Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  10:32

« Re: HELP

obavam se, ze je to panem vodickou, a ted ta smutna zprava, slysel jsem ze odchazi z imofy.
    to teda vazne nevim, ke komu tam budu jezdit ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.03  09:34

Onehda se mi podarilo rozpulit nahazovaci rele u Themy a byl patek odpoledne. Volal jsem od certa k dablu, nikdo nic nemel a tak jsem po letech brnknul i do Imofy. Ing. Vodicka tam na me pockal az do vecera (protoze vlakem je vsechno na sto let) a rele mi venoval za dekuju. Nevim, jestli je to jenom jeho osobou, ale treba se Imofa vraci tam, kde uz kdysi byla (jeste U Rysanky). Ono na druhy strane -zkus si treba najit dobryho autoelektrikare do servisu! Ten, kdo je fakt dobrej, se uzivi sam a o lempla (jako tam mivali - ted pry nekde dela na Fordech) nikdo nestoji. Az najdes, dej vedet. Ja jsem zatim byl celkem spokojenej bud u Andela (Na Belidle naproti General Copy) nebo s jednim clovekem u nas v Tuklatech.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  10:17

Magicu jestli můžeš napiš kde nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.03  10:12

Tak uplne vsichni nastesti idioti nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.03  11:20

Se servisem Harmáček v M.L. mám naprosto stejné zkušenosti, chtěl jsem si tam jenom něco koupit, v sobotu - mají mít otevřeno, ale nikdo tam nebyl, tak jsem zavolal na tel. číslo, co bylo na dveřích a dozvěděl jsem se, že kvůli tomu nemá cenu ani ovtírat, ať si to koupím jinde ...
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.03  09:19

« HELP

Tak uz je to diky bohu vyresene. V autorizovanem servisu ( Marianske lazne p. Harmacek ) jsou opravdu pekni idioti, zavada nemela s imobilizerem, natoz pak s kodovou kartou nic spolecneho, byl prodreny nejaky drat smerem k ridici jednotce. Diky bohu za klasicke autoelektrikare.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  23:30

« Re: HELP please

Jen pro kontrolu, sviti kontrolka alfa codu nebö se jedna o nejaky jinz imobilizer?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.03  11:18

V autorizovanejch servisech jsou mnohdy pěkní idioti. Zajdi na www.alfa-romeo.cz a v diskuzi dej požadavek na radu, nějak se to vyřeší.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  18:10

s kartou Alfa Code by to nemělo mít nic společného, tu budeš potřebovat až při výrobě klíče, navrhuju imo vyřadit trvale z provozu,ale bude to chtít napojit na diagnostiku
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.03  13:44

« HELP please

Chtel bych se poradit, mam 146 z 95 s boxerem a po otoceni klickem mi neprestava svitit kontrolka imobilizeru a auto tim padem nejede. V autorizovanem servisu mi nauctovali 700 za "opravu elektroinstalace" (vymenu 15A pojistký pred imobilizerem) a auto pak par dni jelo. No a ted uz vyhazuje tu pojistku neustale a auto logicky nejede. Servis mne poslal doprdele ( doslova a do pismene ) ze kdyz nemam kodovou kartu auto opravovat nebudou. Ja si myslim ze to nema s kodovou kartou preci co delat ?? HELP please...
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.03  09:55

« GT coupé

Nevíte někdo, kdy oficiálně bude na salónu.
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.03  12:14

« novy motory pro facelift AR166

Na www.autoshow.ro jsem zachytil zajimavy informace k pripravovanemu faceliftu AR166:

The facelifted 166 which will roll out in September will be made up of a range with heavy hitting powerplants. The entry level version will be a 165 bhp 2.0 JTS unit, followed by a 192 2.5 V6, a 225 bhp 3.2 V6 and finally the range topping 300 bhp 3.5 V6 GTA. These petrol units versions will be joined by two diesels, a 150 bhp 2.4 JTD and a 180 bhp 20v 2.4 JTD.

Zda se, ze 2.4JTD 20V (multi-jet) se bude delat ve vice vykonech - u AR166 to bude 132 kW (180 HP), zatimco u Lancie Thesis to spis vypada na 125 kW. No rozhodne se mame na co tesit. Podle dojmu par lidi po jizde s 1.9JTD 16V jsou multi-jety vice nez povedeny. Kdyby se Fiat CR nestavel k prestavbam tak odmitave, tak bych do budoucna u svy Marey vazne uvazoval o vymene stavajiciho 2.4JTD (96 kW) za 2.4JTD 20V (132 kW).

• 00 Reagovat !

foto

25.03.03  11:06

« Archiv

Vážně už tady není žádnej Alfista,že to muselo spadnout do archivu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.03  07:10

« Re: AR 147 1.9JTD 16v

Prodávat se začnou na přelomu března a dubna,ale cena je už stanovená.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  19:22

Na takový letadlo je to víc než dobrá cena
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  12:56

Uz se vi, kdy zacnou ty nove JTDecka prodavat i u nas?
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.03  07:54

« AR 147 1.9JTD 16v

Dostal se mi do rukou novej ceník a cena modelu 1.9JTD 16V -3d je 659 000 Kč, což je myslím cena docela přijatelná.
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.03  07:43

« Kit přímého sání

Zdravím všechny!
    Má někdo praktické zkušenosti s kitem přímého sání pro AR 164 3.0 V6? Myslím hlavně, jak se to projevilo (pozitivně) na výkonu motoru? Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.02.03  01:48

« Re: 156 1.8ts

theo> jo, ABS asi bude od Bosche (ktory vie piect :-) ) ale preco sa im to kazi?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  21:25

« Re: 156 1.8ts

Že by nějaká elektronika od Bosche ? Ten německej šlendrián :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…