Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.05  18:01

« Bez nadpisu

TS nekupuj tímto způsobem!!! Navíc za 139.000 Kč to musí bejt šrot. A pozor - Selespeed je strašně fajn, ale jak se auto zboří, často ho už nikdo nikdy nevrátí zpět k funkčnosti.
    TwinSparka jedině od servisu a jedině se zárukou, ne z bazaru nebo na inzerát. Tak lze koupit maximálně V6 neboi JTD, ale pod 150.000 Kč nemá smysl se vůbec vzrušovat, to budou všechno vraky. Já jsem prošel v listopadu až prosinci asi 10 stopadesátšestek V6 a JTD a ani jedna nestála za nic, proto jsem nakonec volil dovoz.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.05  17:38

« Bez nadpisu

co rikate na todle:
    Cena 139 000,- Kč

Rychlé jednání Sleva

Údaje o vozidle
    Rok výroby 1999
    Spotřeba a Palivo 8 litrů/100km benzín
    Najeto 121 700 km
    Objem a Výkon 1 970 ccm 155 PS
    Karoserie Sedan/Limuzína 4-dv. 5-sed.
    Barva Stříbrná metalíza
    STK/Emise - neuvedeno -

Výbava vozidla
    ABS, Alu kola 16 palců, AirBag 2x, Převodovka Tiptronic, Alarm, Imobilizér, Centrální zam. dálkově, El. výbava, Klimatizace digitální, Rádio přijímač/CD, Servo, Pohon přední, El. Okna, El. Zrcátka, Katalyzátor řízený, Nastavitelný volant, Ostřikovač světel, Otáčkoměr, Přídavné světlomety, Tónovaná skla, Ski box, Výškově nastav. sedadla, Multifunkční volant, Převodovka systém F1 řazení převodových stupńů z volantu
    co si myslite o te prevodovce
    nejdou jsem nejka vlozit fotky?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.05  17:14

« Bez nadpisu

dik za radu,
    pudu sledovat a budu hodne trpelivej.
    opravdu by me lakalo si pro ni zajet do I, uz jen proto se poradne projet po I.
    Ale kdyz zapomenu na veci kolem dovozu, prihlaseni což se necha zjistit,
    tak dalsi a velky problem bude vubec zjistit miste kde stojej a name cekaj
    a pak jeste jazyk,
    mam strach ze budou chtit mluvit aj, nebo d.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.05  13:24

« Re: zdarec

Záleží na tom, jakou. Pokud 2.4 JTD nebo V6, stačí annonce a někdo, kdo ví, jak to má fungovat. I na www.cars.cz nebo www.tipcars.cz je něco k mání. Hlavně klid, nespěchat, prohlídnout víc kusů a udělat si obrázek. Nekupuješ chleba - neber první, co vidíš, tyhle auta stejně moc rychle nemizí.
    Pokud chceš TS, chce to kouknout na stránky velkých delarů (imofa, motortec...) a případně se s nima domluvit, jestli na to hodí nějakou záruku (na tu kliku, na elektroniku ji v ČR těžko dostaneš, protože Bosch je nepředvídatelnej). Ono - pokud se tam pravidelně měnil olej a neubejval, tak to auto může být skvělý. Takže pokud se dohodneš na záruce na klice, není to takovej problém (oprava cca 55.000 Kč).
    Nebo se dá koupit auto v I a dovýzt, cena od 3.000 Euro (počítej kolem 4.500 + cesta + přihlášení = celkem cca 170.000 Kč), tam se dá sehnat s kompletní zárukou (s ložiskem kola tam asi nepojedeš, ale ta klika by za to stála). Npříklad tady ji máš se zárukou: [odkaz]
    nebo třeba tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.05  10:32

« Re: náhradní díly

jasne, kdyz vemes neco rozstrelene tak na tom muzes pri rozprodani jeste vydelat, ale toho casu a prostoru co to veme... zalezi jake ma kdo moznosti.
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.05  09:31

« náhradní díly

Díky za to číslo co jsi mi včera dal. Maj tam toho co říkal docela dost a dokonce i na gtv.Dokonce to tam nemají ani moc drahý (nárazník na gtv 7 000). Nejlepší je ale si sednout k annonci a najdeš tam toho tolik že si můžeš vybírat. Zrovna teď mě nabídl kořeň jestli nechci nárazník, kapotu a plastovej držák chladiče za 10 000, a další že by mi dovezli celý gtv bez papírů s rozstřeleným zadkem kolem 1000euro.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.05  08:02

