Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cas leti
take veci mam ja na paskach :-) ... clovek nikdy nevie kedy ho to schyti a pusti si to .... :-!
... ajvn na to pride az sa skonvertuje a bude mat decka ... >:-[] ... len z neho musime nejako vymamit adresu baby anieco s tym poriesit :mrgreen: potom aj pride na to ze treba zmenit temu na megan gradtour >:D -
« Re: Re: Re: Re: Cas leti
:twisted: evidentne si cez vianoce v telke nekukal Werichovu sol nad zlato ... nemohol by si si nepametat Buriana predniest tamtu repliku ... az na to ze hovoril o tajtrlikovi ....
nekto mne tady lechta a ja ze jsem tajtrlik? ... jednak nevim co to je ....
:mrgreen: -
"-- skrytý --" 21.01.05 13:26
« Re: Re: Re: Cas leti
yyyyy: K memu zklamani jsi prokazal, ze prdlousem byt nemuzes, zmylil jsem se. :-( Prdlous je osoba nejen ze mila, usmevava, privetiva, vesela kopa, pohodar a sprymar, ale zaroven neni vztahovacna, takze si umi udelat legraci i sama ze sebe :-) Nebo ze Ty to na nas jen tak hrajes? Ty! Ty! Ty! :-D -
"-- skrytý --" 21.01.05 11:45
« Re: Cas leti
orin: jo, ked som si ho kupil ... to boli casy ... moje prve auto, to som objevoval Ameriku priemerne raz za tyzden :-) Ted uz muzu jen pilovat svuj jizdni styl, Clious se chova konstatne, tak me nicim uz neprekvapuje. :-) Dokonce i ta spotreba uz zustava stabilni, zda se, ze je motor pri 88.050 km nejspis zajety. :-D Jsem na to koukam podobne jako Ty ... sice nejsem zenaty :), ale taky se moje myslenky spis upiraji na setreni na bydleni, nez na to, ze bych chtel obmenovat svuj vozovy park. Ani nevim, za co bych ho obmenil. To, co se mi opticky a vybavou libi, tak by bylo dost drahe, dneska sehnat pod pul meloun rozumneho (noveho) diesela je snad nerealne. :-( Jsem stastnej, co mam doma a zatim dlouhe roky menit nechci. Na mysli mam auto, pritelkyni nevymenim >:D A tamty dva prdlouse, ty nechavam jejich rozmarum, ostatne do tehle futuristicke debaty jsem je navrtal ja osobne. :-D -
« Re: Re: Re: Re: Re: Cas leti
Uz viem, ak toto citas, tak hore vidis combo "zobraz prispevky" a je tam "nove", tak to zmen na "archinv". A potom hladaj sekciu renolt a tam uvidis selijake temy, tak mrkni na scenic co ma tak vela prispevkov ... ak sa ti paci tak ju vytiahni nejakym prispevkom
(a napis to sem, lebo ja sme chodim len ked mi pride mail ze sem niekto napisal) -
« Cas leti
Ajvn, ked si kupil Cliousa tak si sa velmi zivo rozprispevkoval :o) Kolko si uz najazdil, kolko si myslis, ze Ti este vydrzi - auto. Ach jaj, cas tak leti. Ja som stale spokojmy s Meganom I 1.6. Noveho tak skoro mat nebudem, manzelka dava prednost stavbe domu, takze moje obzory a nove dojmy stagnuju :o( Tamtich futuristov s kardiostimulatormi a automatickymi davkovacmi hyperviagry+ si nevsimaj :o))) -
"-- skrytý --" 17.01.05 10:29
« Re: Re: oprava po druhé
Poprvé jedu na lyže do zahraničí. Kámoš udělal tlupu 30-ti lidí a jede se do Dolomit. Cena je 3700,- za autobus a 6 dní ubytování. Permice je za 127,- euro. Zbytek za jídlo a pití >:D
Zkrátka by 10 tisíc mělo stačit.
Obava je z toho, že mě to tak nadchne, že už k nám jezdit nebudu. Vždyť ve Špindlu chtějí 550,- a jsi furt ve frontě. :x
Jinak jedeme od www.ck-vikend.cz
PS: v příspěvku je slovo "autobus", aby někdo neřval ;-) -
"-- skrytý --" 17.01.05 09:31
« Re: oprava po druhé
no dneska teda prituhlo, rano -9, ale Clious naskocil bez komplikaci hned napoprve :)
dlabasku, kam miris za snehem na lyze? Ja jsem z toho pocasi nestastnej, chtel bych taky vyrazit na bezky, mam sve oblibene misto v Krusnych, ale snehu je tak malo, ze by mi bylo lito skluznic je v tomhle rasovat :-( A to jsem se na zimu tesil celej rok :o( Tak nam nezbyva, nez s pritelkyni aspon chodit behat po svejch, kdyz nemuzem po prkynkach :-) -
"-- skrytý --" 16.01.05 20:24
« oprava po druhé
Tak nám klesly teploty a pazvuky z motoru jsou zpět.
Alternátor pomohl v tom, že je motor míň hlučnější. Opravdu byl přidřený.
Už se těším co mi na to ten přijímací technik řekne.
No nic budu ještě týden testovat a uvidím.
Na konci ledna jedu na týden na lyže, tak jim to tam nechám ať si kluci šikovní hrajou. Palubku jim tentokrát neodpustím.
A pak, že jsou clia v pohodě - asi mám smůlu :( -
"-- skrytý --" 13.01.05 10:22
« Re: Re: Re: Re: Re: oprava...
Tak tam mám nový aletrnátor. Ty pazvuky už to ráno nedělalo a motor má klidnější a méně hlučnější chod. Habnu mi seřídily. Palubklu nestihli, ale to nevadí - večer nevrazala a ráno ano. Záleží zkrátka na teplotě a náladě mého cliouše >:D
To Ajvn: P-307, r.v.2002, najeto celkem cca 40tis. jezdí 50% Praha a zbytek okolí Litoměřic.
A s tou adresou Ti pomohu, bydli tam, kde ja, mam ji pekne pod bedlivym dohledem. :mrgreen: