Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: MDF
Speedy, stare kruzky od teba odkupim, ak si ich teda este neslubil niekomu inemu. Posli mail na lufik@hotmail.com alebo zavolaj (ak teda mas este moje cislo) BTW ten chalanisko za to chce fakt dost nehoraznu sumu, ale co uz, mam to takto pohodlnejsie ako nahanat MDF niekde po Blave, navyse ked sa vsetci tvaria, ze o takej veci este ani nepoculi :-) -
speedy, super. Kolko cm je to hrube ?
navrhujem, aby sa ozvali aj dalsi, co maju zaujem a su z BA a mozme sa nejak navzajom dohodnut a jeden to skoci zobrat. ja som teraz cez vikend rozbehany a budem aj cez tyzden, ale mozno by som to stihal vybavit (cez tyzden). napiste sem, alebo zavolajte. moje c.: 0905 214593. -
Tak MDF uz mam doma. Vcera som mu volal, e kedy sa vieme dohodnut a on hovoril ze prave vecer ide do Hurbanova (to je tak 16km) tak som to s nim narychlo dohodol, aby to odrezal a doniesol zo sebou. Takze mam pre vas tri plata. Este to bude treba odrezat na presny rozmer a dopasovat.
Ma trochu nahneval s cenou. Chcel za to 2000. Cize kazda doska je za patsto. Moj kus je o nieco vacsi takze povedzme 470 za plato.
Napiste kedy po to pridete. -
« Re: instalacia pre Clio
Tak som sa pozrel na tu tvoju instalaciu a musim povcedat, ze parada. Navod je uplne super, ale mi este chyba navod na rozobranie dveri. A teraz k otazkam: 1, Predpokladam, ze vyplne deveri nebrania oknam ani centralu. Je tam nieco, na co si treba dat pozor? 2, Zdokumentuj prosim blizsie aj pretiahnutie kabla do dveri a umiestnenie vyhybiek.
Este stael nemam ani kusok MDF, uz zacinam byt nastvany :-) Aj ja si uz chcem uzivat dobry zvuk v aute. -
« Spotreba cestou do Chorvatska
Konecne som spocital spotrebu pri ceste Bratislava-Budva. Mozno koli maximalke 80km/h, ktoru maju v Chorvatsku, mi vysla spotreba 5.5l/100km. A to este v Ciernej Hore som natankoval akoze 40l, ktore v nadrzi realne boli cca 35l (asi mal ich liter 0.9 litra). Ked som ratal ze som natankoval iba 35l, vysla spotreba 5.3l. Celkom dobre :-))) -
« Re: Dealeri a servisy
Dnes som sa mu snazil dovolat, ale este stale je na dovolenke. dokedy to netusim. Ked nieco zistim tak napisem.
Inac pochopil si to spravne(chalan byva v Sturove a ja v Komarne). V Komarne bohuzial nepoznam nikoho kto MDF ma/predava.
Zhruba som to zratal (neviem ale kolko bude pytat on) tak mi to vyslo na zhruba 300SK/plato - bacha to je len moj hruby orientacny odhad. takze presne vam to poviem ked sa s tym chalannom porozpravam.
Ozaj zajtra ( sobota a v nedelu) bude zraz v Dunajskej (motokarova draha).
Mozno tam budem. Ak mate cas a chut pridte -
« Re: Dealeri a servisy
Z tej MDFky by som tiez potreboval minimalne dva kruzky pod repraky 16cm v priemere a 2 cm na hrubku. Keby sa dal kusok zohnat bolo by to super. Uvazoval som aj nad nejakymi upravami v kufri, ale to sa uvidi ked kupim zosik. Momentalne ale idem na dovolenku a vratim sa az 20. sept. Tak sa tu mavajte a keby si s tou MDFkou na mna niekto spomenul bol by som mu velmi vdacny.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!