Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto

11.08.03  07:26

« Re: 147 1.9 JTD 16V

Ales.V:Dík,budu rád za jakýkoli info.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  23:05

RV: Už v Imofě nefunguju, zabývám se uplně jinou činností, ale vzhledem k tomu, že se osobně znám s majitelem Bit Poweru, tak Ti zjistím hodnoty, jestli už to bylo na brzdě. Jinak k té teplotě, ten nárust plnícího tlaku není tak vysoký, aby se to projevilo, respektive ten tlak roste rychleji, ale konečná hodnota je změněná naprosto minimálně.Maximálka vzroste, protože je větší kroutící moment, ale nepočítej, že nějak výrazně, odpor vzduchu v těchto rychlostech už je velmi významná veličina. S tou zárukou je to velmi relativní, je to tak, že pokud by dovozce zjistil, že se jedná o načipované auto, tak Ti záruku sebere, na druhou stranu, většina jejich služebních aut je čipovaná, tak si vyber. Další věc je, že zjistit úpravu datových map dokáže pouze výrobce( podotýkám Bosch), i když třeba někoho napadne, jak se to dá jednoduše udělat. Vyber si jaká odpověd Ti vyhovuje
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  21:56

Nevím, jak je to v Imofě, ale třeba v Motortecu si vesele "čipují" ( spíš přenastavují data řídící jednotky) i vlastní předváděčky (u Ricambi), takže bych se toho asi nebál.
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.03  21:04

« alfa romeo 33 /75

Jakej motor by jste mi doporucily? Konkrétně mě dost zajímá 1,4 a 2,0.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  09:24

Ales.V:Díky za odpověď,šlo mi o to, že po čipu je větší plnící tlak turba, tím pádem i teplota vzduchu roste a mezichladič je na něco dimenzovanej.Jde o to,aby teplota nerostla natolik,že by se nadměrně zatěžoval spalovací prostor a klesala účinost spalování (čoud).Vzroste nějak maximálka ? Teď při 206 km/h to točí asi 3950 ot/min. Ještě by mě zajímalo, jak je to se zárukou(třeba u Vás v Imofě). Každej tvrdí, že při flashi nikdo nic nepozná, ale stačí se přece projet ne ? Jo a ještě jedna na konec: Už jste v Imofě dávali někomu čip (Ricambi) na tenhle motor ?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  21:26

Zkušenost s čipem od BitPoveru je celkem pozitivní, vzhledem k jejich kontaktům na Itálii mají zřejmě nejvíc informací. Zatím jsem se nesetkal s upravou mechanických skupin a myslím si, že je to zbytečné, chlazení oleje zabezpečuje výměník voda-olej a mezichladič vzduchu je stejně omezený průřezem sání
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.03  10:29

« 147 1.9 JTD 16V

Mám objednanou 147 1.9 JTD 16V a až se s ní naučím jezdit plánuju ji očipovat. Má někdo typ na nějakou solidní firmu (Ricambi ?).Jaký máte zkoušenosti s očipovanejma motorama JTD ? Je nutný dávát větší mezichladič popř. chladič oleje ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.03  22:11

« Re: Ales V

Cau Magicu, zatim porad funguje mobil 777241452. popř.mail vodousi@volny.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  13:02

« Re: 1.9 JTD

Je to na autorevue.cz v nějaký podsekci.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  12:14

« Re: 1.9 JTD

to RV: Kde ses o něm dočetl?
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.03  06:39

« 1.9 JTD

Neví někdo co za motor je 1.9 JTD-117 kW? Uvádějí ho jako motor pro budoucí model 158. Čím se liší od 1.9 JTD 16V-103 kW ?
  • 00 Reagovat !

foto

07.07.03  13:14

« hmmm

hmm, to mne tesi ze mnou zalozene tema je jeste aktivni....;o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.03  12:11

« Ales V

Prosim ing. Alese Vodicku. aby se mi ozval na cislo 604 700 764. Zjistil jsem totiz, ze i mobilni cislo bylo firemni a tudiz mi k nicemu neni. Staci se ozvat, zavolam zpatky. Dik moc, Roman
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.03  13:45

« Re: v *...

Diky Theo, jsem z Karlovarska, ale nasi lidi z firmy na Brnensko jezdi, za kontakt bych byl moc vdecny: admin@snetsro.cz Bohuzel cvakat to budu ja, autobus sice jel v mem jizdnim pruhu v protismeru nicmene ja odbocoval z mista mimo silnici tak jsem proste vinen a hotovo. ( Odbocoval jsem doprava a z prava se priritil v mem pruhu autobus, pry aby si "sikovne najel" ). Cekaci doba mi tak nevadi, mam cim jezdit, ale mrzi mi to, mam svou Alficku rad....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.03  09:51

« Re: v *...

Jestli jsi z Brněnska, dal bych Ti asi 3 tipy. Ale počítej s tím, že na AR 146 toho skladem asi moc nebude, řekl bych tak týden čekačka. Hlavní ale je, jestli to půjde z cizího pojištění. Jestli jo, tak by na tom mohl být i trochu vývar :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.03  07:32

« v *...

Tak mi vcera moji 146 napalil autobus. Nic moc, ale urcite budu potrebovat levou lampu, a mozna par dalsich drobnosti, mate nekdo kontakt na nekoho kdo tyhle veci vozi z vrakovist ? Ja jsem v tomhle oboru celkem laik a z predstavy autorizovanyho servisu mam hodne vydatnou husi kuzi.... Dik predem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.06.03  17:40

« Re: magicq

S policajtama rec nebyla, pry musi znat presne SPZ (kterou jsem si nemel cas prohlidnout, auto jelo cca 60 km/h kolem me a to byl akorat tak cas jej identifikovat). Ja jsem jel peskobusem, takze bez sance. Mimochodem, lancia Thema 2.0 v modre barve je v CR registrovana celkem v 7 ks. A jednu z nich - jeste v Praze - policie proste neumi najit! potom je otazka zvysovani dani asi na miste...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.03  19:34

« Re: Redline

pokud napíšeš 6750 tak mimo moc nebudeš, zavolej dealerovi
  • 00 Reagovat !

foto petous

petous 19.06.03  08:36

« Redline

Náhodou nevíte v kolika otáčkách má omezovač motor 1.8TS z Alfy 156? Potřebuji to dosadit do cartestu.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 19.06.03  05:51

« magicq

magic a zavolal si fizlom, alebo co sa dialo? aspon si isiel za nim kam s tou themou ide?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…