Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.04.05  17:42

« Re: Alfa GTA

ja ti moc nepomozem, ale bol by som rad keby si napisal nejake pocity o tom aute a nejake to porovnanie s Oktaviou RS...
    dik
  • 00 Reagovat !

foto

11.04.05  15:10

« Alfa GTA

tak jsme se stal majitelem GTAcka...je tu nekdo kdo uz s timto vozem ma nejake delsi zkusenosti? na co si dat pozor atd.??? predem dik!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.05  11:57

« Bez nadpisu

Teda pokud to není tajný, kde že se to vyskytuje ten schopnej elektrikář?
    Myslím si, že každýmu Alfistovi by se takovej kontakt setsakramentsky hodil. Aspoň budete mít na severu kšefty ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.05  10:01

« Jirka156

Nejsi Ty ten občan hlavního města co má ve sklepě kvas na dobré pití? Spoilery se podařilo sehnat? Mám tady na severu schopného elektrikáře, takže pokud by jsi jel někdy kolem, dalo by se něco udělat i stou klapkou. Teda pokud je závada v ní. Servis někdy detekuje závadu, která je výhodná s odstraněním pro něj a nikoliv pro Tebe.
  • 00 Reagovat !

foto

20.03.05  16:20

« rezerva

no ja videl nekdy v minulosti jet nekoho celkem rychle po dalnici s dojezdovou rezervou... Jinak tenhle zpusob reseni rezervy povazuji za lepsi nez mit v kufru standartni kolo. Hlavne co se otazky kradere tyce.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.05  13:53

« Re:

Tak to je vcelku na pytel. Cekal sem ze to prd vydrzi, ale az tak desny sem to necekal. Takze obout musim co nejdriv... :x
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.05  13:05

« Bez nadpisu

Jak píše Mitsi. S tím dovětkem, že na Integrale mi vydžela asi 10 minut. Proto důrazně kladu na srdce: 80 km/h je opravdu maximální možná rychlost (svlíknul se celej dezén).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.05  09:34

« Re: Rezerva

"Zaručená životnost" nouzové rezervy je 100 km, může se na ní jet max. 80 km/h, ale hlavně (a na to pozor) - musí být opravdu hóóódně nafoukaná (většinou je předepsáno huštění 4,3 atm.), jinak na ní nepřejedeš ani to město z jednoho konce na druhý!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.05  08:50

« Rezerva

Zdar panove, tak sem u svoji Alfy pichnul levy zadni kolecko a tu gumu uz nema cenu opravovat. Je to tak "trochu hodne" slike. ;-)
    Samozrejme ze tam mam jako rezervu takovej silenej nouzovej bazmek o sirce uctyhodnych 115mm. :P Kolega se o tom vyjadril tak, ze jet za mnou je stejny jako bezet za pejskem, kterej ma amputovanou zadni nozicku... >:-[] Tak sem chtel vedet jak dlouho se to na tyhle rezerve da prezit. Jezdim jen po meste a potreboval bych to tam jeste tak 14 dni nechat...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.05  12:04

« Bez nadpisu

Co se týká nafty, tak jsem téměř nedotčen zkušenostmi. Pokud ti jde o změnu ECU, zkus www.squadra-racing.com nebo www.hoeramann-motorsport.de
    To jsou takový docela seriózní firmy. Já se stýkám v I jen s lidma, co dělají benzinový turbomotory nebo Alfácký V6. Ale naprostá většina koncesionářů na severu Itálie nabízí přemapování ECU jako standardní službu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.05  07:04

« Re:

No já celkem nepotřebuju nic, jsem se svojí 147 JTD 16v spokojenej a nepotřebuju, aby mi to nějakej čipař zmršil, spíš se jenom zajímám a možná by to zajímalo i ostatní. To Biesse má hroznej web, to je pravda, ale zase se mi líbí, že nedílnou součástí úpravy je odbrždění před a po úpravě. Mám takovou naivní představu, že italský auta uměj nejlíp italové. Znáš nějakýho jinýho slušnýho úpravce na severu Itálie ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.05  23:15

