Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: luf
Sorry, bol som minuly tyzden v nemecku (CeBTIa podobne), takze som s tym moc nepohol. A ked som teraz dosiel domov, nenasiel som u seba ziaden mail od neho. Zatial iba cakam, nemam casu ho otravovat, dobieham robotu za ten tyzden. Ak nic do stredy, tak vo "vytocim". -
« to skl & luf
dakujem, email som dostal. rozhodol som sa ale pre helix. chcel som ho povodne kupit pouzity na ebay, ale nakoniec som sa rozhodol, ze radsej ho kupim novy. je dost haklivy na zaobchadzanie, a okrem toho dvojrocna zaruka je tiez dobra vec.
niekto sa tu pytal na ebay. funguje to ako kazda ina e-aukcia. teda ak mas najvyssiu ponuku dostanes kontakt na predavajuceho. s nim je treba dohodnut platbu a dodanie. ja platim prevodnym prikazom a tu vec mi potom predavajuci posle postou (ja som teraz nejaky cas v nemecku). raz som bol pre to osobne. poslat to na slovensko by bol asi problem (mozno aj kvoli cliu, dani a tak). -
« Re: luf
Tesne tesne si to stihol, prave to spocitavam dohromady a pisem mu mail (nastastie som sa zdrzal pisam do rubriky muzika v aute :-) ). Najblizsie dlhsie kable od BEST line su 150cm, chces teda tie? 80cm su iba FIRST line, to predpokladam nechces prznit takymto kablom :-) -
« Re: zraz
Mam v rodine dvoch ludi, ktori pracuju s drevom a maju pristup do dielne so vsetkym potrebnym, to nie je problem. Len som sa k tomu este nedostal :-( BTW rozmyslam, ze z tej MDF urobim bednu na woofer, len to mi este troska MDF bude chybat. Zatial to cele stoji na uvahach o SW z masiv duboveho dreva a ci vobec SW budem potrebovat. Tie MB Q hraju dost dobre aj bez woofera... Takze zatial iba rozmyslam, co budem do auta davat. -
« zraz
s tym zrazom to vyzera nadejne. kto ma zaujem nech sleduje www.autohifi.cz - diskusne forum -sekcia zrazy.
to luf: to zapustenie nie je taky problem. sprav dieru do plata pre reproduktor a dalej potrebujes este jednu (mensiu) dosku, do nej spravis mensiu dieru, cele to zoskrutkujes a je to. ak nemas vyrezavacku mozeme sa dohodnut, napriklad cez niektory vikend ak chces. teoreticky by to slo aj vyfrezovat, treba sa spytat niekde v stolarstve.
jedneho stolara poznam. ked bude doma spytam sa.
-
« Re: to skl
to druhe je pravda, doma som ich vystruzlikal vreckovym nozikom ala MacGyver :-)
Proste som chytil vrtacku, navrtal vacsiu dieru, do nej vopchal dierovu pilku (tenka spicata) a piloval... Idealna by asi bola elektricka pilka - asi to poznas, vyzera to ako el.noz, ale pilka smeruje dole.. -
mne sa pozdavaju veci ktore u nas asi nekupim...:( . Najviac asi MB Quart RWC 304 - vychadza mi 29 ltr. uzavreta bedna...(to by akurat sedelo na tu bednu od Doronelu) a ma to dobre hodnotenia a ma parametre vhodne pre uzavretu ozvucnicu. Alebo mozno Earthquake DBX 12D.. Proste nejaky najlepsie dvojcievkac do mensej uzav.ozvucnice. Ak z toho nic nebude tak ten Hertz HS 250... Mne by sa ani nehnusilo si bednu vyrobit (to vyrezavanie plata som zvladol :) -
Ja osobne chodim do Prehy parkrat rocne, ale neviem, kedy najblizsie. Ak maju predajnu, da sa to z Prahy doviezt, ale negarantujem dodaciu lehotu (ked bude mat chlapik cas a cestu okolo, donesie to). Nad akym subom uvazujes? Ja som pozeral tie ich boxy, ale su moc velke, pre 25cm woofer maju 30l bednu, to je pre vacsinu repro privela. Asi si postavim bednu sam (ak nenajdem nejaku dobru v akcii v MM :-) )
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
On to vlastne vsetko niekde objednava ? Len by som chcel predlzit kable (som si to rozmyslel a zosik chcem dat dozadu...). Ale ked je pozde, tak nic...