Alfa Romeo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.10.05  21:19

« Re: Re: Re: AR159

ono je to asi tim ze se snazi vyrobit auto ktere by se dalo obecne prijimanym meritkem hodnotit jako dobre. kouzlo nekterych aut je tak trochu v jiste nedokonalosti, nebo spis prehlizenim nekterych vlastnosti ve prospech druhych. nejde nevzpomenout padesat let slavici citroen DS, v podstate celkem ulet. neco takove (samozrejmne v kontextu doby) treba korejci (nemci) asi hnedtak nevyrobi. nevadi mi ze mi auto na nerovnostech "bere volant z ruky" jenze kdyz do toho sedne nekdo neznaly tak to temer neudrzi na ceste jak s tim lita ze strany na stranu. trochu prehanim. takovy clovek pak rizeni treba u vw bude hodnotit jako prikladne. to ze zrovna rizeni zustalo "jine" mne tesi dvojnasob. a treba u bezpecnosti mne ten jejich sverazny pristup trochu vadil. takze tady je zmena plus. a tak trochu mne i tesi ze je to trosku neco jine nez 156, aspon mne to nebude tak mrzet :-) posledni bod nerozmlouvat! - vim jak se divas na 156 :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.10.05  20:14

« Re: Re: AR159

Ee, netestoval jsem ji, jen jsem měl možnost se svýzt v 2.4 JTDm, resp, objet kousek Prahy. Přesně ti rozumím - ze zveřejněných materiálů jsem měl úplně stejnej pocit - velký, těžký ponorkový německý auto. Ono to tak trochu samozřejmě je, ale spíš je to takovej kříženec. Ponorkovej efekt se trochu koná díky tomu, že je to výrazně tišší (hlavně díky o 1 mm tlustším a tím pádem i těžším sklům a taky díky plastům). Ale je to auto drobnější než vypadá na fotkách, spíš má dlouhej rozvor a je hodně široký (na parkování u supermarketů nepoužitelný). Ale řízením nebo chováním je to pořád Alfa. Pořád víš, že řídíš auto a nemáš pocit, že usínáš v obýváku před televizí. Ale samozřejmě plasty až po bradu a prostorností je to pořád za 155 (přičemž je to mnohem větší). Proti Baworu ale zase bezprostředně reaguje na volant (a to dost zprudka, fakt supr), i když je interér dost luxusní, přeci jen ty sedadla jsou nesrovnatelně lepší a tu hmotnost člověk za jízdy vůbec necejtí. Motor taky nemůžu nějak jasně oznámkovat; je to nejlepší ropa co znám, naprosto v pohodě může konkurovat benzinu. Jenže to má 200 koní a proti mým benzinovým 190 koním to prostě nějak záhadně nejede. Ta odezva na plyn je prostě delší a "gumovější", ale srovnávám nesrovnatelný. Mslím si, že to bude dost prodejně úspěšný auto, protože je to takovej kříženec BMW a klasický Alfy. Ale to sportovní srdce se nějak neustále víc a víc vytrácí...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.10.05  11:49

« Re: AR159

magic> prochazim diskuzi pozadu (dlouho jsem tu nebyl) a vidim ze uz si testoval AR159, jaky je subjektivni pocit z auta, neudelali z toho takove "nemecke" italske auto?
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.05  19:18

« Prima

Nový videoweb s testy auťáků na [odkaz] Dnes Masserati Quatroporte, H2 a Honda Civic osmé generace - testováno první auto dodané do střední Evropy! Stream v nejlepší kvalitě na českém internetu! Fotky, diskuze.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.10.05  17:27

« Svět motorů 15/96

Nemáte někdo prosím tohle číslo (15/96) Světa motorů?
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.05  10:04

« Sportpaket

V ARC klubu se teď řeší Sportpaket. Magicu, nevíš, jestli mám na 156SW 2.4 JTD 100kW Sportpaket? Mám plastové nástavce prahů, karbonový střední panel, anténu na mobil, 16" kola, kůži...
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.05  16:41

« alfa romeo 156 ts

ahoj
    nemate nekdo schema nastaveni rozvodu na 2,0 TS r.v. 1998
    nebo kde to najdu dik
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  14:38

