Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: instalacia pre Clio
Tak som sa pozrel na tu tvoju instalaciu a musim povcedat, ze parada. Navod je uplne super, ale mi este chyba navod na rozobranie dveri. A teraz k otazkam: 1, Predpokladam, ze vyplne deveri nebrania oknam ani centralu. Je tam nieco, na co si treba dat pozor? 2, Zdokumentuj prosim blizsie aj pretiahnutie kabla do dveri a umiestnenie vyhybiek.
Este stael nemam ani kusok MDF, uz zacinam byt nastvany :-) Aj ja si uz chcem uzivat dobry zvuk v aute. -
« Spotreba cestou do Chorvatska
Konecne som spocital spotrebu pri ceste Bratislava-Budva. Mozno koli maximalke 80km/h, ktoru maju v Chorvatsku, mi vysla spotreba 5.5l/100km. A to este v Ciernej Hore som natankoval akoze 40l, ktore v nadrzi realne boli cca 35l (asi mal ich liter 0.9 litra). Ked som ratal ze som natankoval iba 35l, vysla spotreba 5.3l. Celkom dobre :-))) -
« Re: Dealeri a servisy
Dnes som sa mu snazil dovolat, ale este stale je na dovolenke. dokedy to netusim. Ked nieco zistim tak napisem.
Inac pochopil si to spravne(chalan byva v Sturove a ja v Komarne). V Komarne bohuzial nepoznam nikoho kto MDF ma/predava.
Zhruba som to zratal (neviem ale kolko bude pytat on) tak mi to vyslo na zhruba 300SK/plato - bacha to je len moj hruby orientacny odhad. takze presne vam to poviem ked sa s tym chalannom porozpravam.
Ozaj zajtra ( sobota a v nedelu) bude zraz v Dunajskej (motokarova draha).
Mozno tam budem. Ak mate cas a chut pridte -
Z tej MDFky by som tiez potreboval minimalne dva kruzky pod repraky 16cm v priemere a 2 cm na hrubku. Keby sa dal kusok zohnat bolo by to super. Uvazoval som aj nad nejakymi upravami v kufri, ale to sa uvidi ked kupim zosik. Momentalne ale idem na dovolenku a vratim sa az 20. sept. Tak sa tu mavajte a keby si s tou MDFkou na mna niekto spomenul bol by som mu velmi vdacny. -
Co sa tyka ceny noveho Clia na Slovensku, staci si porovnat cenu v CR a je jasne, ze slovenska cena je naozaj dotovana. Zoberte si, ze zakladna verzia 1.2 8V 3dv. stoji v CR 290.000 Kc, pri kurze 1 Kc = 1,26 Sk to vychadza na 365.000 Sk, pricom este DPH je v CR 22%, v SR az 23%, takze este cca 3,500 Sk k tomu, celkovo temer 370.000 Sk ! Pritom ho predavaju za 340.000 Sk, co je o ustretovych 30.000 Sk menej ! Takze sam tomu moc neverim, ze sa mi podari nejaku zlavu z tohto vydolovat -
vie niekto, ake su tak zhruba cenove relacie na MDF ? speedy - takze ty by si bol schopny zohnat dost MDFka pre troch ludi ? (sme tu uz traja zaujemci z BA, ze ?) vedel by si vyhodit cenu za napr. plato cca 1,3m x30 cm ? Ak som to pochopil, tak MDF je v Sturove a ty si v Komarne ?? Diky -
So stratou asi nie. To by musel so stratou predavat aj Clia pred faceliftom, aj to bolo u nas lacnejsie ako vo francuzsku. BTW v UK maju z toho ostatni vyrobcovia celkom vietor, ze Renault ponuka stale viacej za stale nizsiu cenu :-)
BTW co s tou MDF, pojdeme po nu do Sturova alebo si kupime v BA? -
Povedal by som ze na nove clia budu aj tak dost male marze, cize nebude moc velka ochota davat nejake zlavy. Mozno nejaky alarm, multilock, alebo radio z nich vydolujes ako darcek ked sa budes moc snazit... Dokonca som pocul ze renault predava tie nove clia na slovensku so stratou aby zvysil podiel na trhu. Neviem co je na tom pravdy...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
1. tapacir v podstate nebrani nicomu, ale treba to polepovat s rozumom. na fotke je to ale sostatocne vidno.
2. Dobre, nafotim to a potom to doplnim. Inac v podstate o nic nejde, len je treba mat vrtacku, dobre nervy a prsty.