Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

12.01.05  15:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

kua fakt to nejde ... je to [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.05  15:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

no myslim ze problem bude u nich, do piatku sa tam bude rypat milion ludi, skusaj, ale mne to ide v celku svizne aj ked kusavo, hlavne ked taham vecsie obrazky
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.05  15:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

yyyyy - je ta linka spravne? Toto ma velmi zaujima, ale v browseri sa mi to neda otvorit.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.05  15:15

« Ajvn, neobvinuj ma

Ajvn, neobvinuj ma, ze som sposobil nudu v Clio rubrike. Ja som rubriku o Meganoch nezalozil. A keby mi Clio neukradli, mohol by som vas tu este stale otravovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.05  13:48

« Re: Re: Re: Re: oprava...

To Ajvn: nevím, ale zítra bude v práci, tak Ti to zjistím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.05  12:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

Prosim ta tvoje prizemne problemy, mne v piatok sada na Titane prva sonda (Huygens) co mi vymeria zaklady na hybernacnu komoru v tom tekutom metane, takze az JA budem stary, tak slova co si tu pisal ani nebudu :shock:
    .... no teda pokial im to nespadne to tej ciernej dierky co o nej pisal Clark vo vesmirnej odisey, ale zevraj kecal, ziadna tam nie je ... www.eas.int je viac info ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.05  12:01

« Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

yyyyy - ty mas este ten stary model, ktory treba kontrolovat? To moj stimulator zivotnych funkcii sa riadi sam, len minule sa trosku sekol - naprogramoval mi erekciu, ale babkin v tom case mal akurat na programe "mesacny cyklus" >:D A s tymi solarnymi panelmi Reanultu to nie je take ruzove, mam auto v garazi a tak som musel minule poziadat suseda, aby mi ho pomohol vytlacit von. Ten jeho Mercedes so studenou jadrovou syntezou je spolahlivejsi :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.05  09:41

« Re: Re: Re: oprava...

dlabas: probuh, netusis, po kolika km mu ty stabilizatory odesly?? To s tim jezdil dennodenne po tankodromu? ... nebo po D1? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.05  08:54

« Re: Re: oprava...

Dnes ráno jsem ho dal do servisu. V pondělí mi volali, že dorazil nový alternátor. Tak uvidíme. Palubku jsem nechal být. Ona si fakt vrže podle nálady a teploty. Ale když vidím ty naše silnice, tak se jí nedivím.
    Zrovna kolegovi odešly na P-307 zadní stabilizátory - 2x 1500,- u neautorizovaného bez práce.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.05  11:41

« Re: Re: Re: Re: oprava...

>Co si tu asi tak budeme psat, az se budeme znat 20 let?:-[] ... tie maju na streche (tej velkej priehladnej) zalozne slnecne kolektory :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.05  11:18

matuS, no, 2.5 roku .. to mi pripomina, ze vetsinu z Vas tu znam dyl, jak 2.5 roku ... kdyz jsem tu platonicky cetl, jen tise cetl z ustrani, dlouhe mesice, vic jak pulroku pred tim, nez jsem si Cliouse mohl dovolit objednat :-) Co si tu asi tak budeme psat, az se budeme znat 20 let? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.05  11:13

matuS: mlciiiiiiis ! >:D Tohle nerikej! My nestarneme, my zrajeme! ;-) Hm :'-( ach jo, za par tydnu "oslavim" 30iny, fuj, jak ja se na to netesim 8-s :x
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.05  11:10

yyyyy: no jo, no jo, mel jsi starsiho meganka, ale aspon jsi tu casto psal, protoze meganku tu bylo malo a tak Vas tehda ani nenapadlo, ze si udelate vlastni mistnost. Mozna za to muze vlastne luf .. az kdyz on si koupil Megane II, tak se to zalozilo ... no jasne, luf je ta pricina, hrrrr vsichni na nej! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.01.05  17:29

2.5 roka?
    Ajvn, ten cas ale leti. si pamatam ked si si auto prvy krat dotiahol domov...sakra!!! starneme!!!!!!!!!!!!1
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.05  13:45

yyyyy bol vzdy pravoverny maganista a nikdy z klia na megana nepresedlaval ... lebo klio nikdy nemal ... :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.01.05  13:35

« Re: oprava...

