Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  18:29

« Re: Alfa sprint

Taky jsem na ten inzerát koukal - nevypadá špatně!
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.02  16:17

« Alfa sprint

Chlapi, těžce zvažuju zapojit se mezi majitele Alfiček. Na www.cars2000.cz mezi ojetymi vozy je k mani nadherna alfa sprint. tusim za 39000. Dobra cena, vypada krasne. Jestli nekdo chcete starci alfu na veterana, mrknete na to, je to fakt klasika. Kez bych mel prachy a rikala mi tahle kara pane. Mejte se.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.02  12:12

« Re: 155

Ahoj, díky za nabídku, tvoji Alfu si velice dobře pamatuju z Pavlových stránek - z těch co tam jsou vypadá rozhodně nejlépe. Chápu, že jsi do auta zřejmě investoval velkou částku, bohužel pro mě je to už poněkud vyšší cena - zhruba v úrovni 155ky. Navíc u mě připadá v úvahu pouze leasing.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.02  18:11

« Re: 155

měl bych tu něco pro tebe,pokud si to vezmeš v létě tak bych prodal svoji 33 Permanent sport ,bude mít čerstvě udělaný motor a převodovku
    ,je to 1992 najeto 80.000 km,koukni na web [odkaz] v registru mám #3
    jsem i v galerii, takový věci jako koni tlumiče a omp brzdy jsou jasný, laděný výfuk taky,snad jediný proti jsou jen kosmetiský vady, pokud to budeš chtít i s novým lakem tak se můžeme domluvit. c_advertising@yahoo.com ,chci ji prodat a ženě koupit 145 a já jsem si na podzim pořídil gtv6.
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.02  12:29

« 155

Zdravim, zajímalo by mě, co si myslíte o tomhle kousku 155ky [odkaz] myslim si, že stojí za úvahu, jestli jim tam vydrží do léta, tak bych si ji možná vzal na leasing. Vypadá to, že si s ní někdo pohrál.
    Vůbec v poslední době jsem začal uvažovat o nákupu auta, jako alfistu mě v prvé řadě pochopitelně zajímají právě tyhle auta, nicméně je zřejmě problém najít zajímavý kousek. Původně jsem uvažoval jen o 33ce, ale sehnat ji v ještě dobrém stavu (a ceně) a od majitelel který nebyl uplný ignorant je zřejmě nadlidský úkol. Navíc 155 je už podsatatně levnější než dřív, takže to vapadá, že není co řešit.
    Okukoval jsem i lahůdky typu Delta Integrale (viděl jsem tu i tu magicovu - zajímavé:-), Alfa Spider, ale pochopitelně tyhle auta se pomalu každodenní ježdění, ehm, nehodí.
    Kdyby jste vědeli o nějkákém zajímavém kusu na prodej (nejlíp někde v dosahu internetu - mám málo času), dejte sem prosím nějáký odkaz. Cuore Sportivo!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.02  09:27

« Re: Servomotor klapek na 164

Lepsi se na to vyprdnout a nechat to mechanicky. Proste otevres haubnu a popotahnes za tahlo. Kdyz budes mit v aute rukavice, je to o.k. Alespon mne za 8500,- ten dementni motorek BOSCH, co to ovlada a preskakuje na nem to silonovy kolecko, rozhodne nestal.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  13:44

Zkusim, Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  09:57

Ja som kupil celu listu so servami u Kornera v Brne, www.autokorner.cz, boli dost ochotni, zavolal som ci maju, nemali, zohnali a dohodol som sa kedy pridem.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  08:14

Mas pravdu nejhorsi jsou ty srouby u skla. Momentalne resim kde sehnat ty spatny kolecka.
    Jinak Diky za odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  12:24

Cernoch: Uplna klasika. Vymontovat celu palubku. Dvom nam to trvalo asi sest hodin, lahodka su sroby v mieste, kde konci predne sklo. Jedine ako sa tomu vyhnut je snad vyrezat kastlik na rukavice :-) Dobre si zapamatat, kde co bolo, mne kopa srobov zostala. Viac k tomu nemam co napisat, musis to rozmontovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  09:42

« Servomotor klapek na 164

Potrebuju vymontovat servomotor klapek na rozdelovani vzduchu od ventilace. Nedelal jste nekdo neco s ventilaci na 164 ? Nevim kudy se da vyndat, spodem vrchem nebo se musi vymontovat cela palubka ? Predem diky za jakoukoli radu a nasmerovani.
    P.S.: Neni tu nekde McStinger? Nepamatujes si jak jste ho vyndavali ?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  01:03

