Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.03  16:29

« Alfa 166 2.5 20V max.výbava

Ahoj alfisti pokud by jste meli zajem - prodam 166 novy model r.2000, 1 majitel, top stav 80 tis. najeto nikdy nebourana koupena v čr nikdy nebyla v myčce, becker, radiotelefon, velky display, xenony, dest senzor apod. prostě max. výbava, pro nalehavost razantne slevim pri rychlem jednaní, urcite to bude pod 500 tis. garantuji superstav. tel 602770206 nejsu autobazar
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.03  15:29

« Re: dotazek

Jinak 155 2.5 V6 sem jednu dobu měl a jelo to moc hezky :-) a ten sametovej zvuk šestiválce a zátah do 3500 super a 3500-7000 jako raketa :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.03  15:28

Tak to joo zbastlená asi jezdit mohla, já myslel, že ste měli namysli sériovou 155ku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  10:42

Octan: 155 3.0 jezdila skvěle a nějakýmu * se zalíbila. Hoď do 155ky 2.5 motor ze 164ky 3.0 a budeš ji mít taky :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  10:38

Jeee, fakt sorry, to sem nechtěl. Neboj, velikost tvejch bot neznám. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  22:36

Krade se vsechno, vim o zmizely 75 3.0 - libovej kousek, nikdy se nenasla. Proc mi ale zmizela celkem 3X (!!!) stara hnusna Thema Turbo - a potreti se uz nenasla - to nechapu. A predevcirem jsem ji potkal, jak si v pohode jede Prahou! S novejma SPZ. Je jich v modry barve hlasenych 7 v cely CR a policajti ji nenajdou!!! na GTA je lepsi davat pozor, je jich sice taky malo, ale to - zda se - neznamena nic. Bohuzel jiny system krome zamykani zpatecky neznam a odtahnout jde cokoliv...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.03  11:41

Vážený pane, to auto tady jezdilo. Ten motor jsem do něj dával.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.03  10:33

ex33: Jůů já chci 155 3.0 :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.03  15:13

Asimov: prosím tě naco mám ten nick, škoda , že jsi nenapsal adresu a velikost bot :))))
    Vždyť víš, že se kradou alfy jen na objednávku a to vždy libový kousky(75 3.0 ,155 3.0,q4 164), tak mě neříkej, že nemám pravdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.03  14:32

OK, diky vsem za info! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.03  12:21

« Re: Tak co rikate na facelift 156?

Cim dele se na ten facelift divam, tim vic se mi to zacina libit. No a ten 2.4JTD 20v bych taky neodmitnul :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  15:54

ex33: Miloši nemel, to je fakt. Ale pochopitelně se jednalo o starší ročníky.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  13:38

Asimov: nezklesluj informace.
    eric: Nový se téměr nekradou, na kšeft to jsou auta špatný, krade se jenom na objednávku, a když o to Tvý bude někdo usilovat tak Ti ho stejně ukradne. Z toho plyne, mít tam aspoň pager + lokalizátor pomocí mobilu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  13:26

Z mejch asi 20ti známejch alfistů byli o auto okradeni 3. Tak si to přepočítej. A pokaždý šlo o kousek s V6 motorem.
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.03  11:47

« dotazek

Ahoj vsem ...

Chci se jen zeptat, jak se Alfy kradou .. dealer mi tvrdi, ze prakticky vubec, ale pokud nekdo ma zkusenost, rad si to vyslechnu. Znamej chce 147GTA a rad by slysel nejaky info ;-) ...

Diky predem ..
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 11.06.03  09:43

« Bez nadpisu

Jo taky sem slyšel, že prý stánku Alfy mohly konkurovat jen Ferrari a Mass. Jo řekl bych dobrej marketingovej tah. škoda, neměl sem čas tam zajít. Prý ty slečny byly nejenom hezký, ale prý i velmi velmi velmi příjemné a komunikativní. Jen pro nás co neměříme 2 m trochu vyšší...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  18:37

To Asimov: snad ses jim nedíval pod sukně?! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  12:47

Itálie je plná DaSilvů :)))
    Mimochodem na Autosalonu Brno je Alfa stánek plnej páč tam maj nejlepší pipky ze všeh :)))))))
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 06.06.03  20:00

« facelift 156

Mě se naopak facelift zdá velmi vydařený. Dělal ho Giugiaro a řekl bych velmi citlivě.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 06.06.03  08:39

« Bez nadpisu

To vypadá jak fotomontáž ze seatu...To asi není skutečnost ne? Snad...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…