Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.05.02  08:53

« abstak :o)

Hmm, tak Clio bude asi az ke konci mesice, .. venku krasne, slunicko, modra obloha, tak sem si aspon udelal 86km vylet do Pribrami na kole, abych se na jednoho extremniho Cliouse za vylohou podival .. uz to neslo bez nej vydrzet :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.05.02  19:03

« Re: VelSatis

nebo mozna trochu Batovstejsi cena .. 485.900 Kc :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.05.02  14:09

Hellebrand: To mas z nejakeho tajneho oficialniho zdroje? :-) Muj soukromy typ je 486.000 Kc za zakladni model Megane II :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.02  10:53

468 000,- Kč
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  23:22

« Re: pro zmenu ADAC statistika poruchovosti

>je vazne usmevne delat takove statistiky podle stari vozu a nikoliv podle najetych km< tuto v nemeckej telke som tiez videl take rebricky a hovorili tam ze Adac to robi z jeho "subscriberov" to znamena clenov klubu, pripadne tych co boli nuteni si ho zavolat a zaplatit to. Z toho ale mi potom vychadza ta nevyvazenost - japonacov si tu kupi iba panicka o ktoru sa pan manzel postara a teda ani pripadna porucha neskonci u Adacu. Rovnako ani clovek zavisly na aute ktory najazdi rocne 100 000 sa na Adac nespolieha, proste sa o auto postara este nez sa poserie, takze s chybami u Adacu nutne koncia auta "economy" classu; no a k tomu "casovemu" a nie KM porovnavaniu - keby to robili cez kilometre, to by potom mohli porovnavat A4 s nejakou simkou to by bola asi este vecsia blbost - podla mna takto sa take rebricky proste robit nedaju, bud mas standardnu vzorku povedzme 10 000 aut kazdej znacky a zapozita sa kazda mucha alebo je to o nicom.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.02  21:45

No jak jsem si po opetovnem precteni nakonec vsiml, dana statistika ma zahrnovat vozy stari 4 a 5 let. Takze to bude pravdepodobne Clio v.1 :-) Akorat je vazne usmevne delat takove statistiky podle stari vozu a nikoliv podle najetych km. To je pak statistika uplne o nicem.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  16:25

No ale to s tymi lagunami som pocul od predajcov (respektive servisakov) - prva varka z nich vraj vyzerala ako dorob si sam - nedotiahnute skrutky, nesediace vyupne dveri (nedorazene) - mozno zo zastrelovacej serie :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  16:05

Ved ta statistika nie je az taka hrozna. Co sa rozculujete nad vetami Fiat/Renault uzatvaraju pole, ved su najvacsi konkurenti predajov VW v nasich republikach :-) Napriklad to, ze BMW 5(akoze super drziak auto) je na tom iba o kusok lepsie ako Laguna je uplne zamlcane, mozno tie testy su objektivne, mozno nie. Mne to je jedno, 3% Clii mali v 2001 poruchu, to nie je az take strasne cislo.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  15:26

Ajvn> niekde som asi pred rokom videl statistiku nejakej anglickej poinstovne co predava poistenie proti poruche, bolo to tam celkom pekne "zostatistikovane" ale teraz to fakt neviem najst, tak ak to nikto mate skuste sem hodit link ... BTW pametam si z toho len ze napriklad fiat bol vemi vysoko hodneteny, zatial co francuzi boli niekde pokope v strede pola
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.02  12:37

to ALL: Nemate linky na podobne instituce ve Francii, v GB a jinde po svete, kde je aspon trochu velka odpovidajici testovaci skupina majitelu a vozu? Fakt uz me nebavi cist jen ty germanske chvalozpevy :-)
    Jen si rikam, jak to, ze by byli lidi takovi blbci a kupovali si v Evrope ty Renaulty, kdyz jsou udajne tak hrozne spatni .. a ze jen shodou okolnosti je Renault uz ctyri roky po sobe nejprodavanejsi znacka v segmentu osobnich a lehkych uzitkovych vozu v Evrope :o) .. chm chm .. to mi nejde na rozum :-) Germani sou asi zamindrakovani, ze smetanu slizli Frantici a tak si vylejvaji vztek podobnymi statistikami :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  11:34

Tohle jsou IMO hrozný kraviny a o ničem nevypovídaj. Srovnávají spolu na technickej auta jako Toyota Starlet, na kterejch má děda najeto 8 tkm ročně s auty jako Volvo 850, která ročně nalítají taky 100tkm. Jak říkám, o ničem...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.02  11:22

