Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: to luf
Na horach, kam jazdim, je este sneh (aj ked nie na cestach, ale toto je velmi zradna cast roka, poladovice su tam teraz uplne beznou vecou), takze jazdim stale na zimnych. Ale momentalne som aj tak financne vycerpany, takze budem v lete este likvidivat stare CECky :-(((. -
« Re: Clio vs. Yaris
jojo, vytlmenie... odkedy som rozoberal dvere, aby som to tam preskumal, tak mi drncia este asi 3x tolko ako predtym (zlomil som pri tom 2 cudliky, takze tapacirunk poriadne nedrzi...) :((
Inak, ked uz sme v rubrike Clio a hovoris o slusnej muzike :), kupil som si nedavno nemecke Autohifi a je tam o.i. dost haluzna instalacia v Cliu (asi za 4500 Eur..) - SW Phase Linear Aliante 12 v rezerve - ale ako basreflex (s 2 natrubkami)... predne 16kove stredobasy su namiesto dveri dole v priestore noh v rohu vo vyrobenej uzavretej ozvucnici... 2 zosiky Hifonics po 1000 euro...
-
Aj tak by som to ale nevidel tak jednoznacne v prospech Clia. Mam Clio a som s nim maximalne spokojny, ale obcas sa mrknem aj po Yarisovi. Pre Clio je podla mna vacsi vyber motorov (okrem zakladnej 1.2 8V su to vsetko velmi moderne motory), dospelejsi dizajn exterieru a po facelifte aj interieru. Pre Yarisa vacsi vnutorny priestor (sedi sa tam viacej vzpriamene) a 3 roky zaruka. Ja by som momentalne volil Clio 1.6 16V alebo 80PS dCi. Ale neobisiel by som ani Peugeot 206, neviem, ako su na tom s benzinakmi, ale HDi je spica. -
Já považuji ABS za bezpodmínečně nutné v autě mít. Yaris ho bohužel ve versi 1,0 nemá vůbec, volitelně za příplatek pouze v 1,3.Když porovnáte výbavu u Clia ve standartu a budete chtít stéjnou výbavu u Yarise, tak cenový rozdíl je propastný. Škoda, že jste nevyužil akci Renaultu diesel za cenu benzínu. Já jsem si objednal Clio v naftě verze 80 koní, která mimo xenonových světlometů,které jsem nechtěl má maximální výbavu,klimu,metalizu,al.kola a spoustu dalších za 430 000,-. U Yarise by to bylo odhadem možná přes 0,5 mil. Pro Yaris mluví pouze jednoznačně 3 letá záruka. -
« Clio vs. Yaris
Zdravim!
Priatelka si ide kupit /dostane:o)/ nove auto a ma /mam/ 2 vaznych kandidatov. Yaris a Clio. Ceny som nepozeral, tak zatial to cenovo porovnavat nechcem. Ake mate skusenosti s Cliom, su nejake slusne mensie motory /ako 1.4 16V/ za dobre ceny co by sa este oplatili dynamikou kupit a co by ste oproti Yaris navrhli ako argument? Jazdne vlastnosti, spotreba, spolahlivost, priestor...napiste prosim postrhy. Vdaka.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!