Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
« Alfa sprint
Chlapi, těžce zvažuju zapojit se mezi majitele Alfiček. Na www.cars2000.cz mezi ojetymi vozy je k mani nadherna alfa sprint. tusim za 39000. Dobra cena, vypada krasne. Jestli nekdo chcete starci alfu na veterana, mrknete na to, je to fakt klasika. Kez bych mel prachy a rikala mi tahle kara pane. Mejte se. -
« Re: 155
Ahoj, díky za nabídku, tvoji Alfu si velice dobře pamatuju z Pavlových stránek - z těch co tam jsou vypadá rozhodně nejlépe. Chápu, že jsi do auta zřejmě investoval velkou částku, bohužel pro mě je to už poněkud vyšší cena - zhruba v úrovni 155ky. Navíc u mě připadá v úvahu pouze leasing. -
« Re: 155
měl bych tu něco pro tebe,pokud si to vezmeš v létě tak bych prodal svoji 33 Permanent sport ,bude mít čerstvě udělaný motor a převodovku
,je to 1992 najeto 80.000 km,koukni na web [odkaz] v registru mám #3
jsem i v galerii, takový věci jako koni tlumiče a omp brzdy jsou jasný, laděný výfuk taky,snad jediný proti jsou jen kosmetiský vady, pokud to budeš chtít i s novým lakem tak se můžeme domluvit. c_advertising@yahoo.com ,chci ji prodat a ženě koupit 145 a já jsem si na podzim pořídil gtv6. -
« 155
Zdravim, zajímalo by mě, co si myslíte o tomhle kousku 155ky [odkaz] myslim si, že stojí za úvahu, jestli jim tam vydrží do léta, tak bych si ji možná vzal na leasing. Vypadá to, že si s ní někdo pohrál.
Vůbec v poslední době jsem začal uvažovat o nákupu auta, jako alfistu mě v prvé řadě pochopitelně zajímají právě tyhle auta, nicméně je zřejmě problém najít zajímavý kousek. Původně jsem uvažoval jen o 33ce, ale sehnat ji v ještě dobrém stavu (a ceně) a od majitelel který nebyl uplný ignorant je zřejmě nadlidský úkol. Navíc 155 je už podsatatně levnější než dřív, takže to vapadá, že není co řešit.
Okukoval jsem i lahůdky typu Delta Integrale (viděl jsem tu i tu magicovu - zajímavé:-), Alfa Spider, ale pochopitelně tyhle auta se pomalu každodenní ježdění, ehm, nehodí.
Kdyby jste vědeli o nějkákém zajímavém kusu na prodej (nejlíp někde v dosahu internetu - mám málo času), dejte sem prosím nějáký odkaz. Cuore Sportivo! -
"-- skrytý --" 18.02.02 09:27
« Re: Servomotor klapek na 164
Lepsi se na to vyprdnout a nechat to mechanicky. Proste otevres haubnu a popotahnes za tahlo. Kdyz budes mit v aute rukavice, je to o.k. Alespon mne za 8500,- ten dementni motorek BOSCH, co to ovlada a preskakuje na nem to silonovy kolecko, rozhodne nestal. -
« Re: Servomotor klapek na 164
Cernoch: Uplna klasika. Vymontovat celu palubku. Dvom nam to trvalo asi sest hodin, lahodka su sroby v mieste, kde konci predne sklo. Jedine ako sa tomu vyhnut je snad vyrezat kastlik na rukavice :-) Dobre si zapamatat, kde co bolo, mne kopa srobov zostala. Viac k tomu nemam co napisat, musis to rozmontovat. -
« Servomotor klapek na 164
Potrebuju vymontovat servomotor klapek na rozdelovani vzduchu od ventilace. Nedelal jste nekdo neco s ventilaci na 164 ? Nevim kudy se da vyndat, spodem vrchem nebo se musi vymontovat cela palubka ? Predem diky za jakoukoli radu a nasmerovani.
P.S.: Neni tu nekde McStinger? Nepamatujes si jak jste ho vyndavali ? -
« Dotaz na 156 2,4 JTD Sportwagon
Zdar všici, konečně mi ruplo v bedně a odhodlal jsem se koupit mírně jetou 156 2,4 JTD Sportwagon. Na co si mám dát bacha? Plíz, piště mi na mejl (superlube99@hotmail.com), protože nějak nemám čas to tady furt kontrolovat. Díky všem a tomu, kdo mi poradí posílám pusu (na *). -
« Re: Alu 13''
zkus nitro ředidlo na hadr a ten na kolo.Pokud chceš renovovat kolo tak opískovat a nalakovat.Jen si musíš uvědimit ,že ti pískování zničí všechny finesy (pokud jsou).
Přepsat nejde, nemáš právní zodpovědnost, přechází to na právní zástupce, rodiče (opatrovníky). -
« Alu 13''
ZdraVWim, měl bych nějaké dotazy, sice nepatřící do této diskuze, ale snad mi někdo odpoví. Nedávno jsem koupil starší automobil s elektronovými disky, ale předchozí majitel s nimi jezdil asi i v zimě nebo je neudržoval, zkrátka jsou špinavé, tato černá špína nejde ničím umýt (zkoušel jsem různé saponáty a nic). Mohl by mi někdo poradit, jak vrátit diskům původní vzhled? Existuje na to vůbec nějaký přípravek? Co takhle nějaká brusná pasta a hadr + hodiny práce? Nebo je zkusit nechat opískovat (nevím jestli to se to vůbec dá dělat na hliníku, na plechových discích ano)? Kolik stojí renovace hliníkových kol? A ještě bych měl jeden malý dotaz, zajímalo by mě, zda je možné přepsat automobil na osobu mladší 18-ti let? Předem Vám děkuji za odpověd(i)! -
« nove JTD a JTS motory pro AR
Nejak to tady usina ...
V prvnim cisle SM byl prehled novinek pro rok 2002. Nejvic mne zaujal chystany facelift AR156, kam maji mj. prijit primovstrikovy benzinaky (2.0JTS/125kW) a hlavne nova generace turbodieselu JTD s 4-ventilovou technikou: 1.9JTD/16V/103kW a 2.4JTD/20V/120kW. Jen nevim, jestli u techto JTDecek uz bude pouzit "multi-jet" (?). Rozhodne jsou to ale parametry zajimavy a jestli budu mit nekdy prachy na druhy auto, tak by takova kraska AR156 s 1.9JTD/16V/103kW pod kapotou stala za hrich. -
"-- skrytý --" 23.12.01 20:27
« AR 33 Sport Wagon
Zdravim vsechny, mam prosbicku, snazim se schrastit nejake drobne a rad bych si na jare poridil mazlika. Chtel bych 33-ku a kombi - tada SW. No a timto bych se chtel zeptat, zda by tu nekdo o necem na jaro nevedel, driv ty kesene mit nebudu..., no kouikam uz ted poteletextech Annoncich..., na netu a kde se da... a k mani je leccos, pohybuje se to kolem 50 - 70 tis. No ja bych nejradeji 1.7IE, radeji 16V a 4x4 bych nechtel protoze zase jeste chci postudovat a kazdej litrik dolu na spotrebe se bude pravdep. pekelne hodit. Tak kdybyste nekdo vedeli o necem rozkosnem, se 1.7, lepe 16V, v dobrem stavu... proste abych nemusel furt do servisu, nybrz se kochal nadeji a jezdil a jen menil oil a remeny... mozna jeste svicky, tak prosim, dejte vedet na spijker@seznam.cz vzhledem k tomu, ze nemam trvaly pristup na net, je to pro me jistejsi nez to psat sem, coz bych uz nemusel najit.
Diky