Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

13.04.02  13:02

« Re: audio

hmm. to s tym kruzkom je zaujimave. bol to prvy pokus, takze je mozne ze nie je celkom dokonaly, ale mozno je zle nasadeny. aby som bol konkretnejsi. hore v tom vyreze v dverach je taky zliabok. v kruzku je na tom mieste take vybranie. mozno si to nahodou nepostrehol a ten kruzok tam nie je celkom v polohe akej ma byt (teda hore asi trci viac von nez by mal.). mal by si pouzit este dlhsie skrutky aby dociahli az k plechu dveri. idealne by bolo do toho plechu dat plechove matice. ale to je dost narocne. ja som tam spravil dierku (mensiu ako skrutka)aby to drzxalo vsetko dokopy.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.02  16:38

« Extreme

SKL: Extreme je spis jeste vic vylepseny Dynamique, tzn. akcent na sportovni duch a svezest mladi:-), naproti tomu Privilege ma byt nejluxusneji vybavenou verzi. Ikdyz ta srovnani mezi sebou jsou zajimava, co jeden ma a druhy ne. Extreme (oproti P) ma navic: sportovni sedacky s jeste o malo lepsim bocnim vedenim, nez u uz tak skvelych v P. Dale kozeny volant, v standardu lepsi radio s CD 4x22W (oproti kazetaku s 4x15W u P)a zadni horni spojler rovnez uz standardne. No a to, co je patrne na prvni pohled a co z toho dela kouzelne vozitko .. nove odstiny barev a podobne v modrych barvach ladeny interier, sedaky, ozdobna lista a vrsek hlavice radici paky.:-) Naopak Privilege ma navic: takove ty "preklopene" komfortni predni operky hlavy, manualni klimacku, reflexivni predni sklo a jeho sedaky jsou z latky a veluru. Co je ovsem na obou dulezite, v tehle dvou verzich nabizi 80k silnejsi diesel 1.5ku (navic by mela mit mezichladic stlaceneho vzduchu) a melo by to mit o desetinu mensi spotrebu na 4.2 kombinovane. No chci to videt:-)
    Ja vahal,jestli si dokoupit reflexivni sklo a destosvetlosenzor, ale porad si rikam, ze cim vic je tam elektroniky, tim vic veci se v tom muze zbytecne pokazit,tak jsem tohle pro ted jeste ozelel. Az si priste poridim neco jineho za x let,uz to bude asi standard:-)
    Hell.: sem zvedavej, za kolik Ti to bude chodit. Ja bych mel v roce najet tak 16-19.000 km, takze si snad jeste letos ten motor trochu sedne:-) Jinak ja ho mam objednavaneho na Kladne. V rodine mame odtamtud jeste Megane 1.6ku, tak snad budu s tim dieselousem spokojeny. A Ty samozrejme taky:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.02  11:45

speedy - mam tam uz nahodene tie 16ky, lavy reprak je dobre usadeny, kruzok presne zapasoval a vsetko je v uplnom poriadku. Lavy mi ale nejako moc dobre nesedi, budem to musiet rozobrat a poriadne urobit, ma teraz take dunivejsie a pomale basy. Dufam, ze je to iba instalaciou a nie je vadny reprak (srobiky sa mi volne pretacaju, takze sa do nicoho nezahryzli a aj kruzok nesedi uplne 100% a navyse reprak pri vacsej vychylke sa dotyka mriezky, takze od urcitych hlasitosti chrci). Dnes si idem zobrat instalacny material a nieco na vytlmenie. A ked budem mat cas, dam do auta konecne aj zosik a casom urobim aj zadne plato. Niekedy v lete to uz bude hotove a potom mozeme porovnat. BTW videl som HXA400 MKII za 4500ATS, mal prasknute to vrchne plexi, preto bol zlacneny.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.02  07:50

« Re: 80k dCi

Lepe recenou, nejluxusnejsi....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.02  07:50

Privilege je nejvyssi vybava u vozu Renault...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.02  23:11

Extreme,protože cena 430 000,- za tak vybavené auto je velmi dobrá.Mimo xenonů ( ty jsem nechtěl už z toho důvodu, že mě auta s nimi oslňují a řídím se heslem,co nechceš, aby jiní činili tobě, nečin jim to ty)tam budu mít úplně všechno. Objednával jsem v Automotoland, v.o.s. Hlučín
    ( mimochodem kupoval jsem tam již před 2,5 roky Twingo v maximální výbavě pro sebe, před půl rokem Clio 1,2 16 V pro dceru ( je s ním maximálně spokojená)a jsem s tímto prodejcem a jejich servisem navýsos spokojený). Podle poslední zprávy by Clio pro mě mělo být hotové počátkem května. Mě to nijak časově netlačí
    ( spíš se nemůžou dočkat moje další dvě dcery -dvojčata,až jim přenechám Twingo)mám čím jezdit. Jel jsem pár km s Cliem se slabším dislem a byl jsem mile překvapený.Nějakých 13 kW navíc by z něho mělo udělat velmi příjemné autíčko.Navíc s diesly jezdím rád,takže se velmi těším.Jsem hlavně zvědavý na spotřebu při mém mírně řečeno velmi svižném způsobu ježdění. Po prvních 5 000 km je svěřím.Já je najedu velmi rychle.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.02  20:16

