Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Clio vs. Yaris
Aj tak by som to ale nevidel tak jednoznacne v prospech Clia. Mam Clio a som s nim maximalne spokojny, ale obcas sa mrknem aj po Yarisovi. Pre Clio je podla mna vacsi vyber motorov (okrem zakladnej 1.2 8V su to vsetko velmi moderne motory), dospelejsi dizajn exterieru a po facelifte aj interieru. Pre Yarisa vacsi vnutorny priestor (sedi sa tam viacej vzpriamene) a 3 roky zaruka. Ja by som momentalne volil Clio 1.6 16V alebo 80PS dCi. Ale neobisiel by som ani Peugeot 206, neviem, ako su na tom s benzinakmi, ale HDi je spica. -
« Re: Clio vs. Yaris
Já považuji ABS za bezpodmínečně nutné v autě mít. Yaris ho bohužel ve versi 1,0 nemá vůbec, volitelně za příplatek pouze v 1,3.Když porovnáte výbavu u Clia ve standartu a budete chtít stéjnou výbavu u Yarise, tak cenový rozdíl je propastný. Škoda, že jste nevyužil akci Renaultu diesel za cenu benzínu. Já jsem si objednal Clio v naftě verze 80 koní, která mimo xenonových světlometů,které jsem nechtěl má maximální výbavu,klimu,metalizu,al.kola a spoustu dalších za 430 000,-. U Yarise by to bylo odhadem možná přes 0,5 mil. Pro Yaris mluví pouze jednoznačně 3 letá záruka. -
« Clio vs. Yaris
Zdravim!
Priatelka si ide kupit /dostane:o)/ nove auto a ma /mam/ 2 vaznych kandidatov. Yaris a Clio. Ceny som nepozeral, tak zatial to cenovo porovnavat nechcem. Ake mate skusenosti s Cliom, su nejake slusne mensie motory /ako 1.4 16V/ za dobre ceny co by sa este oplatili dynamikou kupit a co by ste oproti Yaris navrhli ako argument? Jazdne vlastnosti, spotreba, spolahlivost, priestor...napiste prosim postrhy. Vdaka. -
« Re: luf
Sorry, bol som minuly tyzden v nemecku (CeBTIa podobne), takze som s tym moc nepohol. A ked som teraz dosiel domov, nenasiel som u seba ziaden mail od neho. Zatial iba cakam, nemam casu ho otravovat, dobieham robotu za ten tyzden. Ak nic do stredy, tak vo "vytocim". -
« to skl & luf
dakujem, email som dostal. rozhodol som sa ale pre helix. chcel som ho povodne kupit pouzity na ebay, ale nakoniec som sa rozhodol, ze radsej ho kupim novy. je dost haklivy na zaobchadzanie, a okrem toho dvojrocna zaruka je tiez dobra vec.
niekto sa tu pytal na ebay. funguje to ako kazda ina e-aukcia. teda ak mas najvyssiu ponuku dostanes kontakt na predavajuceho. s nim je treba dohodnut platbu a dodanie. ja platim prevodnym prikazom a tu vec mi potom predavajuci posle postou (ja som teraz nejaky cas v nemecku). raz som bol pre to osobne. poslat to na slovensko by bol asi problem (mozno aj kvoli cliu, dani a tak). -
« Re: luf
Tesne tesne si to stihol, prave to spocitavam dohromady a pisem mu mail (nastastie som sa zdrzal pisam do rubriky muzika v aute :-) ). Najblizsie dlhsie kable od BEST line su 150cm, chces teda tie? 80cm su iba FIRST line, to predpokladam nechces prznit takymto kablom :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!