Renault Clio (II)
« Re: Dealeri a servisy
Co sa tyka ceny noveho Clia na Slovensku, staci si porovnat cenu v CR a je jasne, ze slovenska cena je naozaj dotovana. Zoberte si, ze zakladna verzia 1.2 8V 3dv. stoji v CR 290.000 Kc, pri kurze 1 Kc = 1,26 Sk to vychadza na 365.000 Sk, pricom este DPH je v CR 22%, v SR az 23%, takze este cca 3,500 Sk k tomu, celkovo temer 370.000 Sk ! Pritom ho predavaju za 340.000 Sk, co je o ustretovych 30.000 Sk menej ! Takze sam tomu moc neverim, ze sa mi podari nejaku zlavu z tohto vydolovat -
« Re: Dealeri a servisy
vie niekto, ake su tak zhruba cenove relacie na MDF ? speedy - takze ty by si bol schopny zohnat dost MDFka pre troch ludi ? (sme tu uz traja zaujemci z BA, ze ?) vedel by si vyhodit cenu za napr. plato cca 1,3m x30 cm ? Ak som to pochopil, tak MDF je v Sturove a ty si v Komarne ?? Diky -
« Re: Dealeri a servisy
So stratou asi nie. To by musel so stratou predavat aj Clia pred faceliftom, aj to bolo u nas lacnejsie ako vo francuzsku. BTW v UK maju z toho ostatni vyrobcovia celkom vietor, ze Renault ponuka stale viacej za stale nizsiu cenu :-)
BTW co s tou MDF, pojdeme po nu do Sturova alebo si kupime v BA? -
« Re: Dealeri a servisy
Povedal by som ze na nove clia budu aj tak dost male marze, cize nebude moc velka ochota davat nejake zlavy. Mozno nejaky alarm, multilock, alebo radio z nich vydolujes ako darcek ked sa budes moc snazit... Dokonca som pocul ze renault predava tie nove clia na slovensku so stratou aby zvysil podiel na trhu. Neviem co je na tom pravdy... -
« Dealeri a servisy
Pretoze sa vazne zaujimam o kupu noveho Clia (1,2 8V, 3dv. Auth.) - ma byt nie pre mna, ale pre moju mamu, pytam sa tymto vazenej renaultackej komunity - ake mate skusenosti s dealermi a servismi Renaultu v SR, potazmo v Bratislave ? Zatial planujem ist na nakup do Istros-Carten na Vajnorskej. Robim dobre ? -
« nove Clio
Vcera som bol v servise (s pokazenym imobilizerom v kluci - uz druhy krat). Videl som im tam novy model. Podisiel som blizsie a uvidel som napis 1.6 16v. 3dvere, 15ˇelktrony, vybava Dynamique. Pomyslel som si ze to bude iste drahsie ako megane. Opytal som sa na cenu a skoro som stratil rec. Predajca zahlasil 460 000. * drat ved skoro tolko stalo moje Clio a to je to 1.4 16v RN. Nerozumiem tejto politike ale teraz by som uz menil (vid moje starsie prispevky). -
« MDF
Jeden kamos kupil taky velky kus MDF. Ponukol mi ze ked chcem tak mi preda kus aky potrebujem.
Byva v Sturove (50km od Komarna). To by nebol problem. Jedina vec je ze pre vas je to 150km. Ale zas ked to nezozeniete v Bratislave tak sa spojite a niekto dobehne. Ako chcete.
Fotky. Skusim urobit stranku kde by som rozobral ako som to robil (samozrejme s fotkami). Dajte mi tak zhruba tyzden cas.
Tie kruzky inac posunu ten reprak dopredu takze tie kable k ovladacom ti nebudu prekazat. Ja som to tam este vseliako vypodlozil a obalil molitanom. -
« Re: to luf
Uz som MDF zhanal v nejakych obchodoch s drevom, ale vsetci na mna pozerali ako na blba, ze naco taku vec potrebujem, ze oni to nemaju. Ad plato - do povodneho zadneho nema cenu osadzovat repraky, je makke a dodatocne ho vystuzovat bude vacsi problem ako vyrobit cele nove. Chcel by som spravit dozadu plato, ktore kedykolvek odpojim, vyhodim a dam povodne, aby som usetril miesto v kufri (zospodu plata z MDF by som chcel prichytit zosik a kapacitor). Woofer chcem vlastne iba na posilnenie basov, Clio je male a tie moje repraky basuju uz teraz dostatocne (stale su to iba 13cm), takze ked tam budu aj 16cm, basy uz budu v pohode. Ked to bude hrat uvidim, ci este budem pridavat aj woofer.
Tie kruzky ake si daval potrebujem aj ja - cca 10mm hrube, poriadne utesnene zvrchu a zospodu. Ked som to ale primeriaval, zavadzali mi kable k elektrike na oknach, dotykali sa gumy na okraji repraku. Co s tym? BTW fotky tvojej instalacie by som uvital ak ich mozes dat niekde na web alebo ich posli na lufik@hotmail.com