Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

28.10.01  09:34

« to element, este k tomu zosiku.

Ja to vidim tak, ze je v podstate jedno ci tam ten zosik mas prisrofovany ale nie, pretoze ti * maju iste so sebou naradie, ktorym to odmontuju. Ked uz tak by som sa skor zaneral na to instalovat ho niekam, kde nie je az tak viditelny. Pod sedadlom to tiez nie je zle. Ked vezmes do uvahy ze vacsina to dava do kufra na bok tak aby to bolo vidiet, aby sa s tym dalo frajerit. Takze malo ludi to bude hladat pod sedadlom. Ja to budem instalovat asi tiez len tam, ale v pripade, ze sa tam nevojde tak mam pripraveny druhy variant. Bude to v kufri, ale v dvojitej podlahe. Ta podlaha sa da spravit tak, ze miesto kde sa to bude vyklopat sa vobec neda volnym okom, ani hmatom najst. Treba este vyriesit par problemov (uchytenie do karoserie, chaldenie a tak) ale inac je to idealne riesenie pre prakticky lubovolne velke zosiky.
  • 00 Reagovat !

foto

28.10.01  09:23

« to element

ten audison vyzera dobre. Kde si ho kupil (kolko stal)
    Ja stale rozmyslam nad Helixom 500Q (vykonovo su zhruba narovnako).
    Wanadoo mi asi uz fungovat ani nebude. Kazdopadne mam novu adresu: speedy7@nextra.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  10:14

« Re: Top speed and handling

Na predvadzacom aute, ktore som raz skusal (Megane 1.4 16V) mi predajca ponukol, ze mozeme ist na dialnicu, aby som si vyskusal maximalku. Vtedy hovoril, ze on na nom isiel 197, co je presne tolko, kolko mohol ukazat tachometer mne, rucicka bola kdesi kusok pod 200. Myslel som, ze z Clia dostanem o trochu viacej (ocakaval som, ze rucicka sa zastavi kdesi pri 210, ale podla tahu od 180 som mal pocit, ze by to mohlo s kludom byt aj viacej).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  09:33

« Re: Top speed and handling

Megan kombi PRESNE to iste. A je to o poznanie vecsie auto, BTW rychlomer je robeny tiez pocitacom, tak tam limiter celkom dobre moze byt. Na stvorku a nizsie vybieha motor cez 6000 tak ze je problem to ustrazit aby nevypol zapalovanie. Ja mam papierovu maximalku tusim 185. Ked zoberiem +5% chybu rychlomera, tak to je zhruba tych 195 tak by to mohlo byt. Aj tak tam ale 200 obcas mam :-) ... dole vetrom :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 24.10.01  09:32

« Re: Ako vybrat sedadla z Clia/Thalie?

element> na zlodejov ti odporucujem jednu vec, daj si to audio pripoistit. ja ked som kupil subwoofer do auta, tiez som s tym skocil do poistovne (kooperativa) a poistne sa zvysilo tusim o 50 korun na rok (sub stal do 5000). takze fakt za male peniaze, a hned sa lepsie spi.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.01  09:42

To Speedy7: Zatial ta instalacia nieje nic moc, ale dufam ze cez vikend by som s tym mohol nieco urobit. Mam objednany zosik Audison LRx 5.600 + idem namontovat uz konecne dopredu MB Quart 16 cm 2 pasmove komponent repraky, model si presne nepamatam 218.03 CX alebo take nieco, mozno som sa v tych pismenkach niekde pomylil. Asi tam v prvom kole ten zosik naozaj iba polozim, akurat mi to asi nebude zlepsovat kvalitu spanku. Chcel som to tam neajko poriadne prisrobovat, nech to lopkari nemaju take jednoduche. BTW: Skusal som ti poslat mail a vratilo sa mi to ze mas preplneny mailbox
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.01  20:54

To ako ich vybrat ti bohuzial neporadim, ale mozno ze to ani nebudes musiet robit. koberec je v z viacerych dielov, takze kable tam vsunies bez problemov. Ked posunies sedadlo uplne dozadu a vyberies tu umelohmotnu schranku ci co to ma byt *to je pripad Clia, tak tam ten zosik ak sa zmesti jednoducho poloz a hotovo.
    Aky zosik mas? Alebo trosku popis svoju instalaciu.
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.01  17:51

« Top speed and handling

V nedelu som sa nechal vyprovokovat jednym chalanom na preteky, a tak som si skusil maximalku mojho Clia. Magicku hranicu 200km/h som nedosiahol iba velmi tene. Vzhladom na to, ze to bolo do mierneho kopca tak je to asi OK. Ale prekvapili ma dve veci - od 180 do 195? zrychluje auto dost svizne, potom akoby utal. V tej chvili ma cca 5500 ot. a viacej nechcelo ist ani nahodou. Nie je tam nejaky obmedzovac alebo co? A po druhe - v tej rychlosti je auto dobre ovladatelne, stabilne zataca aj brzdi, subjektivne nie je moc velky rozdiel medzi 160 a 195. Ani hluk uz od 160 velmi nenarasta. Takze za aerodynamiku ma u mna Clio 1* :-)
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.01  17:31

« Ako vybrat sedadla z Clia/Thalie?

