o EVO VII a RS4 no to je preci chuj... -
"-- skrytý --" 21.06.01 15:06
« Re: Re:
Opravdu, kde jsi se o tom dovedel? To by bylo skvele, ale podle toho jak ma prijit ta nadupana verze 156 - snad ?GTA? ted nevim jak to chtej znacit, ale ma snad mit 220k asi nebo tak kolem - tak tady pisou ze ve 4x4 nebude pry kvuli kg. Podle meje to strasna skoda. A tam psali ze se se 4x4 ani nepocita tak to znelo dost nechutne, preci jen 4WD dela svoje a navic ja bydlim pod kopcem a v zime mame vets. probl. se snehem.. -
« S + po funuse
Jako tradičně přicházím s křížkem po funuse - doufám, že aspoň někdo z vás byl na Masarykovým okruhu o víkendu. Jel se tam Alfa Romeo Cup s 156kama, samí Poláci, ale dobrá podívaná. Ale ještě víc se mi líbily dvě 147, který jely Rakouskej challenge cesťáků. Navíc Treml se 147kou vyhrál, i když startoval až z 10.místa a dal tam ostatním docela lekci. -
"-- skrytý --" 06.06.01 08:43
« Re: Nova 156
Proc je tam Bosch jsem nikdy nepochopil. MM funguje bezchybne po celou zivotnost auta a navic je o nekolik generaci progresivnejsi. Ale Bosch si procesory primo vyviji, takze ta cena asi bude jina nez u MM, kteri staveji na upravach americkych jednotek (podobne jako Philips nebo Toshiba). Taktez jsem nikdy nepochopil, proc tam jsou ty brzdy, co tam davaji (Lockheed, ATS...) a nedavaji vsude Brembo (resp. jejich modifikace - ty jsou ve ctyrpistkach na GTV 3.0 V6 24 v - 220 koni a to auto stoji na fleku). Pritom Brembo Group vyrostla vlastne na zakazku AR. Divny veci, asi opet cena. Ja bych si ale radeji priplatil a videl Alfu Romeo tam, kde kdysi byvala: mezi sice drazsima, ale prestiznima autama.