Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.02  11:20

« poruchovost Clii

Tak jsem objevil novou zajimavou sajtu: www.autoradce.cz .. je tam spousta clanku, testu atd. a v testech, kdyz jsem trochu skocil do historie z unora, tak tam jsou testy poruchovosti vozu podle TUV. Pocitaji to podle poruch, ktere vozidlo znepojizdnuji, tedy vazne poruchy. A Renault Clio je tam na 88.miste s 6.6% a zajimave, ze az na 94.miste s 8.1% je Skoda Felicia, o ktere se tvrdi, ze je podarena a je to drzak. Tak to bude Clio jeste vic podareny drzak :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.02  11:07

« MPZ

Mracek - no jo, mam takove dilema. Ja budu mit modreho metal. Cliouse. Na bilych nebo stribrnych autech ta MPZetka nevypada jeste hrozne, ale na modre? To bude jako pest na oko :-( Z prospektu nemuzu vysledovat, jestli to pujde nejak sikovne strcit za zadni okno do rohu dolu, aby to tam drzelo samo:) nebo to v "horsim" pripade zkusit prilepit pruhlednou samolepkou na dvou trech bodech ke sklu a doufat,ze si toho celnik nevsimne a pusti me. :- Koukal jsem, jestli nejsou nejake stranky takovehleho prislusenstvi a autodoplnku na webu,ze bych si tam nejakou vybral :-), ale na nic jsem nenarazil.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.02  10:57

« dobry obchod

Lufe, tak vidis, ze se domluvime a pak ze nejdou delat dobre obchody :-)) Ja sice zaplatim za Tvou novou SPZ, ale zase nebudu muset platit za nakup MPZ, protoze budu mit to Tve SVK nebo co tam ted mate a zase usetrim :-)) Nebo mate jen SK? Ja jsem ted zblblej s tim, co je za zkratky statu pri sportovnich prenosech :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  10:49

« Re: MPZ a kam s ni?

Ajvn-je to hrozny! Ja kdyz jsem jel minuly rok poprve s novym autem do zahranici, tak jsem nalepoval MPZ az tesne pred hranicema! A moc se mi tam nelibi!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  10:43

Fajn, ked zaplatis naklady na vyrobu novej prednej, kludne ti ju dam. Nejaky manik s velkym Mercedesom pri obchodaku sa nevedel zmestit na svoje miesto inak, ako ze mi buchol do predneho narazniku a tak mam znacku dost pokrivenu. Huraaaa, budem mat peknu novu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.02  18:34

Lufe: nejak mi tam vypadla ta podstatna veta.. ze bys to same opakoval jeste po case se zadni SPZetkou, abych mel Tvou predni i zadni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.02  16:48

Mracku .. ehm, myslim, ze jsem to pochopil, jak jsi to myslel :-)) No jo, no.. trochu mam dlouhe vedeni :-)) Ale me jeste omlouva, ze to auto mit teprve budu :))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.02  16:46

Mracku, jak to myslis? Ze mas neco na zpusob vlepeneho obdelnicku se symbolem CZ do sve SPZ? do leveho kraje? Neco takoveho bych bral, nemas foto? :-) Pripadne dej tip, kdes to sehnal, at si to taky koupim do foroty:-)
    Lufe .. a co kdybys mi dal tu svou, doma nahlasil, ze si predni ztratil, oni Ti jednu vyrobili na predek novou a oba bychom meli tu samou? No a kdybych udelal nahodou nejaky prestupek, tak by to slo na Tvoje triko .. to je fairova nabidka, no nemyslis? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.02  15:50

Ale aj ked som jazdil este so starou znackou, nikdy nebol s MPZ na hraniciach problem. BTW moju znacku nepoziciam, sice sa mi moc nepaci, ale uz som si zvykol a bolo by mi za nou smutno :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.02  15:32

CZ mame na znacce taky, takovy ty leskly proti z falsovani... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.02  15:31

Tak az budu potrebovat vyjet za hranice, tak si tu Tvou SPZetku pujcim, ok? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.02  15:14

V SR taky problem nemam, nase znacky uz MPZ obsahuju :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.02  14:15

« MPZ a kam s ni?

