Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

28.01.07  14:13

« Re: Zabezpeceni Clia

Na alarm bych se vykašlal.. ten akorád houká a naštveš tím jen sousedy pokud nep?imontuješ modul GSM jinak zámek ?adící páky není špatný nápad, ale pamatuj že zpomalí zlod?je a stejn? ti vyberou auto.. když vezmeš lepší zlod?je tak ty nezastavý nic... sám má zkušenosti jak jsme zkoušeli r?zne odblokovat vozy a je to u všeho otázka jen (nanejvýš) n?kolika minut.. alarm je nejlepší když si namontuješ sám... a dáš si s tím po?ádn? záležet.. a hlavn? na tomhle nešet?it,...
  • 00 Reagovat !

foto

17.01.07  09:14

« Predám CLIO 10/2001 (facelift)

Tak veru, plánujem predať moje Clio (Čertíka, ako som ho volal). S priateľkou plánujeme rodinu a trojdverový "mrňús" nie je to pravé orechové ako pre detskú sedačku, tak pre veľké nákupy v hypermarkete. Zrejme presedlám na Megana Grnadtour (ak nájdem nejakého zachovalého s dobrou cenou a výbavou).
    Takže ak by ste niekto vedeli o niekom, kto niečo také zháňa, dajte mi vedieť.
    Je to biely 3-dverový fešák s 98 koníkmi pod kapotou (1.4 16V), výbava Expression (4xABG, ABS+rozdeľovač síl, el. okná aj zrkadlá, centrál na DO, výškovo nastaviteľná sedačka vodiča aj volant, servo, akustické čelné sklo, delené sadné sedčky,...), plus orig. rádio s ovl. pod volantom, hmlovky, vzadu čierne fólie 3M, polepy B-stĺpikov (spolu to vyzerá fakt dobre), aerostieerače, cúvacie senzory.... a to je zhruba aj všetko.
    Má najazdených poctivých 110.000 km (z toho 70 % po diaľnici ZA-BA), pravidelný servis, servisná knižka. Žiadny dovoz, kúpený nový v SR, nikdy nebúraný!!!
    Ostatné detaily radšej mailom, nech tu nezahltím fórum... ;-)
    Ozaj, a cena - nuž ako sa dohodneme, ale nie pre kšeftárov!!!
  • 00 Reagovat !

foto rogerer

rogerer 16.01.07  16:09

« Zabezpeceni Clia

Zdravím,
    sem stastnym novym majitel vozu Renault Clio II r.v.99 1.4 RT.
    Stál mě 95tis. najeto 91tis.
    Rád bych se zeptal co doporučujete za zabezpečení, jeslti mám investovat do nějakého alarmu nebo zámku řadící páky nebo by stačil pouze tajný vypínač. Nemám tak nějak přehled jak je na tom Clio s krádeži.
    Auto parkuju v Praze na sídlišti na nehlídaném parkingu. Dík za každou radu :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.01.07  12:16

« Re: uz sa to tu raz riesilo...

dakujem ti krasne, poslal som mu ten link na manual.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.01.07  12:01

« uz sa to tu raz riesilo...

to matuS:
    Raz tu uz ktosi mal poziadavku na manual.
    Pozri si moj prispevok z 25.7.2006
  • 00 Reagovat !

foto

05.01.07  13:42

« Bez nadpisu

Na Cliu som mal 165/65R14 a fukal som ich tusim 2.2 vpredu a 2.0 vzadu. Ale nerucim za informaciu, uz to par rokov bude, co ho nemam.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 04.01.07  15:47

« Bez nadpisu

caute fesaci, kamos si kupil clio II a nedostal k nemu knizku, takze nevie ako ma fukat gumy. Podla jeho slov su tam 185/65/14, ktore tam zevraj byt nemaju. Je v autach totalna lama, takze preto takto.
    Auto je clio II, 1.2, 5 dv., r.v. 2001. Ake gumy tam teda maju byt a ake tlaky v pneu?
    vdaka
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.07  16:54

« Bez nadpisu

Dialogys je soft pôvodne pre Mac (Apple), ale je portovaný aj pre windows.
    Je to katalóg náhradných dielov a servisná príručka.
    NEslúži na diagnostiku !
    Dá sa stiahnuť aj cez internet.
    Viac o tom nájdeš na : [odkaz]
    a tiež [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.01.07  16:13

« Re: Dialogsys Clio II

Dandy: Ze jsem tak zvedavy, co to je ten dialogsys? To je diagnosticky soft? Spustitelny na beznych platformach, treba na Win32? Hm hm, jeste mit konektor, idealne pres USB do PC a taky bych si s tim hral >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

