Alfa Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
« Re: Re: Alfa Romeo 147
pavel a : Já nevím, asi jsi měl smůlu. Já mám 147 1.9 JTD 16V a jsem zatím v pohodě. Znám další dva 147-čkáře a Ti kromě drobností (známý ostřikovače atd.) jsou taky spokojený. Chování Fiatu ČR je kapitola sama pro sebe, prostě jméno Alfy kazí. Kde jsi to kupoval a servisoval ? -
matuS 17.10.04 22:24
« Re: Alfa Romeo 147
ocino mal dost rozsiahle a opakujuce elektricke problemy s a166, a bol som jednym fanatikom zhodeny ze to auto bolo urcite po nehode (bolo kupovane nove)
tak ti drzim palce nech to dobre dopadne, za ocina to vyriesila nahoda - mal na tom aute totalku a nic sa mu nestalo... -
Zdar, motor neměl výkon. Do kopce mě předjížděly i naložený kamiony, po dálnici jsem musel jezdit za 3. Otáčky mi neklesaly, ani nekolísaly. Pouze to do nich nešlo příliš vytočit. Navíc se to stalo vždycky z nenadání a bez varování tj. např. se měl přes sebou 400 km domů a auto příliš nejelo. Někdy šlo i špatně startovat. Musel jsem pak startovat jako 30 let starou karburovanou škodovku.
Víc k tomu nedokážu říci. Vůz byl v záruce, moc jsem to nerešil. Ciao -
« Re: Alfa Romeo 147
Nazdar
jenom jsem se chtěl zeptat co zapříčinila ta škrtící klapka co jste musel vyměnit mám Alfu 146, a při nízkých otáčkách či volnoběhu mi to klesá, všechno mám vyměněný a pořád to dělá, díky za jakoukoli radu.
P.S.-- topící se stébla chytá.
Díky. kratochvil@atlas.cz -
« Alfa Romeo 147
Před dvěma roky jsou zakoupil novou AR 147 (benzín). Po ca 15 měsících provozu jsem měl asi šest závad: porucha ABS a ASR, únik oleje z převodovky, výměna škrtící klapky, nutná výměna motoru (spotřeba 1 l/1.000 km), hučení diferenciálu, výměnu zámku ve dveřích řidiče (rachot), špatně fungující palubní počítač (stále hlásí závady ABS, EBD, ASR, atd). V lednu tohoto roku jsem celou věc předal právníkům (auto nikdy vlastně pořádně nefungovalo). Chování dealera a Fiatu ČR je samostatná kapitola (velmi nepěkná a dlouhá). Můj dotaz však zní: vylízal jsem to všechno za vás ostatní, kteří jste se svou 147 v pohodě nebo jsem jeden z mnoha? Nemůžu totiž uvěřit tomu, že je vůbec možný nesekat tolik nekvality na jeden vůz. Ciao -
Prodám mojí ALFU ROMEO 156 2.4 JTD rv1999
cena cca 205.000,- +dohoda
nebo vyměním za kombíka(i bouraného, VW,Alfa,Opel,Skoda,...atd)
motor 100kW,servo,ABS,klima
spotřeba ve městě do 8 mimo do 6-7
světle modrá metalíza
tmavě modry sedačky
bílej strop + plasty nejtmavší modrá až černá
volant+stř.konzole dřevo
2xel.zrcátka,4 x el. okna, 4 x airbag
(ve volantu a u spolujezdce bagy nejsou,v sedačkách OK)
rádio Pioneer+6xrepro,4xALU + orig rezerva a vybavení
Auto OK,ale ještě chce dodělat pár drobností + udělat spojku(po dohodě udělám)
Prodávám ho protože nutně potřebuju kombíka.
Fotky zatim nemám-mám jen tyhle(níže)další nafotim případnýmu zájemcovi.Dotazy na mojem čísle: 604533997 (toto fórum moc nenavštěvuju tak radši na telefon)