Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• 00 Reagovat !

foto

03.03.04  16:11

« Automobilismo

3 !!
    Ja taky :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"anonym" [.XXX] 03.03.04  12:06

« Re: Re: Re: automobilismo

magic: Možná bych měl kluky co prodávaj v ČB kožený zboží, itálie každej tejden
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.04  09:36

« Re: Re: automobilismo

Pokud jsi ochoten jit do predplatneho, tak bychom to mohli zkusit objednat primo v redakci. i kdyz 2 v zrmi budou asi malo, spagetaci ochotou zrovna nevynikaji....
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.04  11:59

« automobilismo

magic: tak prej je to nesehnatelný u nás.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  08:48

« Re: Automobilismo

Ty nevíš kdo kupuje VW Scene a Tuning??? To já vím naprosto přesně, denně jich potkám aspoň 5
    :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.04  15:39

« Re: automobilismo

To ja bych se o Automobillismo taky hlasil :-) treba kdyz nas bude vic...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.04  12:04

« Re: Automobilismo

Kupoval jsem v Rakousku německý časopis (název si už přesně nepamatuji, něco jako "Auto Test"), ale už rok není k dostání. Možná zanikl, možná ho přestali dovážet. Že by náhoda...? Byly v něm totiž výsledky měření na brzdě, "skutečně dosažené" hodnoty spotřeby, nákresy, podrobné srovnávací tabulky atd. Na trhu zůstaly jen ty "úchyloviny"!
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.04  11:54

« automobilismo

magic: zeptám se souseda, dělá v nějaký distribuční firmě kolem tiskovin, třeba bude vědět.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.04  10:27

« Automobilismo

Hele, nevite nekdo, kde se da v tyhle posrany zemi sehnat posledni cislo italskyho casopisu Automobilismo? Maji tu snad kazdej platek v nemcine, i znackovy tuningovy casopisy (treba VW Tuning - kdo to kupuje je mi zahadoou, jsou to samy uchylny slinty), ale poradnej casopis s technickyma podrobnostma, nakresama, tabulkama a grafama - to je u nas tabu. Uz nejezdim do Italie tak casto a v cisle 4/2004 ma byt rozkreslena AR Crosswagon a clanek o vyvoji a variantach pohonu vsech kol. Nevite nekdo, jak k tomu v Praze prijit? Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.04  09:29

« Re: MB x AR

no jasne, ale ja taky kdyz dam za auto cca 1 mil. Kc, tak si prece jenom davam pozor. Fakt je, ze i proto je dobre mit nejaköu bestii na radeni.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.04  16:43

Však to je jasné.............. šéf by ho nepochválil.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.04  15:49

to asimov: je trochu logicke, ze ma obavy, ze to rozbije. Ta sranda stoji 2 mil. Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.04  13:00

« historie ctyrkolek u Alfy Romeo

Na konci clanku "The New Four Wheel Drive Alfa Romeo CrossWagon ..." (www.italiaspeed.com) je velice zajimavy popis predchozich ctyrkolek AR.
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.04  12:40

« MB x AR

rbaron: No upřímně sem nečekal, že se ho udržím i do těch přibližně 190km/h. Na okreskách těžko říct, 0-100 maj obě auta papírově 8,2s a on tam má automat, kterej mu ušetří hromadu práce. Ale já bych do toho šel srdcem :o) Taky sem viděl jeho video na sněhu a je tam vidět obava, že to rozbije. Já té svojí dávám na sněhu na parkovišti trochu jiný karate ;o) Mám jedno pěkný video, který je bohužel pod heslem na stránkách h-fans, tak jedině někam na ftp kdybys chtěl vidět, má 32 MB. Já jsem tam jen okamžik, ale jako celek je to pěkné.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.04  13:05

« Re: Posilovac rizeni na 156 2.0TS ('98)

čti prispevky na :[odkaz]
    myslím že měl Tony stejny problem jako ty. Vystrelila mu hadice schovaná za vzduchovym filtrem
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.02.04  20:56

« Re: Posilovac rizeni na 156 2.0TS ('98)

AR> tak to mi ta je luto, presne toto iste a tiez v zime sa stalo ocinovi na 166. Co sa presne stalo neviem, ale zevraj to technici davali na vrub tomu, ze auto je nizke a niekde sa to muselo obtierat o zem (?)
    dolezite je, ze auto bolo tyzden v servise, opravili to, a na druhy den (tiez mrzlo) sa to dojebalo znova. zlate madarske rucicky (auto servisovane na uzemi s prevazne madarskou narodnostnou mensinou)
    tak to znova opravovali a potom to uz chvilu vydrzalo.
    potom malo auto havariu s totalnou skodou a tym sa vyriesilo viac problemov naraz...
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.04  12:37

« Posilovac rizeni na 156 2.0TS ('98)

Odesel mi vcera za jizdy do kytek posilovac rizeni. Vyteka (vytekl) z toho olej nekde za vzduchovych filtrem, vedle leveho predniho kola. Je mi nekdo schopny rict, co by v tech mistech mohlo jit do kytek? Jestli jsou tam jen nejake hadice apod., ktere mohly prasknout? A kolik si budu asi muset pripravit, pokud pri tom asi 10km dojezdu odesla ta servopumpicka?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.04  06:58

« Re: Proc se nemci vice serou

asimov: Ses čéče dlouho neozval. Teď jsem viděl ace2ho video jak jste rozjížděli Alfici proti Medovi. Byla to ale volovina a předem jasný, měli jste vyrazit na okresky a vypadalo by to jinak, ale to spíš v létě na slušném obutí.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  16:41

« Re: Proc se nemci vice serou

Jooo BOSCH, moje Alfa by mohla vyprávět :o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.04  16:28

« Proc se nemci vice serou

Takze od dnesniho dne jsem chytrejsi po skoleni v oblasti kvality. Krome malych prekvapeni (jako treba ze znacka Tesco je znackou kvality) jsem se dozvedel velice zajimavou vec. Od roku 1999 se uplatnuje v oblasti automobiloveho prumyslu nova technicka specifikace ISO/TS 16949:1999. Zavadeji ji italske automobilky (ANFIA) – Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ferrari a Maserati. K 30. 6. 2001 bylo podle teto technicke specifikace certifikovano 16 organizaci. Jedna se o kvalitativni normu pro dodavatele a subdodavatele vyrobku pro automobnilovy prumysl, ktera harmonizuje dosavadni kvalitativni normy (zejm. ISO 9000) s ostatnimi evropskymi predpisy a pozadavky zakazniku. Tato norma je lidove receno tvrdsi a specifictejsi nez normy ISO rady 9000, ktere plni nemecke firmy. Jen perlicka: BOSCH ma na plneni normy ISO/TS 16949:1999 vyjimku....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…