« pro zmenu ADAC statistika poruchovosti

tak je na www.autorevue.cz protentokrat statistika ADACu a zas tam vychazi Renaulti jako naprosty *. Mne to prijde cele pochybne :-) Docela rad bych videl statistiku nejake francouzske instituce a nejen porad tech "pseudo-objektivnich" nemeckych.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  14:07

« Re: vyhled dozadu

Iba mi napravili a nasadili spat moju gumu :-) Parkovaci senzor som videl iba na Lagune, a mal 4 cidla.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.02  12:26

Lufe, pri te servisni prohlidce Ti to jen nasadili zpatky nebo Ti dali dokonce tu gumu novou? :-)

Ten vyhled zadnim oknem mi prijde prijemny, tim spis, ze mohou byt ty zadni operky stazeny az dolu a ze tam vubec neprekazi pri vyhledu.

Parkovaci senzor mi prijde taky celkem na nic, protoze kdyz je jednocidlove, tak ma dost smesne pokryty v blizkosti narazniku a vubec to nezabira bocni hrany zadku, kde to muze mit nejaky vyznam pri couvani do diry mezi autama :-) .. ikdyz to se da vcelku dobre ohlidat zrcatkama. Prijde mi to jako vyhozene penize. Videl to vubec nekdo origos od Renaulta? Ma to jedno nebo dve cidla a kam to strka? Predpokladam, ze je to jen akustika indikace. Vcera jsem nekde na webu videl firmu, ktera v cene beznych park.senzoru ma i digitalni ukazatel odstupu s presnosti 10cm :-) Fakt uz kravinky. To uz by se mi vic libila kamera dozadu :))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  11:28

« luf

luf>zivy/zdravy? ... nic neprislo poslal?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  11:05

Ajvn - parkovania sa nemusis bat. Parkrat tu gumu niekde skrabnes, potom sa vytrhne z uchytov a nakoniec ju z tadial strhnes a budes bez nej :-) To strhnutie som planoval na tuto jar, ale na servisnej prehliadke mi ju zase opravili zadarmo, takze dam auto manzelke, nech ju zase odtrhne :-))) S cuvanim problem neni, cuvaci senzor ti do tohto auta nebude treba. Casom sa naucis, kde je zadok toho auta. Skorej je problem so sirkou auta, clovek ma tendenciu mat pocit, ze je uzsie ako v skutocnosti. Nastastie som si vzdy vsimol par mm pred oskretim, ze dalej sa uz neda :-) Teraz mi to uz problem nerobi.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  11:04

no nova laguna prisla v niektorych a hlavne lepsich vybavach lacnejsia ako stara ... :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.02  10:51

« VelSatis

mracek: No jo,mas pravdu, koukam do ceniku a koukam .. vcelku lidove vozitko... bratru zakladni verze za 1.080.000Kc :-) No opravdu jsem na cenik toho Megane II zvedavy .. predstava, ze je to tvarove trochu podobne, ne az tak dramaticky mensi .. a ze by ta cena mela byt ani ne 50%?

Neudelame tu tipovaci soutez, kolik bude stat zakladni provedeni Megane II s motorem 1.6 16V ? :-)

• « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  08:12

VelSatis se uz prodava!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.02  22:43

Speedy7: Ten vymytac Hi-Fi jsem byl ja:-) .. akorat ze ja to myslel v zertu, ne doslova, probuh vsechno tu ode me neberte doslova:))

No ja co jsem si promeroval, tak jsem zjistil, ze zaplat panbuh, ze je to Clio kratke, protoze diky tomu budu radeji parkovat prednim spoilerem pred chodnikem a nehodlam riskovat, jestli to nad nej vyjde nebo ne :-( Kamos ma 307 a neni tak nizka vepredu a taky uz to ma zespodu poskrabany :(( On musi byt asi i problem najizdet na vyssi chodniky .. ikdyz se najede jednou pulkou vozu, tak se muze odrbat prostredek (podelna osa vozu).

VelSatis vypada bohove,akorat jsem na rozpacich, do jake tridy ho zaradit. Mel by byt nastupcem Safranu,akorat kdyz se podivam dneska na Lagunu a na VelSatis, tak mi VelSatis neprijde ani tak jako vyssi trida, jako spis styl MPV te same tridy, kde Laguna zastava sportovnejsi charakter vozu. Jsem hodne zvedavy, s jakou cenou vyjdou na svetlo.. a to i v pripade Megane II.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…