Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
« Re: Alfa 156 Sportwagon 4 x 4
Pavel KR5:Na emisní normu jsem se nekoukal,ale vrátím se k tomu oleji.Opravdu je ta Selenie pro Alfy tak dobrá jak se píše ? Ve stylu,motor Vašeho nového vozu se zrodil s olejem Selenia v motoru. Já bych to radši viděl na nějakou plnou syntetiku 0W-50-Mobil 1. -
« 147 1.9 JTD 16V
Tak už jsem konečně šťastným (zatím) majitelem této verze.Velmi solidní dynamika,nemám zatím vůbec potřebu čipovat apod. I na standartních kolech sedí líp než většina aut na nízkoprofilovejch elektronech a navíc i hodně dobře brzdí. Jezdím zatím tak do 150, to motor točí na 6-ku asi 2600 ot.Spotřeba zatím 6.2l/100 km.Jestli Vás zajímá něco konkrétního, tak se ptejte, podle možnosti odpovím. -
« Re: Alfa 156 Sportwagon 4 x 4
Podle řečí kolem 4x4 pro novou Pandu, má být jednoznačně použit systém od Subaru, pochybuji, že v rámci koncernu by nebyly využity domácí zdroje, tak že Subaru systém na Alfě je to nejlepší co může být. Krása Itálie + dokonalost Japonska. -
« Re: 147 1.9 JTD 16V
stravos: ne, nemyslel jsem to z legrace, takže natvrdlej nejsi. Jestli ti TDI 81kw přijde líný, tak jezdíš asi se zatáhlou ruční brzdou, neříkám, že to je raketa, ale v porovnání s ostatníma autama stejnýho výkonu, především 1.6 z evropy mi to přijde úplně božský, v Alfě JTD jsem bohužel nejel, takže moc zasvěcenej nejsem, ale přece jenom.... ne všichni jsou ujetý do alf
rubrika=6&id=1259&stamp=
1065174649&kam=detail