« Re: Re: Traktor na rallye... :-(

Mohlo to dopadnout mnohem hur...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.10.05  14:34

« Re: Traktor na rallye... :-(

pekny humus.
    mali stastie
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  14:27

« Traktor na rallye... :-(

Verze 2.2MB je tady
    [odkaz]
    Verze 6MB je tady
    [odkaz]
    Na idnesu jeste pisou ze mu pak dal nekdo z divaku pres drzku a maj to prosetrovat... Misto aby mu jeste pridali...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.10.05  14:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Alfa 75 SW

kde sa to da stiahnut?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  14:00

« Re: Re: Re: Re: Alfa 75 SW

Na trat RZ se dostal traktor, kterej jel jak jinak nez v protismeru. Ta posadka mela v aute i kameru, takze to hned vcera bezelo na Nove ve zpravach (odkypak se Nova zajima o ralyye, ze??? >:-[] ) Je to i na rallyejournalu ke stazeni... No, byla to pekna morda. Pak ten idiot s tim traktorem chtel ujet a chytli ho az poradatele jinde...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  13:47

« Re: Re: Re: Alfa 75 SW

Jakýho traktoristu? Něco se mi nedoneslo?
    Na Horáckou nejedu, jsem teď od rána do noci u poče a do Vánoc to nebude lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  08:33

« Re: Re: Alfa 75 SW

Mas maila na centrumu, dik. CD je urcite zbytecny. Magicu pojedes na Horackou do Trebice? Mimochodem toho traktoristu z Vltavy rallye bych asi umlatil heverem... :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.05  23:25

« Re: Alfa 75 SW

Tak tvůj telefon jsem našel, ale mejl ee.
    Hoď mi ho někam. Něco ti pošlu, zbytek spíš o víkendu, ale nejlepší by bylo poslat CDčko.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.05  15:00

« Alfa 75 SW

Teda musim nechat, ze prototyp Alfy 75 SW mel urcite neco do sebe. Divim se, ze to neslo do vyroby... Me se docela libi.
    [odkaz]
    Pridavam jeste nejlepsi fotku Alfy 33 :-)))
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.05  10:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napravy

U ty 75 me spis zajima ta predni naprava. K ty zadni mam dost. Takze jdu hledat... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.05  09:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napravy

155 si prohlídni doma, na tý nic zajímavýho není. Jinak na 75 doporučuju google a najdeš tam 3 pr.. totiž krásný dívčí zadečky materiálu ([odkaz] nediv se, že nejmíň polovina z nich je z USA. Když tam přišla jako 2,5, tak nechápali, že jen šestiválec umí takhle utíkat. A třílitr je dostal, když rozválcoval jejich osmiválve 5,7 l...
    Snad ti to pošlu dneska večer, ještě jsem nebyl od včerejška doma.
    matuS: ta převodovka je krom toho odladění i dost poruchová a strašně ztrátová. Nejen, že to auto s ní příšerně chlastá, ale ještě vůbec nejede.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.05  09:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napravy

MatuS > Na kamion si taky pamatuju... To auto zcela evidentne sjelo z vyrobni linky jako prvni vyrobek sobotni ranni smeny po patecni vyhre AC Milan v lize mistru a Inter Milan v UEFA... >:-[] >:-[] >:-[]
    Magic > Nac pouzivat kopii Hummera, kdyz jde pouzit original... :-! Prosim zkus poslat neco k tem napravam. Neco uz jsem nasel a ta predni je teda hodne zajimava. Kdyby si mel neco takovyho i o 75 a 155, tak bych se nejspis nezlobil... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.10.05  09:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napravy

ja netvrdim ze bol zly automat, ale jeho vyladenie.
    ten motor 2.5 V6 je naladeny tak, ze pod 4.000ot fakt nema vykon (potom od 4500 do 7000 totalna raketa) ale prevodovka nutne preraduje pri 2500ot, takze otacky padaju na 1500....vysledok je, ze som isiel ako slimak a spotreba v meste 17.
    teraz na c5 mam o pol litra vacsi objem, v meste sa nad 13 nedostanem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…