Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: zraz
Mam v rodine dvoch ludi, ktori pracuju s drevom a maju pristup do dielne so vsetkym potrebnym, to nie je problem. Len som sa k tomu este nedostal :-( BTW rozmyslam, ze z tej MDF urobim bednu na woofer, len to mi este troska MDF bude chybat. Zatial to cele stoji na uvahach o SW z masiv duboveho dreva a ci vobec SW budem potrebovat. Tie MB Q hraju dost dobre aj bez woofera... Takze zatial iba rozmyslam, co budem do auta davat. -
« zraz
s tym zrazom to vyzera nadejne. kto ma zaujem nech sleduje www.autohifi.cz - diskusne forum -sekcia zrazy.
to luf: to zapustenie nie je taky problem. sprav dieru do plata pre reproduktor a dalej potrebujes este jednu (mensiu) dosku, do nej spravis mensiu dieru, cele to zoskrutkujes a je to. ak nemas vyrezavacku mozeme sa dohodnut, napriklad cez niektory vikend ak chces. teoreticky by to slo aj vyfrezovat, treba sa spytat niekde v stolarstve.
jedneho stolara poznam. ked bude doma spytam sa.
-
« Re: to skl
to druhe je pravda, doma som ich vystruzlikal vreckovym nozikom ala MacGyver :-)
Proste som chytil vrtacku, navrtal vacsiu dieru, do nej vopchal dierovu pilku (tenka spicata) a piloval... Idealna by asi bola elektricka pilka - asi to poznas, vyzera to ako el.noz, ale pilka smeruje dole.. -
mne sa pozdavaju veci ktore u nas asi nekupim...:( . Najviac asi MB Quart RWC 304 - vychadza mi 29 ltr. uzavreta bedna...(to by akurat sedelo na tu bednu od Doronelu) a ma to dobre hodnotenia a ma parametre vhodne pre uzavretu ozvucnicu. Alebo mozno Earthquake DBX 12D.. Proste nejaky najlepsie dvojcievkac do mensej uzav.ozvucnice. Ak z toho nic nebude tak ten Hertz HS 250... Mne by sa ani nehnusilo si bednu vyrobit (to vyrezavanie plata som zvladol :) -
Ja osobne chodim do Prehy parkrat rocne, ale neviem, kedy najblizsie. Ak maju predajnu, da sa to z Prahy doviezt, ale negarantujem dodaciu lehotu (ked bude mat chlapik cas a cestu okolo, donesie to). Nad akym subom uvazujes? Ja som pozeral tie ich boxy, ale su moc velke, pre 25cm woofer maju 30l bednu, to je pre vacsinu repro privela. Asi si postavim bednu sam (ak nenajdem nejaku dobru v akcii v MM :-) ) -
Hmm, ved ja viem, ze sa daju zohnat aj lacnejsie veci, ale z kadial? Na autohifi ponukal cosi aj tappaja, tam to vychadzalo na asi 250Kc/m2. Ale neviem, ako to doviezt sem do SR, sice by som z Prahy mohol dovliect nejake veci, ale muselo by to byt niekde z predajne alebo tak, lebo ten clovek co tam chodi nikdy nevie, aky bude mat program a tak sa dohodnut nejako dopredu neda :-(
Na vytlmeni a instalacii ale nebudem setrit, nahodil som uz do auta tie moje MB Quarty a jeden z nich hra nepresne, duni a neznesie velke zatazenie. Tak som hladal pricinu a je to instalaciou, sroby sa poriadne nezachytili o kovovu cast dveri a tak ten reprak lieta. Proste v prednych dverach to musi byt spravene najdokonalejsie ako sa da. -
« Re: mracek
no ja som sa len pozastavil nad slovom "kapacitator"..:) ja som zatial pocul len o kapacitoroch... Ale vlastne je to len obycajny kondenzator :-) Myslim, ze u mna pri 4x75 W (pri 14,4 V t.j. v skutocnosti to bude menej) to zahra slusne aj bez neho...a ked bude zle, tak prestanem svietit !:) -
« mracek
inak z tou charakteristikou Magnatov mas kus pravdy, ja mam 20cm koaxialy Xtract (cena 3 tis.) - kupil som ich este ked som neratal s kvalitnejsou zostavou... a fakt im chybaju stredy...a vysky su dost agresivne... ale zase za tie prachy to hraje a basuje v celku slusne (v zadnom plate - vysky sa trosku utlmia, takze sa to da..)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!