Tak me napada .. jezdite nekteri Cliaci do ciziny? Kam ste si vrazili MPZetku? Mne se uprimne receno nechce to vozitko "oblepit" a porad premyslim, cim bych to obesel/vyresil :-) Asi si ji zevnitr prilipnu dvema trema samolepkama na zadni okno, jen vzdy docasne. Jen doufam, ze se proti tomu nikdo na celnici a v cizine (SRN) nebude bourit a nenapari mi za tohle pokutu.:-) Mate nekdo nejake podobne zkusenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.02  11:28

« Re: poruchovost Clii??

No jo, metodika takoveho pruzkumu .. ta muze byt hodne "ohebna":) Kazdopadne podle predpokladu se na prvnich mistech objevuje krome prvniho Focusu s 1% dal v rade nekolik Japoncu a snad az nekde kolem 14.mista je prvni Nemec, myslim ze MB Acko. Tak vetsinou se tyhle clanky z MF Dnes objevuji do tydne na serveru autorevue.cz nebo auto.idnes.cz, tak snad tam daji i tenhle clanek.
    Ale k tem zavadam..je teda fakt, ze na nasem rodinnem Megane 1.6, ktereho mame od lonskeho zari, uz byly 2 zavady: Nejprve asi po dvou mesicich odeslo cidlo vnejsi teploty, ktere je v tom spodnim vystupku v pravem zrcatku. No a ted nekdy v unoru byly zase patalie s jednou lambdasondou, kterou museli menit (svitila ta zluta kontrolka "Kontrolni svitilna vyfukovych plynu". Takze bohuzel nemuzem tvrdit, ze by Renault delal bezchybne vyrobky :-/ Jen doufam, ze sme si uz smulu timhle vybrali a ze to moje objednane Clio bude taky uz OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.02  10:41

« Re: poruchovost Clii??

Tazko povedat ako robia tie statistiky. Ja som zatial spokojny a bez problemov celych 48tis km. Teda ked neratam tukanie v motore, ktore servis nedokazal nikdy vyriesit a nejake vrzganie v interieri.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.02  09:50

« poruchovost Clii??

Tak dneska pry vysel v Mlade Fronte clanek, kde je srovnavaci tabulka podle nejake mezinarodni organizace, ktera sleduje poruchovost jednotlivych typu vozu, mereno v pri servisnich zasazich a prohlidkach. A Renault Clio tam byl v kategorii stari vozu 1-3 roku nekde nad 90.mistem s nelichotivou bilanci 18%. :-(( Sice to bude asi Clio II a ne New Clio II, ale i tak, motory to jsou stejne .. chm chm, jake mate Vy zkusenosti, co ho uz nejakou dobu mate? Sice tady tu diskuzi mam prectenou od jejiho pocatku:), ale je fakt, ze posledni rok se tu spis probiraji hi-fi upravy, nez "hlaseni" zavad a poruch :-) Ze by jste byli preci jen tak spokojeni, ze ani neni co hlasit? Ja bych jen rad. Tak snad budu mit kliku na kus, ktery bude OK, ale to cislo (18%) neni moc lichotive. :(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  12:18

« Re: olej

skv - ja som na mierku nepozeral. Kontroloval som olej podla tej mierky, co je napisana na tachometri po nastartovani, stale ukazovala plny stav. Este nikdy som nevidel, aby tam bolo menej.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  10:24

« Re: audio

luf, tak co, mas ?
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.02  09:49

« olej

Lufe, nepamatujes si kolik Ti auto pri zajizdeni vzalo oleje? Me to prvnich 3000 km nevzalo vubec nic a ted behem poslednich 1000 km zhruba 7 mm na merce.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.02  12:47

« Re: audio

Asi bude problem s vyrezom, ktory som urobil do dveri a s montaznou hlbkou repro. Tie lave dvere som robil prve a diery som vyrezal poriadne :-), v pravych som robil diery "na mieru" a asi ti kdesi este sponuje. Kruzky samotne teraz sedia perfektne, este som ich trosicku poupravil a su uplne super. Aj reprak v kruzku sedi perfektne, budem asi musiet poriadnevyreza tu umelinu za reprakom, ale bojim sa nejakej tej gumy, co tam za tym je. Nechcem ju poskodit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…