Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« akustika
Cez vikend sa mi podarilo pozicat hlukomer tak som premeral akustiku v aute.
S vysledkom som celkom spokojny. Samozrejme ze ta krivka je dost kostrbata, ale skoro cely rozsah je v pasme 3dB. Sem tam je tam nieco pod alebo nad. Mam sice pod 60Hz dost pokles, ale to az tak nevadi pretoze tam pride sub s prepustou do 50Hz, ktory to nalezite vyrovna. Vyskusal som aj maximum pri 1kHz - 112dB. Teraz mam ale zosik trochu stiahnuty, takze ked by som nastavil vstup na 0,5V tak by to mozno sle este kusok vyssie. ten zosik ma pritom len 2x50W. -
« Re: MDF to luf
Este som sa k nicomu nedostal, cez tyzden sedim stale v robote a cez vikend chodim do hory rubat drevo. Nechavam to na dlhe zimne vecery... Ved dalsi tuning zraz bude az na buduci rok, dovtedy mam kopu casu :-) Zatial zhanam zosik (4-kanal s moznostou mostikoveho zapojenia) a nejaky ten SW. -
« Spotreba
Dokoncil som moj test minimalnej spotreby - mal som priemernu spotrebu 5.44l a nie som nejako extra nadseny (zrejme som si ju pokazil ked som jazdil cele dopoludnie trasy 1-2km, vypnut motor a o 30 minut zopakovat). Ale na to, ze som jazdil v rychlostnych limitoch (dialnica 130, okresky 100) to zase nie je az take hrozne. Len na zaver musim povedat, ze radsej si soferovanie uzijem a budem mat spotrebu 6l :-) -
« Re: Renault Clio RT rv.92
Som ja ale truhlik,uz tomu rozumiem. Zial ten origos kluc nemam, takze som nemohol nijak zistit na co su v priestore auta tie fotodiody. Monentalne mam central ovladany radiom takze moznost ze to je senzor IR diakoveho ovladania som na zaciaktu vylucil. Vdaka za nakopnutie.
No a co vlastne ziesim ako som uz spomenul to auto som kupil v hroznom stave a teraz ho postupne davam do povodneho stavu tj. komplet go motora, karoserie, podvozku, brzd, atd...
Inac toto je 1,4i RT a rozhodne je lepsie nez felicia glx co sa tyka motora i vybavenia.
Louis -
« Re: Renault Clio RT rv.92
ked stalcis tlacitko na kluci (ak mas taky kluc. ale predpokladam ak je ten kluc povodny, tak to tam musi byt.) tak central auto zamkne. je mu jedno ci si vnutri alebo vonku. a tebe v podstate tiez, pretoze nahodou sa to neda stlacit.
Zakladna otazka. Stale ale nerozunmiem co chces riesit. trosku to popis.
Inac blahozelam k vyberu auta. Mali sme ho toez a bolo to super auto. Malo sice aj svoje muchy, ale v podstate bolo velmi dobre a na svoju dobu vyspele. My sme mali RT s 1.8i takze to aj slune jazdilo. -
« Renault Clio RT rv.92
Zdravim vsetkych.
Mam taku otazocku, kupil som starsi Renault Clio
a postupne sa snazim dat ho do povodneho stavu.
Neviem si rady na co sluzi jedna vec, ktora je
umiestnena pri interierovom osvetleni. Povodne na tom mal byt nejaky plastovy kryt, ktory tam nie je. Trci odtial nejaka elektronika, (hod. to nie su) asi tak 4krat fotodioda, nejaky op. zosilovac
je to ako nejaky snimac interieru pre alarm ale nic tam take nieje ako alarm. Nevie niekto co by to malo byt, alebo kam je to zapojene.
Vdaka za kazdu radu.
Louis -
« Re: to luf
Kajam sa a stojim v kute, vsetko som zvrzal ja!
Speedy - sorry, vcera som mal tazky den v robote a ked som dosiel konecne domov, nechcelo sa mi nic ine, iba sa najest a ist spat. Na to, ze som ti slubil ze pridem som zabudol ako na smrt. Fakt ma to mrzi, ze som ti aspon nezavolal ze nepridem, ale uplne mi to vypadlo z hlavy. Zajtra idem zase moju klasicku cestu na stredne slovensko, takze sa trochu odklonim a pojdem cez Komarno. Teraz uz urcite!!! Skuste sa na mna spolahnut. Ak by sa mi do toho predsalen nieco dostalo, zavolam SKL a pride po to on cez vikend. Uz ti moc dlho tie MDFky doma nezostanu.
Fakt ma to mrzi a ospravedlnujem sa vsetkym, ktori sa na mna spoliehali. -
« to luf
si sa mohol aspon ozvat, napr. ze nepridem.
a ostatni? najprv chcete plata a nadavate ze sa to nikde neda zohnat, potom ked clovek zozenie a kupi aj pre vas, zrazu ste ticho. stavim sa ale ze keby som kupil len pre seba, vsetci by ste zase hundrali ze som sa na vas vykaslal. tot moj nazor.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!