Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  12:43

« Re: Pruziny

Nasiel som zatial iba tlmice Koni - typ 8710-1379Sport za 336DM dopredu a 8010-1048Sport za 272DM dozadu. Neviem, zda sa mi to vela. Hladam tiez nejake pruziny, ale este nie som uplne rozhodnuty, ci to auto budem pritvrdovat. Zacnem tuto jar s kupou elektronov a gum 195/50 R15. Mozno mi to ako "tuning" podvozku bude stacit. A este samozrejme vymenim brzdove dosticky, ale tiez neviem za ake.
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.01  23:12

« Pruziny

Neviete niekto, kde sa daju dostat sportove pruziny na Clio ? U renaulta ich ponukaju za 10000 a to sa mi zda za styri pruziny trochu moc, tym nechcem povedat, ze chcem kupit nejake lacne smejdy ale toto je podla mojho nazoru premrstena cena.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  22:39

« Re: Ozvucenie Clia

Chcel som sa vyhnut tomu rezaniu. Repraky chcem dat pod tu mriezku, takze to budem musiet otvorit.
    Ak dobre viem top model magnatu je rada Extrema.
    Ake maju tvoje MB Quart parametre?
    Nove Clio je uplne ine auto ako predchadzajuci model. Predtym som mal Clio 1.8i rocnik 92. Bolo to velmi dobre a zive auto, malo dobry vykon, ale co je dolezitejsie slusny tocivy moment, takze sa s tym dalo velmi dobre jazdit aj pri nizkych otackach. Zatial sa s novym autom len zoznamujem, takze na hodnotenie je u mna priskoro. Mam ho od utorka, este nema papiere ani znacku, takze sa s nim este neda ani jazdit v meste. No ale na druhej strane trocha adrenalinu nemoze uskodit. :)
    Inak s autom ziadne problemy (ved ani nemaju byt preco)
    Aku mas aparaturu? je tam aj zosilovac (aky?), sub a pod.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  10:26

1, Palubku netreba rozoberat, aspon ja som to tak nerobil, iba som tu mriezku vyrezal a prilepil tam vyskace tak, ze su ciastocne zapustene. Kabel som cez tu dieru prestrcil dole, sam si nasiel nejake miesto, kadial presiel. Vyzera to dobre a nemal som ziadne problemy s airbagom, lebo je ulozeny v kovovom puzdre. 2, Rezoznancia sa u mna prejavila iba raz na urcitom mieste piesne od Mobyho pri pocuvani "na plne pecky". Rezonuje uchytenie odkladacej schranky vo dverach spolujazdca. Tieto dvere ale boli prelakovavane, takze uz boli rozoberane a mozno nie su celkom dobre zlozene. Bud to dotiahnem, alebo tam dam kusok molitanu a bude ticho. Nastastie to je fakt pocut iba pri tejto pesnicke. A este mi rezonuje radio v tom plechu, kam sa zasuva, ale to je prkotina na 2 minuty roboty (ked so to robil, uz zacinala byt tma, tak som to odflakol). 3, Tie kable tam mam aj ja, ale nikdy som sa nezamyslal, co to moze byt. Ja mam bocne airbagy, takze to moze byt k nim.
    Magnaty su fajn, mne sa pacila ich najvyssia rada (oznacenie neviem), ktora stala 4tis ATS za par, co uz je do auta trosku vela. V mojej cenovej kategorii (do 2tis ATS za par) mali jasne najlepsi zvuk tie MB Quart. Mozno preto, ze vtedy na ne bola akciova cena, inak su drahsie.

Ake mas skusensoti s tym Cliom? Ako ho mas dlho, co sa ti poruchalo (dufam, ze nic), aka je tvoja spotreba atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.01  00:00

RN 1.4 16V
    Planujem kupit Magnaty Extrema 216. Sin vykon maju okolo 120W. Pojdu cez zosik 4x100W sin, takze ocakavam problemy s rezonovanim a drncanim dveri. Ked to bude hotove urcite dam vediet.
    Este sa chcem spytat na palubku. V aute su dva airbagy. Ked chcem dat vysky do palubnej dosky (do toho cudneho otvoru navrchu) budem musiet vybrat vrchny diel. Naco je treba davat pozor (hlavne v spojitosti s tymi airbagmi)?
    Mam este nieco. Pod prednymi sedadlami som objavil kable ktore vedu z podlahy do sedadiel (v sedadlach nemam ziadne elektricke ovladanie ani ziadne podobne blbosti). Neviete nahodou niekto co to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.01  11:50

Este som zabudol - nerezonuje nic, vdakabohu :-) Ake Clio mas (motor, vybava, skusenosti)?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.01  11:48

O tom, ako sme ozvucobali Clio si precitaj nieco v starsich prispevkoch. Nikto zatial nepouzil ziadne vyplne ani protirezonancne materialy do dveri. Ked otvoris ten kryt, pod ktorym budu predne repraky, najdes vyvedene droty na repraky, takisto najdes droty aj pod mriezkou na palubovke. Do palubovky je idealne strcit vyskace, kazdy bezny model tam presne pasuje. Vyvybky sa zmestili tiez do palubovky, strcil som ich dnu cez dieru pre radio :-) Do dveri som dal iba 13cm, nepasovali presne a mam ten pocit, ze ani 16cm tam nebudu presne. Ta diera je tam proste zufala :-), ale ako na 13, tak aj na 16cm sa da upravit. Ak este nemas repraky, skus zohnat MB Quart - ja ich mam a stale ma este prekvapuju, ake su perfektne. Ak budes tahat vlastne kable do dveri, napis svoje skusenosti. Ja som to nakoniec vzdal, tych kablov islo cez gumu vo dverach strasne vela a pristup tam nebol bohvieako jednoduchy. Ak vies o nejakom jednoduchom sposobe, daj vediet. Inak ti doporucujem precitat tuto rubriku dozadu, vela sa tu o tom napisalo.
  • 00 Reagovat !