Neviete niekto ako sa daju vymontovat predne sedadla? Idem pod spolujazdcove sedadlo instalovat zosik a aj kovoli tahaniu kablov by sa mi celkom hodilo tie sedadla vybrat. Neviete niekto ako na to? Bohuzial ta tie sroby ktorymi je to uchytene si su nejake divne, z vrchu nemaju ziadnu hlavicku. Je to nasrobovane nejako zospodu, alebo je ta vrchna hlavicka zaliata voskom? Netusite niekto ako to je? Diki za kazde info... mozete aj na mail e1ement@pobox.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.01  16:28

« Re: Motory

V 1.5dCi jsem chvilku jel a vkonove se mi zdal pro Clio zcela dostacujici. Pokud se prislapl plyn do kopce, tak to krasne tahlo. Spotreba udajne velmu mirna. 1.2 16V mam objednane. Jakmile bude, tak se urcite o sve dojmy podelim.
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.01  08:03

« Motory

Ma uz niekto skusenosti s motormi 1.2 16V a 1.5dCi?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  20:03

« Re: Prodeje Clia

Ludia to auto zrejme nevedia docenit. Aj ked na druhej strane to moje ma tiez svoje muchy, ale v celku je to velmi slusne a podarene auto.
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.01  07:16

« Prodeje Clia

Vcera vysel v MFD prehled prodeju novych aut a vcelku jsem se divil, ze se Clio neumistilo v desitce prodeje malych aut. Alespon budu jezdit v neokoukanem aute ;-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.01  12:48

« Re: Clio II 1.2 16V

Nepamatam si celkom presne, ale menili urcite olej, srob a pelovy filter. Ak menili aj nieco ine, tak to boli iba nejake drobnosti. BTW neviem si predstavit, co ine by sa malo menit (teda okrem sviecok, ale na tie je este zavcasu).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.01  12:12

luf: Auditko jsem uz procetl cele. Jeste by mne zajimalo, jetli meni pri garancce neco jineho nez mot. olej. Jaky typ oleje je doporucovan?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.01  10:34

Keby ste niekto objavili vyhodne predne zasterky, hodte odkaz do fora, tiez by som jedny zobral.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.01  09:16

Ak najdes nejake vyhovujuce dopredu, daj vediet. Ja som mal zadne v serii, ale predne tam neboli. Tiez nie som ochotny platit za gus gumy talko penazi, ale predne zasterky sa v zime hodia - posyp z cesty striela od kolies na zadny blatnik tesne pred zadne koleso. Uz to tam mam dost "opieskovane". Takze pred zimou nejake zasterky urcite zakupim a namontujem. BTW kedysi v minulosti tu bolo par prispevkov o 1.2 16V, ak ta to zaujima.
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.01  07:40

« Clio II 1.2 16V

Tak jsem objednal vyse zminene Clio v provedeni Dinamique 3d - rozhodovala vybava. Testovaci jizdu jsem ale absolvoval v 1.5dCi. Prodejce 1.2 16V vychvaloval az do nebe, tak jsem zvedavej. Otec ma v Twingu starsi 1.2 8V a taky to neni zadnej lenoch, spotrebou se hybe nekde mezi 4.8-5.2l/100km.
    Chtel bych si na ne dat predni i zadni zasterky a prodejce mi je nabizi za 2300,-. Nedaji se sehnat nekde levneji? Za 4 ks plastovych vylisku v cene cca 100Kc se mi to zda ponekud dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.01  19:24

« Re: akustika

to s tou obyvackou tiez nie je take jednoduche. Jeden znamy meral akustiku v obyvacke, a tiez tam nameral vseliake vykyvy.
    Je to ale fanatik. Teraz prerabal vyhybky, pretoze sa mu nepozdaval zvuk tych fabrickych.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.01  12:09

« Re: akustika

Tak to ti gratulujem, fakt slusne vysledky (ved to je na tom zvuku aj pocut). Ked dokoncim instalaciu, chcel by som to premerat aj ja, ale take skvele vysledky nebudem mat urcite. No nic, hlavne aby to hralo cisto a prirodzene. Akusticke kvality obyvacky aj tak nedosiahnem (a ani nemam zaujem ich dosahovat). BTW ked som prisiel od teba domov, pustil som si moju domacu aparaturu a porovnaval som zvuk - moja hra omnoho maksie, je to taky nedefinovatelny rozdiel, ale je tam (skusal som CD Bocceliho). Presne taky zvuk by som chcel dosiahnut v aute, cim sa to da ovplyvnit, aby bol zvuk makky?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…