« Re: Dotaz na 156 2,4 JTD Sportwagon

Ještě jeden dotaz - jde tam nějak na střechu připevnit normální rakev na lyže? Ptám se proto, že 5.dveře zasahujou poměrně daleko do střechy. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  01:01

« Dotaz na 156 2,4 JTD Sportwagon

Zdar všici, konečně mi ruplo v bedně a odhodlal jsem se koupit mírně jetou 156 2,4 JTD Sportwagon. Na co si mám dát bacha? Plíz, piště mi na mejl (superlube99@hotmail.com), protože nějak nemám čas to tady furt kontrolovat. Díky všem a tomu, kdo mi poradí posílám pusu (na *).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  10:13

« Re: Alu 13''

zkus nitro ředidlo na hadr a ten na kolo.Pokud chceš renovovat kolo tak opískovat a nalakovat.Jen si musíš uvědimit ,že ti pískování zničí všechny finesy (pokud jsou).
    Přepsat nejde, nemáš právní zodpovědnost, přechází to na právní zástupce, rodiče (opatrovníky).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  20:32

« Re: Alu 13''

Děkujeme za oživení tématu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.02  15:27

« Alu 13''

ZdraVWim, měl bych nějaké dotazy, sice nepatřící do této diskuze, ale snad mi někdo odpoví. Nedávno jsem koupil starší automobil s elektronovými disky, ale předchozí majitel s nimi jezdil asi i v zimě nebo je neudržoval, zkrátka jsou špinavé, tato černá špína nejde ničím umýt (zkoušel jsem různé saponáty a nic). Mohl by mi někdo poradit, jak vrátit diskům původní vzhled? Existuje na to vůbec nějaký přípravek? Co takhle nějaká brusná pasta a hadr + hodiny práce? Nebo je zkusit nechat opískovat (nevím jestli to se to vůbec dá dělat na hliníku, na plechových discích ano)? Kolik stojí renovace hliníkových kol? A ještě bych měl jeden malý dotaz, zajímalo by mě, zda je možné přepsat automobil na osobu mladší 18-ti let? Předem Vám děkuji za odpověd(i)!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  19:46

« Re: nove JTD a JTS motory pro AR

To by mě taky zajímalo, jestli jde jen o vyfachčenej Unijet nebo už Multijet. Taky jsem se nikde zatím nedočetl o průběhu krouťáku, to bude docela zajímavý, jak bude při té 16v technice rozloženej v otáčkách.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 11.01.02  19:27

« Bez nadpisu

Fakt je ten, že těch hlavních novinek od fiatu nebylo zase až tak moc, ale ta motorizace mě trošičku povzbudila. Ta 1,9 vypadá dost, dost zajímavě. Jen čakím ještě od Fiatu na 3 roky avizovaný terénní automobil... Pak budu spokojenej.
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.02  21:37

« nove JTD a JTS motory pro AR

Nejak to tady usina ...

V prvnim cisle SM byl prehled novinek pro rok 2002. Nejvic mne zaujal chystany facelift AR156, kam maji mj. prijit primovstrikovy benzinaky (2.0JTS/125kW) a hlavne nova generace turbodieselu JTD s 4-ventilovou technikou: 1.9JTD/16V/103kW a 2.4JTD/20V/120kW. Jen nevim, jestli u techto JTDecek uz bude pouzit "multi-jet" (?). Rozhodne jsou to ale parametry zajimavy a jestli budu mit nekdy prachy na druhy auto, tak by takova kraska AR156 s 1.9JTD/16V/103kW pod kapotou stala za hrich.

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.12.01  20:27

« AR 33 Sport Wagon

Zdravim vsechny, mam prosbicku, snazim se schrastit nejake drobne a rad bych si na jare poridil mazlika. Chtel bych 33-ku a kombi - tada SW. No a timto bych se chtel zeptat, zda by tu nekdo o necem na jaro nevedel, driv ty kesene mit nebudu..., no kouikam uz ted poteletextech Annoncich..., na netu a kde se da... a k mani je leccos, pohybuje se to kolem 50 - 70 tis. No ja bych nejradeji 1.7IE, radeji 16V a 4x4 bych nechtel protoze zase jeste chci postudovat a kazdej litrik dolu na spotrebe se bude pravdep. pekelne hodit. Tak kdybyste nekdo vedeli o necem rozkosnem, se 1.7, lepe 16V, v dobrem stavu... proste abych nemusel furt do servisu, nybrz se kochal nadeji a jezdil a jen menil oil a remeny... mozna jeste svicky, tak prosim, dejte vedet na spijker@seznam.cz vzhledem k tomu, ze nemam trvaly pristup na net, je to pro me jistejsi nez to psat sem, coz bych uz nemusel najit.
    Diky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…