Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
« Re: 147 gta
snobstvi...ono je to tezky. Ja myslim, ze nastesti Alfa je jedna z mala znacek, ktera nepodlehla trendu nemecke sterilnosti /viz napr. Stilo - po predni sklo cely Pasak/. 156 je krasna, mam ji tri roky a furt se mi libi. Cuore Sportivo ve smyslu, jak o nem mluvi Magic, to asi uplne neni, ale citis, ze jedes. -
matuS 28.11.01 00:00
ja by som to zasa tak netragedizoval. urcite nesuhlasim, ze moj otec je snob, ked kupil 166tku. on ju kupil preto, lebo sa mu pacila.
musite sa zmierit s tym, ze existuju ludia, ako moj otec, ze nekupuju auto, podla toho aku ma techniku, ci ma multilink alebo listove pera. proste moj otec videl 166 a pacila sa mu, tak sa previezol a kupil.
a pojem alfa? viem co to ma byt, ale bohuzial mam pocit, ze to nieje to, co by ste chceli. pre mna je pojem alfa viete co...pisal som o tom pred rokom. -
Naprostý souhlas, dnes si AR 156/166/147 koupí každý bohatý snob, pojem Alfa mu je cizí. Poslední pořádná Alfa byla 155, já bych neměnil.
Mám na Tebe dotaz ohledně podvozku. Co říkáš na komplet odladěné kity INTER ALLOY ?? Varianta "B" je komplet tlumičů KONI s pérama G&M, nebo H&R, nebo OMP, ale mám ten pocit, že je lepší to mít odladěné, nemyslíš ? Akorád o fa Inter Alloy jsem neslyšel... -
"-- skrytý --" 20.11.01 08:05
O quattrech od koncernu FIAT slycham uz od zastaveni vyroby Q4 s Viscomaticem. 155 GTA je posledni Alfa Romeo, ktera ma Cuore Sportivo. Jinak jsou to jen lepsi Fiaty. A mam hodne znamych u nas i v zahranici, kteri od Alfy a Lancie utekli k Mitsubishi a Subaru. Dneska neni AR symbolem zivotnich priorit, ale snobstvi. -
matuS 14.11.01 07:44
« Re: Re:
bob> no, lenze pravda je taka, ze ti taliani su zrejme ozaj poseroutkovia, ale asi ta potesim, ze si myslim to iste aj o nemcoch...
ale chcel som ine. od 1.11.2001 poskytuje cesky importer FIAT a Alfa Romeo 2 rocnu zaruku na automobil, neobmedzeny pocet km. to je celkom zaujimava ponuka, nikto iny okrem japoncov a korejcov toto neponuka (niektori to ponukaju, ale len v ramci EU) takze kupa napr fiat stilla zacina byt velmi zaujimava. -
Jen odepis, ale muj zivot na tom nestoji :-)
Ona mne A33 za az tak moc nebere, to ja spis
164 :-), ale info se hodi... Takova pekna 164
3.0V6, na peknych kolech, cela v cernem, tmava
skla... Nektera starsi auta mne fakt dostanou
-- trebas takova P405 (Ti16, Mi16), 605, Alfa 164. Na tech
autech obdivuju jejich design. Auto je to stare
15 a vice let, ale i dnes se mi libi.
Trebas taci nemci se mi z tehle doby vubec
nelibi -- medvedi, audiny, oply, bmw... (to zas
bude reci "skvela nemecka technika", "posrani
taliani") -
Ja se te na nic ptat nechci, ty ses ptal jak nam to jezdi,
tak jsem ti odpovedel... Ale abych ti udelal
radost, jaky se delali do 33 motory? Ptam se
protoze kdyz nejakou 33 vidim, tak vetsinou jede
"strasne" rychle, tak jestli meli tak dobre
motory, nebo s tim (vetsinou mladi) jezdi nadoraz.
Zajimalo by mne kolik ty motory max tocily (otacky), P, Mk,
popripade zprevodovani (ale spis cisla "kolik
to tocilo pri xxx km a na jaky stupen").
Zatim :-) -
Ja jezdim vetsinou dopredu a obcas i dozadu... Ted
budu menit uchyty prednich pricnych stabilizatoru (jdou uvolneny a bouchaji na nerovnostech).
Take planuju neco udelat se zadnimi vlecnymi
rameny -- jsou na nich vymlaceny silentbloky...
Jeste neco te alfo33 zajima (treba velikost bot,
kolik toho denne vypiju, atd. Jen se ptej.). Jo
a alfa to neni, ale makaron jo (F. Croma -- ale
to mas skoro jako A164 :-)).