Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.07.01  09:28

« Re:

To mas z toho, ze to vubec ctes. Takovy sracky! Ono tech problemku na 156 je vic, ale je to presto statisticky mirne nadprumerne spolehlive auto, coz je vzhledem k jizdni dynamice velmi potesitelne. Ted jsem zaznamenal konecne oficialni predstaveni 156 GTA a opravdu nakonec ten motor 3,2 litru nema jen 265 koni ale 280. Tak alespon to. Jsem jen zvedav, jak to tou predni napravou dostanou na silnici.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 02.07.01  19:06

« Bez nadpisu

Se skoro divim. Kdyz sem ted cetl clanek o 147 v MF DNes, tak jsem si myslel, ze si ctu o nejhorsim aute ve tride. Motor chlemtá, převodovk stojí za nic, málo místa, kufr podprůměrný, jízdní vlastnosti taky na draka, protože podvozek je tvrdej...Jo a cena vysoká...
    A nejlepší byl článek v Blesku...Rada jak koupit vůz!!!A teď se držte. Nejlépe je koupit tak 5 let starý vůz VYŠŠÍ STŘEDNÍ TŘÍDY. Auto je spolehlivé prostorné. Nejlépe v dieslu. Jen tak mimochodem doporučuji...VW Vento za 150 000 Kč. Já se málem potrhal smíchy. A takovejhle ččlověk dělá šéfa nákupu AAA a k tomu ještě recenze na ojetá auta. Já se picnu!
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 02.07.01  13:43

« Spolehlivost AR 156

V dnešnim vydání německého AutoBildu jsou výsledky spolehlivosti 156 ky. Dopadla výborně! Nejvíce kritizují přední světla, problémy s čidly ABS a u starších verzí možné problémy s druhým rychlostním stupněm. Jinak je to vesměs samá chvála.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:44

« Re: 164 Q4

holt nemci...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.01  13:25

« Re: 164 Q4

odesel ti nejspis motorek - respektive silonovy hajzlik na hridelce motorku - znacky Bosch. Tato typicky precizni Nemecka soucastka odesla zatim na uplne kazde Alfe, kdezto na Lancii u jeji mnohem komplikovanejsi digitalni klimatizaci Magneti-Marelli neodejde nikdy. Cena celeho motorku Made In Germany (nebot ten silikonovy bazmek nelze koupit zvlast, pouzity nejsou a z hliniku se to pry zadira) cini neco pod 9.000,- Kc + den zabity rozebiranim cele pristrojovky (zacnes malym okenkem po vyklopeni supliku). Je to nechutna prace a draha zavada. Hodne stesti!
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  13:53

« 164 Q4

chci se zeptat, zda nevite o nekom, kdo by byl schopen opravit nedirajici klapku topeni na 164....furt to topi....
    musi se sundat palubka, nevite o nekom?? nejakej servis?? nejlip praha a okoli. dikyyyyy
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.01  14:02

« kola

Mam na prodej sadu kol Tecnomagnesio 7,5Jx16" (petipaprsek + limec) 4x98 mm a Borbet 7,5Jx16" (pavucina + limec) 4x98 mm na AR, Lancii ci Fiata. Borbety jsou trochu horsi. Dale pneu Barum Competition (zavodni) 20/605/15 mokre 4 ks a dve Pirelli P Zero Competition suche (uz ale dost sjete). Prodam, nebo pripadne vymnenim za 17" kola 4 nebo 5 x 98mm.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.06.01  16:53

« Bez nadpisu

AR 156 GTA, kterou vystavovali loni mela 265 koni, motor 3,2 l sestivalec a sestikvalt. Siroka byla 1770 (jako WRC) a mela zadni napravu odvozenou od Libry.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.06.01  12:13

« Re: a je to tu!!!!!! NAS SEN!!

akoze na hentom webe su strasni pakovia redaktori :)
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 22.06.01  09:23

Bude mít výkon 250k, 184KW, max.rychlost 260km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.06.01  15:24

Tak to je gut. A vypada to ze to bude i kombiku. Noa taky jsem se trochu splet s tema konikama jak jsem si vsiml. Ale v tom clanku co ja cetl bylo opravdu jen neco pres 200k rozhodne to zacinalo na 2 - tim jsem si jist, mozna ten clanek je starej a tenkrat jeste nebyli presne info, ani nevim kde jsem to cetl...
    Ale jestli to je i v kombi, tak to je super na nove v zadnem prip. nemam ale treba se do 5-ti let seberu a budu mit na prvni ojetiny. Tak se kocham nadeji.
    A cetl jsi toho tlachala o EVO VII a RS4 no to je preci chuj...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.06.01  15:06

« Re: Re:

Opravdu, kde jsi se o tom dovedel? To by bylo skvele, ale podle toho jak ma prijit ta nadupana verze 156 - snad ?GTA? ted nevim jak to chtej znacit, ale ma snad mit 220k asi nebo tak kolem - tak tady pisou ze ve 4x4 nebude pry kvuli kg. Podle meje to strasna skoda. A tam psali ze se se 4x4 ani nepocita tak to znelo dost nechutne, preci jen 4WD dela svoje a navic ja bydlim pod kopcem a v zime mame vets. probl. se snehem..
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.01  22:53

« S + po funuse

Jako tradičně přicházím s křížkem po funuse - doufám, že aspoň někdo z vás byl na Masarykovým okruhu o víkendu. Jel se tam Alfa Romeo Cup s 156kama, samí Poláci, ale dobrá podívaná. Ale ještě víc se mi líbily dvě 147, který jely Rakouskej challenge cesťáků. Navíc Treml se 147kou vyhrál, i když startoval až z 10.místa a dal tam ostatním docela lekci.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.06.01  22:33

« Bez nadpisu

Jo tak to de!
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 18.06.01  21:52

« a je to tu!!!!!! NAS SEN!!

[odkaz] spd.clanek.php3?spdsID=2&spstr=146&clID=…
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.01  20:26

« Re:

nastupci modelu 147 a 156 uz maji byt pouze ctyrkolky. to taky o planovanem vyvoji neco napovida.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 06.06.01  21:11

« Bez nadpisu

No já myslím, že během 5 let to tak magicu bude. Nejkvalitnější nejlepší, ale také nejdražší...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.01  08:43

« Re: Nova 156

Proc je tam Bosch jsem nikdy nepochopil. MM funguje bezchybne po celou zivotnost auta a navic je o nekolik generaci progresivnejsi. Ale Bosch si procesory primo vyviji, takze ta cena asi bude jina nez u MM, kteri staveji na upravach americkych jednotek (podobne jako Philips nebo Toshiba). Taktez jsem nikdy nepochopil, proc tam jsou ty brzdy, co tam davaji (Lockheed, ATS...) a nedavaji vsude Brembo (resp. jejich modifikace - ty jsou ve ctyrpistkach na GTV 3.0 V6 24 v - 220 koni a to auto stoji na fleku). Pritom Brembo Group vyrostla vlastne na zakazku AR. Divny veci, asi opet cena. Ja bych si ale radeji priplatil a videl Alfu Romeo tam, kde kdysi byvala: mezi sice drazsima, ale prestiznima autama.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.06.01  14:08

griff> urcite je problem aj v servise. ale hladajme pricinu - preco sa nieco pokazi v novom aute????
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  13:54

proc je tam bosch, kdyz treba audi A6 (mozna A4, ted to presne nevim) ma pristrojovku od marelli?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…