01.01.07  11:31

« Dialogsys Clio II

Caute vsetci.Prajem vela uspechov v novom roku a chcel by som sa opytat,nema niekto moznost zohnat Dialogsys na clioII?
    Mam Clio dci 1,5,r.v.2003 a prave je v servise,vyzera to na nejaku vacsiu
    zavadu,zevraj preskocene rozvody,auto natoci,ale hrozne klepe.
    Technik tvrdi,ze PC neukazuje ziadnu zavadu,zdravy rozum mi nasepkava,ze to bude vstrekovac.Uvidime...Mimochodom,tak fajn
    motor,dufam ze ma nesklame,som s nim velmi spokojny,ked to
    opravia,podelim sa o dojmy.Cau :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

27.12.06  21:03

« Bez nadpisu

serus!poradil by si mi prosim ta,kde si nasiel tu tepelnu poistu?ako to vyzera a kolko to asi stoji?Elektricku poistku ventilatora som skontroloval.V tej to nie je...Neviem ci na to pasuje tento navod: [odkaz]
    ten je pisany na Megan 98
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.06  19:06

« Re: Re: ventilator kurenia

ahoj!mozes mi prosim dat vediet ako si vyriesil ten problem s regulatorom ventilatora?mam taky isty problem na Cliu II 2000.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.12.06  11:20

« Stastne a vesele + PF2007

... a protoze jsou Vanoce uz opravdu na spadnuti :-), tak vsem pritomnym preji jejich klidne a prijemne proziti, bohateho Jeziska (pokud nekdo pod stromkem najde klicky od noveho Clia, nezbyva nez to stastnemu majiteli prat ;-) ) a vse nejlepsi do noveho roku 2007, hlavne ho prozijme v klidu, bez nervu, ve zdravi a s nasimi spolehlive slouzicimi Renaultiky. 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.12.06  11:16

« Re: garancka

dlabas: Klasicka "mensi" garancka, vc. oleje, vzduchoveho a olejoveho filtru, plus navic voskovani, suma sumarum 4977 Kc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.12.06  21:02

« Re: brzdove svetlo

To Ajvn: a kolik si nechal na garančce :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.12.06  08:45

« Re:

Davido07: Pokud hledas de facto ty same, od stejneho vyrobce, Valeo, tak se nechaji sehnat treba v AutoKelly ... teda tusim, ze se tak pisou. Je to velky prodejce znackovych autodilu. Na Clio tam stali cca polovic, nez v Renaultu. Akorat ten ridicuv nema to pritlacne kridlo.
    luf: Ze som privela brzdil .. ze som privela brzdil ... :-) Ved ja takmer vobec nebrzdim! >:D Mozna to ty zarovky chce naopak pravidelne problikavat s nohou na brzde .. a protoze to nedelam, nebrzdim, tak chudak zarovka nebyla vytrenovana. >:D
  • 00 Reagovat !

foto Davido07

Davido07 13.12.06  18:48

« Bez nadpisu

Zdravim Vás, chci se zeptat na jednu věc: Cliouš je stár asi 20 měsíců a stěrače už nejsou moc OK, vzhledem k tomu, že (asi) přijde zima, tak bych je nechal vymenit - teda jen gumicky...
    V Renaultu jsem se zatim neptal, ale myslim si, ze se daji sehnat stejne kvalitni i jinde..
    Nemate nekdo nejaky dobry typ???????? >:D
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.06  11:34

« Bez nadpisu

Moje Clio sa dozilo iba 106t km a za tu dobu odislo iba zopar ziaroviek v prednych svetlach. Asi si privela brzdil ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.12.06  09:33

« brzdove svetlo

Vcera jsem si privezl auto z "garancky" po 154tis. km, standardni prubeh, vymena oleje, olejoveho a vzduchoveho filtru, nic navic nenasly, az na jednu vec ... odesla mi vzadu jedna zarovka na brzdovem svetle, novou mi vyfakturovali za 21Kc :-). Musela nekdy tesne pred garanckou, pred dvema tydny jsem je kontroloval :-). Tak jsem zvedavy, kdy mi odejde ta druha. Tobe treba lufe nekdy tyhle zarovky, brzdove, blinkry, zadni svetla, odeslo Ti z toho neco, nez Ti Cliouse sebrali?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.12.06  09:08

« Re: Re: sterace

lufe, ale kdepak, ty sterace nemivam az na hranu jejich fyzicke soudrznosti. >:D Uz i proto, ze si nehodlam poskrabat sklo od tech kovovych vodicich list jen kvuli par kackam, ktere zdanlive usetrim. Pro predstavu .. kdyz je na koncich natrhnuty 1cm, to uz je na me moc, uz to jde pryc. :-) Jinak vim, ze je to dost subjektivni, ale snazil jsem se zpetne vybavit ucinnost tech Valeo v dobe, kdyz byly nove a pokud mi pamet slouzi, opravdu tak dobre "nerezaly" sklo, jako tyhle lidlacke.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…