« Bez nadpisu

RV - něco mi slovo Biesse říká, ale nevím co. Každopádně ty stránky jsem viděl poprvé. Na firmu, zabývající se především elektronikou mi přijdou trochu divný, ale to nic neznamená. V Safari, Caminu nebo Opeře jim některé odkazy nechodí (nehledě na divné tech. údaje např. u motorů Lancia) a na MS Internet Explorer jsem neměl trpělivost...U softwarový firmy by mě to možná trochu znepokojovalo, takováhle práce. Ale jak říkám, nic to nemusí znamenat.
    Na firmu Bitpower jsem se obrátil jednou v životě s žádostí o vypálení mnou dodaných dat do obvodu eeprom 27C256, která se používá u Alfic, Lancií a Cosworthů s elektronikou Weber-Magneti-Mareli IAW WH4 a dodnes tuto paměť nemám. Opět to nemusí nic znamenat, protože naprostá většina vozů Alfa Romeo používá elektroniku Bosch (147 např. Bosch Motronic ME 7.3, kde jsou paměťi typu flash eeprom). Žádné objektivní nebo technické informace ani o jedné z těchto firem podat nemůžu. Reference na Bitpower by mohla poskytnout pražská Imofa, která s nimi spolupracuje (www.imofa.cz). Záleží na tom, na jaké auto by jsi ten ECU potřeboval. Něco mám, spousta se toho dá sehnat.
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.05  07:04

« Pro magica

Nic se tady neděje tak mám pár otázek. Jezdíš na sever Itálie, říká Ti něco firma Biesse racing se sídlem v Cuneu (www.biesseracing.com)? Zabejvá se úpravama motorů a nedílnou součástí úpravy je graf z brzdy před a po úpravě. Na italským webu www.147virtualclub.it na ně pějou chvalozpěvy. Jakej máš názor na firmu Bitpower u nás ? Dík
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.05  17:37

« Otáčky

Podle servisu v Imofě si myslí, že je zanešená, ale mě ji už dvakrát čistili Carbon Cleanem. Taky moc nechtěli v Imofě slyšet o přehrání softwaru ř.j. motoru, ale za 2500Kč by to na přání udělali. Jinak by to přehráli i Bit Poweráci. Já bych to viděl na výměnu celý klapky a hlavně toho servomotorku ovládající vymezování klapky. Jenže jen ten stojí 6000Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.05  10:49

« Otáčky

A nemůže to být zanešená škrtící klapka?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.05  19:22

« Cadamuro 156

Ještě se chci zeptat, jestli nevíte o nějakých plastech na 156 od Cadamura. Já totiž tu svoji krasavici teďka přes zimu "trochu" tuním. Konkrétně prahy, maska, lízátko pod přední nárazník. Za rozumnou cenu. Nové, to je ranec. Díkec.
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.05  21:46

« Bez nadpisu

Mám stejnej motor a dělá mi to taky.V autorizáku mě řekli,že to tak dělá a když to nechcípe tak se nic neděje.Toť vše.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.05  19:49

« Kolísání otáček

Ahoj. Zdravím všechny Alfisty. Chci se zeptat. Vlastním AR 156 r.98 2.0T.S.(114kW) a mám problém se zakolísáním otáček při sundání nohy s plynu a padání až na volnoběh. Po spadnutí otáček mi několikrát a ne pravidelně zakolísají od 600ot/min až po 2000ot/min. A když zastavím, tak se ustálý na asi 900ot. Kontroloval jsem několikrát čistotu klapky. Byla mi KTS-kou kontrolována chybovka a blok hodnot, kde nejsou žádné anomálie. Tak jsem zkusil zkonfigurovat jednotku a taky nic. Bylo mi ještě doporučeno, ať si nechám přehrát software ř.j. motoru. Dělá to servis Alfa i Bitpower stojí to kolem 2000Kč. Nemáte někdo typ co s tím. Motor má najeto 105.000. Díkas.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.05  16:37

« Bez nadpisu

Jo, tak zatím nemám ani jeden. Zaurguju, poinformuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.05  16:17

« Re: Alfa 166

V brne co? Taky jsem se na ni koukal :-) Pekna,otazka je v jakym je stavu (podvozek apod.) vsechny auta v tom bazaru meji svorne 100000km,taky by mohli projevit vic fantazie pri to pretaceni :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…