Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto

18.10.04  06:26

« Re: Re: Alfa Romeo 147

pavel a : Já nevím, asi jsi měl smůlu. Já mám 147 1.9 JTD 16V a jsem zatím v pohodě. Znám další dva 147-čkáře a Ti kromě drobností (známý ostřikovače atd.) jsou taky spokojený. Chování Fiatu ČR je kapitola sama pro sebe, prostě jméno Alfy kazí. Kde jsi to kupoval a servisoval ?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.10.04  22:24

« Re: Alfa Romeo 147

ocino mal dost rozsiahle a opakujuce elektricke problemy s a166, a bol som jednym fanatikom zhodeny ze to auto bolo urcite po nehode (bolo kupovane nove)
    tak ti drzim palce nech to dobre dopadne, za ocina to vyriesila nahoda - mal na tom aute totalku a nic sa mu nestalo...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.04  19:45

« Re:

Moc díky za odpověď, budu muset ještě pořád hledat. Jo a o tom startování. Dneska když jsem startoval poránu tak mi to taky chtlo docela po dlouhé době.
    zdar
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.04  13:07

« Bez nadpisu

Zdar, motor neměl výkon. Do kopce mě předjížděly i naložený kamiony, po dálnici jsem musel jezdit za 3. Otáčky mi neklesaly, ani nekolísaly. Pouze to do nich nešlo příliš vytočit. Navíc se to stalo vždycky z nenadání a bez varování tj. např. se měl přes sebou 400 km domů a auto příliš nejelo. Někdy šlo i špatně startovat. Musel jsem pak startovat jako 30 let starou karburovanou škodovku.
    Víc k tomu nedokážu říci. Vůz byl v záruce, moc jsem to nerešil. Ciao
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.04  11:56

« Re: Alfa Romeo 147

Nazdar

jenom jsem se chtěl zeptat co zapříčinila ta škrtící klapka co jste musel vyměnit mám Alfu 146, a při nízkých otáčkách či volnoběhu mi to klesá, všechno mám vyměněný a pořád to dělá, díky za jakoukoli radu.
    P.S.-- topící se stébla chytá.
    Díky. kratochvil@atlas.cz
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.04  20:23

« Alfa Romeo 147

Před dvěma roky jsou zakoupil novou AR 147 (benzín). Po ca 15 měsících provozu jsem měl asi šest závad: porucha ABS a ASR, únik oleje z převodovky, výměna škrtící klapky, nutná výměna motoru (spotřeba 1 l/1.000 km), hučení diferenciálu, výměnu zámku ve dveřích řidiče (rachot), špatně fungující palubní počítač (stále hlásí závady ABS, EBD, ASR, atd). V lednu tohoto roku jsem celou věc předal právníkům (auto nikdy vlastně pořádně nefungovalo). Chování dealera a Fiatu ČR je samostatná kapitola (velmi nepěkná a dlouhá). Můj dotaz však zní: vylízal jsem to všechno za vás ostatní, kteří jste se svou 147 v pohodě nebo jsem jeden z mnoha? Nemůžu totiž uvěřit tomu, že je vůbec možný nesekat tolik nekvality na jeden vůz. Ciao
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.04  09:24

« Re: Zimní kola

Je to VREDESTEIN SNOWSPORT.
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.04  12:23

« Zimní kola

Zdravím,
    máte ještě ta zimní kola na Alfu? Pokud ano, zajímala by mě značka a typ (dezén) těch pneumatik. Nejezdíte náhodou někdy přes Brno nebo kolem?
    Díky
    Beaumont
    beaumont@atlas.cz
    603/985 422
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.04  20:04

« Re:

tak nějaký fotky ty Alfy 156 2.4JTD jsem nahral jsem:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.04  10:04

« elektrony

jo a mám na prodej:
    16" AL KOLA orig.ALFA 5x98 + zimní 205/55/16
    [odkaz]
    cena = 6.500,- Kč rychle = 5.500,- Kč !!!
    STAV: kola jsou OK,
    PNEU: 80% zimní pneu 205/55/16
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.04  09:53

« Re:

to je divný :-( ,pošlu ti to večer znova.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.10.04  08:52

« Bez nadpisu

Ohledne ty 156 2.4 zatim nic neprislo
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.04  12:24

« Bez nadpisu

Prosím Vás chtěl jsem se zeptat jestli tady někdo náhodou neví parametry orif. lamda sondy na AR 146 r.v 98 . Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.04  08:57

« Re: Re:

Francie je super. To já rád (Německo ne-e). Není to koupený v Týnci n/L?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.04  15:07

« Re:

když to stihnu tak to dneska nafotim a pošlu ti to na mail.
    Je to z Francie.mam k tomu veškerý orig.doklady(z Francie je tam snad i serviska) + CEBII (ověření původu) atd. ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.04  12:49

« Bez nadpisu

Pošli prosím na integrale@centrum.cz
    To je z Německa? Kolik to má najeto? Co je na tom ještě kromě spojky, přední dolní mřížky a airbagů?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.04  10:35

« Re:

na levej předek,fotku před opravou asi někde mám.můžu poslat na mail.České Budějovice
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.04  10:06

« Bez nadpisu

Jak moc to bylo bouraný? Nemáš fotky před opravou? Kde je to k vidění?
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.04  08:08

« Bez nadpisu

Prodám mojí ALFU ROMEO 156 2.4 JTD rv1999
    cena cca 205.000,- +dohoda
    nebo vyměním za kombíka(i bouraného, VW,Alfa,Opel,Skoda,...atd)
    motor 100kW,servo,ABS,klima
    spotřeba ve městě do 8 mimo do 6-7
    světle modrá metalíza
    tmavě modry sedačky
    bílej strop + plasty nejtmavší modrá až černá
    volant+stř.konzole dřevo
    2xel.zrcátka,4 x el. okna, 4 x airbag
    (ve volantu a u spolujezdce bagy nejsou,v sedačkách OK)
    rádio Pioneer+6xrepro,4xALU + orig rezerva a vybavení
    Auto OK,ale ještě chce dodělat pár drobností + udělat spojku(po dohodě udělám)
    Prodávám ho protože nutně potřebuju kombíka.
    Fotky zatim nemám-mám jen tyhle(níže)další nafotim případnýmu zájemcovi.Dotazy na mojem čísle: 604533997 (toto fórum moc nenavštěvuju tak radši na telefon)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.04  16:13

« Bez nadpisu

Prosím o pomoc,včera jsem rozstřelil svou Alfu 75 2.0 TD o zvěř a nutně sháním čelní sklo,levý př. blatník a chladič. Pokud můžete jakkoli pomoci,kontaktujte mě.
    Dík Petr 736 645 334
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…