Asi uz je Clious na trhu moc dlouho a nicim novym se tu hned tak neprekvapime, tak proto to tu nejak uticha. A divis se dlabasku? Kdyz tu taky naznacujes, ze mozna casem presedlas za lufem a yyyyy do Megane? :-) To tu zustanu nejspis ja sam a budu tu vest bohate a rozmanite monology na tema, kam az jsem schopny stlacit spotrebu. :-)
    Docela me zajima, jestli je dokopes k tomu, aby Ti utesnili tu palubku. Ja dvakrat neuspel prave proto, ze kdyz jsem tam s tim prijel, tak to moc nevrzalo, nebo mozna vubec a svedli to na nizkou teplotu, s kterou se to muze ozyvat, coz ovsem pry neovlivni. Skoro si myslim, ze kdyz bych jim o tomhle rekl v okamziku, kdyz uz nebudu mit zaruku, tak mi ochotne vyhovi a pokusi se s tim neco udelat.
    Ja uz ho za pet mesicu budu mit presne tri roky ... ale chtel bych si ho nechat dyl :-) Muj tajny sen je, najezdit s nim spokojene ctvrt melounu km, a pak bych byl nadvisost spokojeny. Cert vi, jestli to tyhle vysokotlaky dieslaci budou schopny bezne dosahovat pri slusnem zachazeni, snad jo. Ted uz mam skoro 87tis km a pomalu se mi blizi treti garancka .. no jsem zvedavej, za kolik to bude tentokrat. Ale ani ted si brzdove oblozeni menit nenecham, je porad jako nove, coz je musi asi stvat. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.01.05  20:11

« oprava...

Nazdar ve spolek.
    Nějak nám to tu čím dál víc umírá.
    Tak jsem dnes byl v servisu, lépe řečeno včera večer.
    Linou se mi do auta nějaké zvuky připomínající přituhlé ložisko.
    Fór je v tom, že to dělá jen pokud je auto studené a jen prvních pár km a jen to jen slyšet uvnitř auta a ne v oblasti motoru.
    Takže jsem jim nechal auto v servisu přes den a ráno tam přijel a předvedl jim to. Naštěstí pro mě se závada projevila.
    Technik nejdřív poslouchal v oblasti motoru - nic, pak strčil hlavu k spolujezdci - nic, až když jsem mu řekl, že si musí sednou dovnitř a zavřít dveře, tak se to projevilo >:D :-) >:D
    No a nakonec to vypadá na přidřený alternátor.
    V servisu se ke mě chovali uctivěji než když jsem tam nechával peníze za 1. garančku. Hustý ne? :-!
    Alternátor bude příští týden. Ještě mi budou seřizovat kapotu - špatně se otevírá a zavíra. No a zkusím je ještě presvědčit na utěsnění palubky, protože stále vrže a vrže a vrže. Čím vetší zima, tím horší. No a to vše na záruku.
    Do konce záruky mi chybí lehce přes 5 měsíců, tak to nechám doladit a pak si ho chci nechat ještě minimálně další 3 roky. Najeto mám 40.200km
    PS: dneska jsem si tam prohlížel Megana Grantour a fakt je hustej.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.12.04  09:52

« PFko :o)

Preju Vam vsem, i Vasim rodinnym milackum, tedy i tem plechovym ... vlastne v nasem pripade spis plastovym :-), vse nejlepsi do Noveho roku a kdyz pisu vse, tak tim myslim vse, nebudu se tu rozepisovat vsemi temi zdravimi, penezmi, stestim, atd. ;-) Snad bych jen zvlast popral, at jsou okolnosti, pro fatalisty at je osud k nasim ctyrkolym milackum milostivy a milosrdny a muzeme se tu na konci toho dalsiho roku 2005 sejit jako maximalne spokojeni majitele nejlepsiho vozu vsech dob, Renault Clio >:D Tesit se na Vas bude uz po dva a pul roku Vas verny spolupruvodce touhle mistnosti, Ajvn ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.04  14:42

« Re: Re: Re: Re: Renault Clio 3

nissan a renolt idu s dizajnom dokopy a to co vidim mi pripada viac ako nissan, mozno sa pokusaju ulovit ucesanym autom ludi co im dosluzila 206ka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.04  14:34

« Re: Re: Re: Renault Clio 3

tak mne sa to nove Clio vobec nepaci, ked uz sa zda , ze sa neda nic vylepsit, tak proste ide dost pokazit. No neviem , ale takto sa Renaultov vela nepreda :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…