Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
"-- skrytý --" 12.05.03 09:34
« Re: HELP
Onehda se mi podarilo rozpulit nahazovaci rele u Themy a byl patek odpoledne. Volal jsem od certa k dablu, nikdo nic nemel a tak jsem po letech brnknul i do Imofy. Ing. Vodicka tam na me pockal az do vecera (protoze vlakem je vsechno na sto let) a rele mi venoval za dekuju. Nevim, jestli je to jenom jeho osobou, ale treba se Imofa vraci tam, kde uz kdysi byla (jeste U Rysanky). Ono na druhy strane -zkus si treba najit dobryho autoelektrikare do servisu! Ten, kdo je fakt dobrej, se uzivi sam a o lempla (jako tam mivali - ted pry nekde dela na Fordech) nikdo nestoji. Az najdes, dej vedet. Ja jsem zatim byl celkem spokojenej bud u Andela (Na Belidle naproti General Copy) nebo s jednim clovekem u nas v Tuklatech. -
« Re: HELP
Se servisem Harmáček v M.L. mám naprosto stejné zkušenosti, chtěl jsem si tam jenom něco koupit, v sobotu - mají mít otevřeno, ale nikdo tam nebyl, tak jsem zavolal na tel. číslo, co bylo na dveřích a dozvěděl jsem se, že kvůli tomu nemá cenu ani ovtírat, ať si to koupím jinde ... -
« HELP
Tak uz je to diky bohu vyresene. V autorizovanem servisu ( Marianske lazne p. Harmacek ) jsou opravdu pekni idioti, zavada nemela s imobilizerem, natoz pak s kodovou kartou nic spolecneho, byl prodreny nejaky drat smerem k ridici jednotce. Diky bohu za klasicke autoelektrikare. -
« HELP please
Chtel bych se poradit, mam 146 z 95 s boxerem a po otoceni klickem mi neprestava svitit kontrolka imobilizeru a auto tim padem nejede. V autorizovanem servisu mi nauctovali 700 za "opravu elektroinstalace" (vymenu 15A pojistký pred imobilizerem) a auto pak par dni jelo. No a ted uz vyhazuje tu pojistku neustale a auto logicky nejede. Servis mne poslal doprdele ( doslova a do pismene ) ze kdyz nemam kodovou kartu auto opravovat nebudou. Ja si myslim ze to nema s kodovou kartou preci co delat ?? HELP please... -
« novy motory pro facelift AR166
Na www.autoshow.ro jsem zachytil zajimavy informace k pripravovanemu faceliftu AR166:
The facelifted 166 which will roll out in September will be made up of a range with heavy hitting powerplants. The entry level version will be a 165 bhp 2.0 JTS unit, followed by a 192 2.5 V6, a 225 bhp 3.2 V6 and finally the range topping 300 bhp 3.5 V6 GTA. These petrol units versions will be joined by two diesels, a 150 bhp 2.4 JTD and a 180 bhp 20v 2.4 JTD.
Zda se, ze 2.4JTD 20V (multi-jet) se bude delat ve vice vykonech - u AR166 to bude 132 kW (180 HP), zatimco u Lancie Thesis to spis vypada na 125 kW. No rozhodne se mame na co tesit. Podle dojmu par lidi po jizde s 1.9JTD 16V jsou multi-jety vice nez povedeny. Kdyby se Fiat CR nestavel k prestavbam tak odmitave, tak bych do budoucna u svy Marey vazne uvazoval o vymene stavajiciho 2.4JTD (96 kW) za 2.4JTD 20V (132 kW).
to teda vazne nevim, ke komu tam budu jezdit ...