kupil som ten helix (hxa 500). dnes som to instaloval a tak trosku aj doladoval. myslim ze to bude definitivne riesenie.
    este by som si chcel vybastlit teplomer a voltmeter. planujem to potom zabudovat do otvoru pre popolnik.
    a ked vymenim este jednu uchytku na tapacir co som minule polamal budem uz uplne spokojny.
    ako stojite vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.02  15:19

Ajvn - "Extreme" je nejaka este vyssia vybava ako Privilege ? A Privilege je vyssia ako dynamique ? Lebo u nas tieto vybavy nejak neponukaju...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.02  14:58

luf: dik, mail som dostal, hura, ide sa instalovat
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.04.02  13:16

« 80k dCi

Hellebrande, sel si do Extreme nebo do Privilege s tou 80kou? Jestli neni tajemstvi, kde jsi ho objednaval a za jak dlouho bys ho mel mit? Ja neodolal Extremu, kdyz do ni nabidli tu silnejsi 80k 1.5ku, objednal jsem ji taky:-) Sice mi to kvuli financim vyhovuje, ale toho meho Cliouse pry budu mit dovezeneho jak tipuji az v zaveru mesice kvetna a to jsem to objednaval 11.3. rano.:-) Asi mi to Marocani nebo Alzirci montuji opravdu peclive a kazdy sroub jeste dotahujou rucne:-)) Uz se na nej nemuzu dockat. Hlavne na ty krasny sportovni sedaky, vubec nepusti do stran a potesilo me,ze do tehle limit.serie dali v cene i ten horni spojlirek. Bude to muj milacek:-) Hned sem si priobjednal krome DefendLocka i alarm. Tak snad to odstrasi kazdeho "zleho cloveka". :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.02  12:07

« Re: to luf

Na horach, kam jazdim, je este sneh (aj ked nie na cestach, ale toto je velmi zradna cast roka, poladovice su tam teraz uplne beznou vecou), takze jazdim stale na zimnych. Ale momentalne som aj tak financne vycerpany, takze budem v lete este likvidivat stare CECky :-(((.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.02  22:22

« to luf

Už máš kola? Jaro je tu...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.02  21:53

speedy - co si nakoniec kupil? Dufam, ze nie nieco take, ze ti zase budem musiet 3 mesiace zavidiet :-)

skl - dostal si maila? Mateial je uz v ZH, buduci tyzden bude v Blave. Huraaa, ide sa instalovat.
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.02  21:28

« audio

chlapi, mam zosik. konecne. tesim sa ako maly. po jednom roku hladania a vyberania, sa to konecne podarilo.
    ale ako na potvoru, teraz nemam vela volneho casu na instalovanie, takze zase to nebude vsetko celkom 100perc. urobene. :(
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  14:06

« Re: Clio vs. Yaris

jojo, vytlmenie... odkedy som rozoberal dvere, aby som to tam preskumal, tak mi drncia este asi 3x tolko ako predtym (zlomil som pri tom 2 cudliky, takze tapacirunk poriadne nedrzi...) :((
    Inak, ked uz sme v rubrike Clio a hovoris o slusnej muzike :), kupil som si nedavno nemecke Autohifi a je tam o.i. dost haluzna instalacia v Cliu (asi za 4500 Eur..) - SW Phase Linear Aliante 12 v rezerve - ale ako basreflex (s 2 natrubkami)... predne 16kove stredobasy su namiesto dveri dole v priestore noh v rohu vo vyrobenej uzavretej ozvucnici... 2 zosiky Hifonics po 1000 euro...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  13:52

:-))) aj ja sa uz neviem dockat, kedy budem mat slusnu muziku. Najma vytlmenie prednych dveri ma mata zakazdym, ked si pustim nejaku muziku v aute. Proste to zatial nieje ono, tie repraky maju evidentne na viac.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  13:34

ok...(len tak som sa pytal, lebo sa uz neviem dockat..)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  12:36

Kable zatial nic. Davam mu cas do konca tyzdna, potom idem do ZH a bol by som rad, keby to uz bolo.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  11:48

luf: aspon, ze tie ceny (na R.) mame lepsie...
    btw. kable este nedosli ?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.02  11:30

U nas uz to existuje relativne dlouho a jmenuje se to zaruka PLUS.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…