« zdarec

zdarec,
    tak mi teda poradte jake stranky mam slodovat abych poridil 156 za rozumny peniz?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  18:07

« Re:

wolff> tady ale neni nikdo u vyslechu.
    co si vybavuju kdyz jsem se na ten jejich web driv obcas dival (kdyz jsem hledal auto) tak tech aut tam bylo takto podivne bouchnutych vic (a to jsem se dival jen na alfy). mozna ty auta podle toho vybiraji protoze maji vysledovane ze to jde nejlip opravit (takto bouchnute auto ale asi neni zas tak caste) a nebo je to pojistny podvod. to tu napadlo kazdeho kdo k tomu psal.
    u nedobrzdeneho auta na krizovatce by asi prvni sel naraznik (ty jsou u vsech aut maximalne tak na boku skrabnute) a ne blatnik jeste nekde nad kolem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  17:40

« Re:

Já ti to řeknu na rovinu - namám páru. Je to fakt jakoby do toho nacouval náklaďák, ale do tří aut úplně stejně? Vypadá to jako nějakej podvod, ale dost divnej.
    A navíc mi tam ty ceny přijdou strašně vysoký.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.08.05  17:29

« Bez nadpisu

To je neuvěřitelný, jak se tady někdo motá kolem kaše a nic.
    Takže Váš názor...? Pojistný podvody? A nebo to taky může být nedobržděno na křižovatce...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  16:44

« Re: Re: Re: Re: Re:

marpri> jestli je tam opravdu od vcera tak je minimalne podezrele ze jsem tam videl stejne auto bouchnute uplne stejne (i ty dvere u spolujezdce), se stejnyma kolama, ty si vybavuju protoze jsem na to koukal co to je za vzor, urcite vic jak tyden zpet (pravdepodobne jeste o kus driv). treba se ti tam jeste vrati :))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  16:35

« Re: Re: Re: Re:

celni bag bouchne jen pri narazu zepredu. a v tom pripade bouchne i u stojiciho auta. aspon ja to tak mam v prirucce k AR156 napsane.
    jak se na ty auta divam, tak krom toho ze do ostatnich taky povetsinou nacouvali s v3s, tak to pak jeste naaranzovali tak, aby to vypadalo jako co nejmensi havarka.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  15:12

« Re: Re: Re:

Vemes V3S, zaradis zpatecku a ....... >:D
    Bohuzel by tomu odpovidaly i bagy OK. Ty auta teda staly... :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  15:01

« Re: Re:

Jak se ale takováhle rána dělá?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  14:57

« Re:

Nejsou, rozdil tam je. Benzinaky sou z levy a dehtaci z pravy strany... >:D
    Ale opravdu je to u ty JTS a TS uplne stejny... Akorat na tom TS je videt, ze blatnik to fakt nespravi...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  14:48

« Bez nadpisu

Hele, a všimli jste si, že ty Alfy jsou na těch stránkách všechny trefený úplně stejně? A to dost nezvykle...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  14:40

« Bez nadpisu

tadle tam je opravdu od vcera
    na tech strankach se ar docela tocej
    jo s tema al kolama
    diky za radu magicu
    budu to muset zatim na 146 vydrzet na plechacich
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  13:52

« Re: Re: Re: ar 156 2.0 JTS SW

tak uz jsem to tam nasel, tohle nevypada jen na "vymenu blatniku". leve predni kolo ma zjevne jiny sklon nez by melo mit. podobne jsem uz videl, clovek pak zjisti ze to jeste dopadlo na nejaky obrubnik, ze je dira v prevodovce (majitel chtel ukazat ze to jede - olej strikal vsude kolem :-) atd..
    tohle auto je tam ale uz docela dlouho. aspon mam pocit ze jsem se na nej dival uz pred casem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  13:41

« Re: Re: ar 156 2.0 JTS SW

Podle fotek mi to prijde dost bouchly. Je videt, ze je zkroucena predni pricka a bal bych se, ze bude hnuty ulozeni LP tlumice...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  13:38

« Re: ar 156 2.0 JTS SW

uz se zakourilo i po te strance...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…