Alfa Romeo
Rok výroby 1999
Spotřeba a Palivo 8 litrů/100km benzín
Najeto 121 700 km
Objem a Výkon 1 970 ccm 155 PS
Karoserie Sedan/Limuzína 4-dv. 5-sed.
Barva Stříbrná metalíza
STK/Emise - neuvedeno -
Výbava vozidla
ABS, Alu kola 16 palců, AirBag 2x, Převodovka Tiptronic, Alarm, Imobilizér, Centrální zam. dálkově, El. výbava, Klimatizace digitální, Rádio přijímač/CD, Servo, Pohon přední, El. Okna, El. Zrcátka, Katalyzátor řízený, Nastavitelný volant, Ostřikovač světel, Otáčkoměr, Přídavné světlomety, Tónovaná skla, Ski box, Výškově nastav. sedadla, Multifunkční volant, Převodovka systém F1 řazení převodových stupńů z volantu
co si myslite o te prevodovce
nejdou jsem nejka vlozit fotky? -
"-- skrytý --" 17.08.05 17:14
dik za radu,
pudu sledovat a budu hodne trpelivej.
opravdu by me lakalo si pro ni zajet do I, uz jen proto se poradne projet po I.
Ale kdyz zapomenu na veci kolem dovozu, prihlaseni což se necha zjistit,
tak dalsi a velky problem bude vubec zjistit miste kde stojej a name cekaj
a pak jeste jazyk,
mam strach ze budou chtit mluvit aj, nebo d. -
"-- skrytý --" 17.08.05 13:24
« Re: zdarec
Záleží na tom, jakou. Pokud 2.4 JTD nebo V6, stačí annonce a někdo, kdo ví, jak to má fungovat. I na www.cars.cz nebo www.tipcars.cz je něco k mání. Hlavně klid, nespěchat, prohlídnout víc kusů a udělat si obrázek. Nekupuješ chleba - neber první, co vidíš, tyhle auta stejně moc rychle nemizí.
Pokud chceš TS, chce to kouknout na stránky velkých delarů (imofa, motortec...) a případně se s nima domluvit, jestli na to hodí nějakou záruku (na tu kliku, na elektroniku ji v ČR těžko dostaneš, protože Bosch je nepředvídatelnej). Ono - pokud se tam pravidelně měnil olej a neubejval, tak to auto může být skvělý. Takže pokud se dohodneš na záruce na klice, není to takovej problém (oprava cca 55.000 Kč).
Nebo se dá koupit auto v I a dovýzt, cena od 3.000 Euro (počítej kolem 4.500 + cesta + přihlášení = celkem cca 170.000 Kč), tam se dá sehnat s kompletní zárukou (s ložiskem kola tam asi nepojedeš, ale ta klika by za to stála). Npříklad tady ji máš se zárukou: [odkaz]
nebo třeba tady: [odkaz] -
« náhradní díly
Díky za to číslo co jsi mi včera dal. Maj tam toho co říkal docela dost a dokonce i na gtv.Dokonce to tam nemají ani moc drahý (nárazník na gtv 7 000). Nejlepší je ale si sednout k annonci a najdeš tam toho tolik že si můžeš vybírat. Zrovna teď mě nabídl kořeň jestli nechci nárazník, kapotu a plastovej držák chladiče za 10 000, a další že by mi dovezli celý gtv bez papírů s rozstřeleným zadkem kolem 1000euro. -
"-- skrytý --" 16.08.05 18:07
wolff> tady ale neni nikdo u vyslechu.
co si vybavuju kdyz jsem se na ten jejich web driv obcas dival (kdyz jsem hledal auto) tak tech aut tam bylo takto podivne bouchnutych vic (a to jsem se dival jen na alfy). mozna ty auta podle toho vybiraji protoze maji vysledovane ze to jde nejlip opravit (takto bouchnute auto ale asi neni zas tak caste) a nebo je to pojistny podvod. to tu napadlo kazdeho kdo k tomu psal.
u nedobrzdeneho auta na krizovatce by asi prvni sel naraznik (ty jsou u vsech aut maximalne tak na boku skrabnute) a ne blatnik jeste nekde nad kolem. -
"-- skrytý --" 16.08.05 16:44
« Re: Re: Re: Re: Re:
marpri> jestli je tam opravdu od vcera tak je minimalne podezrele ze jsem tam videl stejne auto bouchnute uplne stejne (i ty dvere u spolujezdce), se stejnyma kolama, ty si vybavuju protoze jsem na to koukal co to je za vzor, urcite vic jak tyden zpet (pravdepodobne jeste o kus driv). treba se ti tam jeste vrati :)) -
"-- skrytý --" 16.08.05 16:35
« Re: Re: Re: Re:
celni bag bouchne jen pri narazu zepredu. a v tom pripade bouchne i u stojiciho auta. aspon ja to tak mam v prirucce k AR156 napsane.
jak se na ty auta divam, tak krom toho ze do ostatnich taky povetsinou nacouvali s v3s, tak to pak jeste naaranzovali tak, aby to vypadalo jako co nejmensi havarka. -
"-- skrytý --" 16.08.05 13:52
« Re: Re: Re: ar 156 2.0 JTS SW
tak uz jsem to tam nasel, tohle nevypada jen na "vymenu blatniku". leve predni kolo ma zjevne jiny sklon nez by melo mit. podobne jsem uz videl, clovek pak zjisti ze to jeste dopadlo na nejaky obrubnik, ze je dira v prevodovce (majitel chtel ukazat ze to jede - olej strikal vsude kolem :-) atd..
tohle auto je tam ale uz docela dlouho. aspon mam pocit ze jsem se na nej dival uz pred casem.
TwinSparka jedině od servisu a jedině se zárukou, ne z bazaru nebo na inzerát. Tak lze koupit maximálně V6 neboi JTD, ale pod 150.000 Kč nemá smysl se vůbec vzrušovat, to budou všechno vraky. Já jsem prošel v listopadu až prosinci asi 10 stopadesátšestek V6 a JTD a ani jedna nestála za nic, proto jsem nakonec volil dovoz.