Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 15.07.05 10:12
« Re: Re: Re: EGR ventil
dlabasku, dik za link. Ja neco podobneho, ale mensi, ne tak komplexni, videl v podobe nejakeho reklamniho dokumentu pri posledni garancce v servisu. Tak aspon, ze se uracili to dat na web. To mi na Renaultu ostatne dost vadilo v porovnani treba s Peugeotem, ktery mel neco podobneho na webu uz pred lety, pekne transparentni, co kolik stoji, pri jake garancce se plati co a za kolik. A ne, ze clovek v jednom z autorizovanych servisu bude platit neco jineho, nez v druhem. Snad se trochu blyska na lepsi casy a Renault si z te zpetne vazby od zakazniku taky neco vyvodil a bude pracovat na zlepseni sveho poprodejniho jmena. -
"-- skrytý --" 15.07.05 10:10
« Re: cena nafty
orin: Jakto, ze u Vas ma benzinak polovicni zakonnou pojistku? Bavime se o srovnatelnych objemech, tzn. 1.4 16V vs. 1.5dCi? V Cechach oboji spada do kategorie mezi 1.2-1.85, nebo tak nejak, takze zakonnou pojistku maji obe auta shodnou. U Vas to funguje jinak??
No s tou eliminaci nejsi daleko od pravdy :-) Porad koketuju s myslenkou, ze muj excelovsky soubor plny zajimavych analytickych sheetu ze zivota meho Cliouse >:D doplnim jeste o jednu krivku grafu, kde bude videt, jak se vyviji ma spotreba na nadrz proti cene paliv, jak jdou ty krivky v neprime umere proti sobe a vysledna cena na kilak zustava stejna, ne-li jeste lepsi >:D Ale ne, tak to asi nebude, za tri roky mi ty * zdrazili naftu o vic jak 50% :'-( To je dost hnus. Ajvn se sice snazi, sec muze, ale tohle je i na nej nerovny boj. >:-[] -
« cena nafty
Neviem jako v Cechach, ale cena nafty v SR je uz korunu nad N95.
Pri spotrebe 5.5 a 1/2 ceny zak. poistky som happy ze nemam dizla.
Jedine na co ma nenechava v ladovom klude je Ajvnova spotreba, ktora eliminuje ceny zakonneho poistenia a stupajuce ceny nafty su jej ukradnute :o))) -
"-- skrytý --" 13.07.05 18:26
« Re: EGR ventil
dlabas ... jestli tusim dobre, tak naposledy mi ho cistili nekde mezi 50-60tis., kdyz se mi neco nepozdavalo, viz. ta kontrolka elektroniky. Ale pak se ukazalo, ze to cele bylo tou porusenou kabelazi akceleratoru a po tehle vymene uz zadny problem. Pri 90ti mi ho urcite necistili. Takze nechci to zakriknout, ale tenhle bazmek, co by tam ani pomalu byt nemusel, mi zatim funguje. :-) -
"-- skrytý --" 07.07.05 19:06
« Re: Re: nic noveho
Miro: to si odporuje, ne? :-) Jestli je u Vas tak rusno, to proto, ze resite problemy? Jak by mi pak mohlo byt veselo? >:D Nene, ja budu vesely proto, ze mam skoro bezproblemove Clio >:-[] Ale rad Vas tu, Meganaky, stale vidim .. uz sice nejste bratrickove, ale bratranci jsou taky rodinna prizen. ;-) -
"-- skrytý --" 28.06.05 20:10
« Re: Re: Re: Re: LPG
ja som uz takmer rozhodnuty, ze do toho idem. teraz uz len najst daku spolahlivu firmu. ako je to potom so schvalovanim? clio nie je medzi hromadne schvalenymi autami na prestavbu na LPG. ten technik ma blaznil, ze motor na to nie je konstruovany, ze to zanasa ventily ci co a ze na to su stavane fabie a skody 120 (urcite na LPG pred 30 rokmi sudruhovia mysleli :-) a podobne keci. -
« Re: Re: LPG
Vo francuzsku jazdia LPG (oni to teda nazyvaju GPL) bezne aj teraz. Na kope benzinovych Meganov II, Scenicov II alebo Clii som to videl (ale na ziadnej Lagune, tie boli vsetky dCi alebo 3.0 V6 :shock: ) Takze urcite tam nebude ziadny technicky problem. Skorej si myslim, ze originalne upravy na plyn u nas vobec neboli predajne koli cene. Kazda firma robiaca upravy to zvladne za mensi peniaz a o to ide v prvom rade ;-) -
« Re: LPG
tak o tejto moznosti som uvazoval aj ja. Dokonca som v Poslku asiel jedneho dealera, co tuto montaz na Renault robil. Mal tam cenu cca 40t Skk. Islo tusim o priamy vstrek. Par rokov dozadu Renault robil LPG Scenica, ale asi bol hodne problemovi a tak to zaniklo. -
"-- skrytý --" 27.06.05 19:14
« LPG
nazdar, chcel som sa spytat, ci uz niekto z vas neuvazoval o LPG? tie ceny benzinu ma uz zacinaju * a ani vyhlad do buducnosti nehovori nic o ich poklese. navyse uz nemienim viac podporovat cenovu politiku vyj*** slovnaftu. bol som sa spytat aj u predajcu, ale ten mi to vyhovoril roznymi argumentami, z coho sa medzi riadkami dalo skorej vyrozumiet, ze mi to nerobime, tak to ani nedoporucejeme... ak tu uz bola v minulosti o tomto rec, prosim nekamenujte ma, snazil som sa tento thread prejst cely a aj thread o LPG, ale o cliu nigde ani slovo, al. som aspon nic nenasiel. diq -
« Re: Re: CLIO III
No já mám Clio před faceliftem a tak žádná kolečka v zadních světlech nemám. Navíc, mně se moc nelíbí ani ta nová světla, ta nečirá s jednoduchou optikou ale můžu. Snad to neříkám proto že je mám:-) Zadní okno je super. Pomalu jsem se musel dostávat do designu Stila, ale teď by se mi červený kombík moc líbil.