foto

13.03.01  22:46

« Ozvucenie Clia

Zdravim Vas. Ako ste ozvucili Vase Clia ?
    Zaujimaju ma hlavne predne dvere. Mate tam niekto komponentne alebo koaxialne 16cm (ake?),
    rezonovalo to? Ak ano ako a hlavne cim ste to vo vnutri utlmovali. Viem trochu moc otazok ale planujem instalaciu a rad by som dopredu vedel co ma zhruba caka. Dakujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.01  18:55

« Re: Thalia

Dik za info. Uz ma to zacina trosku iritovat, takze zajtra alebo buduci tyzden volam predajcovi. Uvidim ci ma potesi alebo nie. Bolo by to pre mna prijemne prekvapenie, keby to auticko uz bolo tu.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.01  10:04

Ako to ze dostanes auto az tak neskoro - v poslednych dnoch som videl asi 4 kamiony Thalii iducich na Slovensko. Neprekvbapi ta nahodou predajca s tym, ze auto je uz na Slovensku a mozes si ho prist zobrat? Mne dodali auto 3 tyzdne skorej, ako slubili. A v autosalonoch je Thalii celkom dost, spytaj sa na to.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  18:54

Dik. Uz sa neviem dockat.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.01  11:18

Originalne radia Renault su sice celkom dobre, ale nedostatocne pre HiFi maniaka ako ja. Tak som sa rozhodol pre kupu auta bez radia. Predajca ma odhovoral, ale nakoniec nemal nic proti tomu, ze som si radio montoval sam. Kupil som Clarion s CD menicom a zatial len predne repraky do dveri a vyskace na palubovku. Par prispevkov nizsie najdes opis vsetkych trablov, ktore ta mozu cakat. Jeden jediny problem bol, ze miesto pre radio v Cliu je urobene dost nachlp presne, preto som mal problemy s natahovanim tlstych kablov, ale kable 1.5mm sa zmestia. Daj si pozor na montaznu hlbku radia, keby bolo kusok hlbsie od mojho, uz by sa nezmestilo, ale to by malo byt standardizovane. Do doby, kym ti pride Thalia budem mat mozno aj zadne repro a sub, tak potom ti mozem poradit.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  08:40

Ta reklama je udelana dobre. Zmatla mne. Myslel jsem 2 x airbag + 98 koni = 299 000,-. Ale je to 2 x airbag + 75 koni = 299 000,-
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.01  00:00

to luf: tiez ma zakocila taka dlha dodacia lehota, ale co uz s tym narobim. ja som si vybral thaliu s vybavou RT, zakladnou modrou farbou a ziadnu doplnkovu vybavu. na sklade mali len take typy, ktore som ja nechcel, takze musim cakat.
    som rad, ze si s cliom spokojny, dufam, ze aj mne bude thalia dobre sluzit.
    btw, do clia si si nechal namontovat originalne radio renault, alebo si si tam dal ine? zaujima ma to, lebo na originalne radio som nemal peniaze, a chcel by som si tam neskor dat nejake ine, takze by som rad vedel, ci si s tym mal nejake problemy.
    zatial dik
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  15:28

ta cena u Thalie se mi taky libi. + airbag + cca 20 koni oproti konkurenci. Nevidel jsem ale podrobnou vybavu, videl jsem jen reklamu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.01  14:36

Ako je to mozne, ze to bude trvat az tak dlho? Co neboli uz na Slovensku, alebo si si vybral model na objednavku. Ja by som v tvojom pripade nevahal a jednoznacne kupil 16v, ten rozdiel je neporovnatelny a Thalia je dokonca lacnejsia a s lepsou vybavou ako Clio. Renaultaci tie ceny stavaju opacne - vacsie auto s lepsou vybavou je lacnejsie. To je na porazku, najma ked som kupil nedavno Clio :-)
    S Cliom zatial len same pozitivne skusenosti a mam ho cim dalej tym radsej.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.01  11:39

« Re: hufnagl

hm,,, abych nezjistil, ze mam treba tureckou Bravu. Thalie bude pristi stredu v redakcnim testu MFDnes
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.01  21:54

« Re: hufnagl

mfilip> Ne, ale Coupé se vyrábí ve Španělsku, což je dle mého mínění z deště pod okap (z bláta do louže).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.01  19:00

Tak vcera som si ho objednal, vsetko prebehlo super, prekvapil ma najma velmi slusny pristup k zakaznikovi. Jedina vec, ktora ma stve, ze auto budem az koncom aprila, co sa mi zda neuveritelne dlho.
    Zdravim vsetkych renaultakov!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.01  23:51

Mám 1.6 osmiventil v Megane. 1.4 je stejná avšak jen menší obsah. Co říci, no: není to žáden divoch, avšak za slušnou spotřebu, pro běžné použití ideální, jede (teda 1.6), na 5ku kolem 2200 otáček, do kopce drží avšak pro akceleraci nutno podředit a to i o dva stupně (ale to je tak asi u všech takovýchto obsahů), nejlépe se cítí mezi 3500-4500 (pak jakoby chytá druhý dech), jinak je to osvědčený a bezproblémový motor.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…