Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 18.04.02 11:20
« poruchovost Clii
Tak jsem objevil novou zajimavou sajtu: www.autoradce.cz .. je tam spousta clanku, testu atd. a v testech, kdyz jsem trochu skocil do historie z unora, tak tam jsou testy poruchovosti vozu podle TUV. Pocitaji to podle poruch, ktere vozidlo znepojizdnuji, tedy vazne poruchy. A Renault Clio je tam na 88.miste s 6.6% a zajimave, ze az na 94.miste s 8.1% je Skoda Felicia, o ktere se tvrdi, ze je podarena a je to drzak. Tak to bude Clio jeste vic podareny drzak :-))) -
"-- skrytý --" 18.04.02 11:07
« MPZ
Mracek - no jo, mam takove dilema. Ja budu mit modreho metal. Cliouse. Na bilych nebo stribrnych autech ta MPZetka nevypada jeste hrozne, ale na modre? To bude jako pest na oko :-( Z prospektu nemuzu vysledovat, jestli to pujde nejak sikovne strcit za zadni okno do rohu dolu, aby to tam drzelo samo:) nebo to v "horsim" pripade zkusit prilepit pruhlednou samolepkou na dvou trech bodech ke sklu a doufat,ze si toho celnik nevsimne a pusti me. :- Koukal jsem, jestli nejsou nejake stranky takovehleho prislusenstvi a autodoplnku na webu,ze bych si tam nejakou vybral :-), ale na nic jsem nenarazil. -
"-- skrytý --" 18.04.02 10:57
« dobry obchod
Lufe, tak vidis, ze se domluvime a pak ze nejdou delat dobre obchody :-)) Ja sice zaplatim za Tvou novou SPZ, ale zase nebudu muset platit za nakup MPZ, protoze budu mit to Tve SVK nebo co tam ted mate a zase usetrim :-)) Nebo mate jen SK? Ja jsem ted zblblej s tim, co je za zkratky statu pri sportovnich prenosech :-) -
« Re: MPZ a kam s ni?
Fajn, ked zaplatis naklady na vyrobu novej prednej, kludne ti ju dam. Nejaky manik s velkym Mercedesom pri obchodaku sa nevedel zmestit na svoje miesto inak, ako ze mi buchol do predneho narazniku a tak mam znacku dost pokrivenu. Huraaaa, budem mat peknu novu :-) -
"-- skrytý --" 17.04.02 16:46
« Re: MPZ a kam s ni?
Mracku, jak to myslis? Ze mas neco na zpusob vlepeneho obdelnicku se symbolem CZ do sve SPZ? do leveho kraje? Neco takoveho bych bral, nemas foto? :-) Pripadne dej tip, kdes to sehnal, at si to taky koupim do foroty:-)
Lufe .. a co kdybys mi dal tu svou, doma nahlasil, ze si predni ztratil, oni Ti jednu vyrobili na predek novou a oba bychom meli tu samou? No a kdybych udelal nahodou nejaky prestupek, tak by to slo na Tvoje triko .. to je fairova nabidka, no nemyslis? :-))) -
"-- skrytý --" 17.04.02 14:15
« MPZ a kam s ni?
Tak me napada .. jezdite nekteri Cliaci do ciziny? Kam ste si vrazili MPZetku? Mne se uprimne receno nechce to vozitko "oblepit" a porad premyslim, cim bych to obesel/vyresil :-) Asi si ji zevnitr prilipnu dvema trema samolepkama na zadni okno, jen vzdy docasne. Jen doufam, ze se proti tomu nikdo na celnici a v cizine (SRN) nebude bourit a nenapari mi za tohle pokutu.:-) Mate nekdo nejake podobne zkusenosti? -
"-- skrytý --" 17.04.02 11:28
« Re: poruchovost Clii??
No jo, metodika takoveho pruzkumu .. ta muze byt hodne "ohebna":) Kazdopadne podle predpokladu se na prvnich mistech objevuje krome prvniho Focusu s 1% dal v rade nekolik Japoncu a snad az nekde kolem 14.mista je prvni Nemec, myslim ze MB Acko. Tak vetsinou se tyhle clanky z MF Dnes objevuji do tydne na serveru autorevue.cz nebo auto.idnes.cz, tak snad tam daji i tenhle clanek.
Ale k tem zavadam..je teda fakt, ze na nasem rodinnem Megane 1.6, ktereho mame od lonskeho zari, uz byly 2 zavady: Nejprve asi po dvou mesicich odeslo cidlo vnejsi teploty, ktere je v tom spodnim vystupku v pravem zrcatku. No a ted nekdy v unoru byly zase patalie s jednou lambdasondou, kterou museli menit (svitila ta zluta kontrolka "Kontrolni svitilna vyfukovych plynu". Takze bohuzel nemuzem tvrdit, ze by Renault delal bezchybne vyrobky :-/ Jen doufam, ze sme si uz smulu timhle vybrali a ze to moje objednane Clio bude taky uz OK. -
"-- skrytý --" 17.04.02 09:50
« poruchovost Clii??
Tak dneska pry vysel v Mlade Fronte clanek, kde je srovnavaci tabulka podle nejake mezinarodni organizace, ktera sleduje poruchovost jednotlivych typu vozu, mereno v pri servisnich zasazich a prohlidkach. A Renault Clio tam byl v kategorii stari vozu 1-3 roku nekde nad 90.mistem s nelichotivou bilanci 18%. :-(( Sice to bude asi Clio II a ne New Clio II, ale i tak, motory to jsou stejne .. chm chm, jake mate Vy zkusenosti, co ho uz nejakou dobu mate? Sice tady tu diskuzi mam prectenou od jejiho pocatku:), ale je fakt, ze posledni rok se tu spis probiraji hi-fi upravy, nez "hlaseni" zavad a poruch :-) Ze by jste byli preci jen tak spokojeni, ze ani neni co hlasit? Ja bych jen rad. Tak snad budu mit kliku na kus, ktery bude OK, ale to cislo (18%) neni moc lichotive. :( -
« Re: audio
Asi bude problem s vyrezom, ktory som urobil do dveri a s montaznou hlbkou repro. Tie lave dvere som robil prve a diery som vyrezal poriadne :-), v pravych som robil diery "na mieru" a asi ti kdesi este sponuje. Kruzky samotne teraz sedia perfektne, este som ich trosicku poupravil a su uplne super. Aj reprak v kruzku sedi perfektne, budem asi musiet poriadnevyreza tu umelinu za reprakom, ale bojim sa nejakej tej gumy, co tam za tym je. Nechcem ju poskodit.