Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.07  11:21

« Re: pro vsechny majitele Clia

Tyka se to jen novych Clii, nebo i starsich modelu? Asi se me to netyka, ale ciste kdyby ... no, .. ja stejne beztak rychle nejezdim. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.07  10:37

« Re: Bubo

ehm .... prestalo to ... :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.07  23:44

« Bez nadpisu

zvejkal, ok, ked to das pozret, napis prosim sem co povedali a ako vyriesili.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.07  20:16

« odkaz...

tak koukam ze odkaz asi nefunguje :/ no jenom tam byl odkaz na clanek, ze Clia II jsou (aspon na zapade) svolavany na servisku kvuli nebezpeci otevreni predni kapoty pri rychle jizde... neprijemny.. :/ (je to tam i vcetne fotek...)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.07  20:12

« pro vsechny majitele Clia

[odkaz]
    tak pozor....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.07  15:39

« TELEMETRIE DOTAZ

Nazdarek lidi...
    mam novou Storii 1.2 8V, a rad bych ji napojil na komp.
    Nevi nekdo o nejake strance kde vzit najaky ten TELEMETRY soft ?
    Dikes
    Marty user.... :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.07  13:13

« Re:

No .... musim to nechat pozret ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.07  00:20

« Bez nadpisu

a nepiskoce remen na alternatore?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.07  17:21

« Vymena rozvodov

Ahojte - Kedy menit druhy krat rozvody? Thalia 1.4 8v, r.v.2002.
    Prvy raz som menil pri cca 115 tisic km, teraz mam cca 181 tisic... Uz ich je trochu pocut (ak to je to) - rano po nastartovani to tak typicky piskoce, po chvilke to prestane .... Vdaka za rady.
    V servise mi chlapik hovoril, ze tieto vymienane rozvody by sa mali menit po 60 - 80 tisic km. Ze 120 tisic vydrzia len tie prve....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.03.07  10:04

« Re: Re: Re: osvetleni ovladani ventilace

tak zkousel jsem se divat, ale v tom mem Cliu (r.v. 2002) tam vidim akorat do toho mechanismu tahel ventilace, moc prostoru tam neni a ten panel je o stupen vys, nad timhle, takze jsem se k tomu bliz nedostal, natoz, abych videl ty dve zarovky. :-( Ale zadna traga to neni, holt musim otacet knoflikama v noci po pameti :-), necham to vymenit, az pojedu nekdy na servisni prohlidku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  19:58

« Re: Re: osvetleni ovladani ventilace

jambi: moc diky za tip, zkusim se tam ve dne se svitilnou a zrcadlem juknout. :-) Podle vseho mi kdysi v minulosti odeslo podsviceni i na leve strane vedle pod volantem, jak je ovladac naklonu svetlometu. Ale tam normalne nekoukam, tak jsem tomu moc nevenoval pozornost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  10:34

« Re: osvetleni ovladani ventilace

Su tam zo zadnej strany ovladacieho panelu dve ziarovecky v plastovych drziakoch tusim ciernej farby, vyberaju sa pootocenim. Ale pristup je tam hrozny, ja ked som to hladal, som vybral panel (hrozna robota) a az potom to objavil. Cez zrkadielko by sa ti to mohlo podarit.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  00:43

« osvetleni ovladani ventilace

Nemate nekdo tip, postup, jak se necha zkontrolovat a opravit nesvitici osvetleni ovladani ventilace? To podsvetleni, ktere se zapina pri zaplych svetlech? Z niceho nic koukam, ze mi to nesviti a tusim, ze pred tim to asi svitilo. :-) Ne ze by me to po 4,75 letech provozu udivilo, ale moc me ten soucasny stav netesi. :-( Je to tam zevnitr osvetlene jednou nebo vice zarovkou?? Ale do toho stredoveho panelu se leze asi dost blbe, co? Diky za pripadne tipy.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.07  20:36

« Re: Re:

palivovy filter na dci sa neda rozobrat. treba menit, urcite aspon raz rocne.
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.07  20:06

« Re:

to dlabas: Taky jsem na ten filtr tam koukal.
    No ja mam takovej pocit, ze sem nekde cetl, ze pri kazde vymene oleje se ma vypustit z palivoveho filtru voda???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  13:51

« Re:

Palivový filtr se nedá rozebrat. Koupil jsem ho na www.autodily.cc za 920,- včetně DPH. V renault servisu za ten samej chtěli 2500,-. Jinak se mění po 60.000 km
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.07  01:59

« Bez nadpisu

Ahoj,
    jeste jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nevite jak a jestli je potreba u dCi vypoustet vodu z palivoveho filtru a jestli neni do nej nejaka vymena vlozka?
    diky,
    drCvach
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.07  01:27

« Bez nadpisu

Ahoj,
    tak jsem vzal drobny servis svoji Thalie do svych rukou :-)
    zacal jsem vymenou oleje - bylo to peklo.
    Nejdriv jsem nemohl povolit vypustni sroub neb jsem nemel ten ctyrhran. Vyrobil sem si ho ze sroubu, ale ten jsem samozrejme ukroutil :-) Tak jsem v sobotu odpoledne jel nakupovat - v Obi i Hornbachu na me koukali jak na mladyho - ze prej ctyrhrany 8x8mm nevedou. Tak jsem koupil redukci 3/8 palce na golu a zbrousil to. No a pak jsem uz jenom bojoval s filtrem - nesel vubec povolit. Netusim cim to v tom servise utahujou. Nakonec pomohl hodnej soused takovou sverkou, kterou jsem to zvrchu chytil a po nasazeni paky povolil.
    Nalil jsem tam 5,4 litru a ted mam nad ryskou asi centimetr - budu to muset upustit? Asi radsi jo.
    Jinak super ceny oleju ELF Excellium LDX 5W40 (1l za 168 s DPH a 5l za 754 s DPH) maji na "[odkaz]". Zasilaji i na dobirku - ja si koupil rovnou tri davky :-) Je to za polovinu, nez maji ostatni.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.07  21:23

« Foto Clio II & Renault Clio RS 2.0 16V

• 00 Reagovat !

foto

10.02.07  20:54

« Ventily u Clia II 1,2 8V

Vlastním Clio II 1,2 8V. A chtěl bych se zeptat jak je to s vůlemi na ventilech,zda se musí po najetí nějakého počtu km nechat seřídit nebo ne?Děkuji za odpověď
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…