Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.02  13:17

« Rakouske letectvo :)

Teda to je opravdu off-topic, ikdyz o motorech je to taky:) ... Hufe, co maj vlastne aktualne Rakusaci?? Meli Saab J-35Draken, ale nevim uz, jestli ho tenkrat nahradili necim novejsim. Copak to chapu, ze by je chteli nahradit necim podobnym:-))

Pro tyhle nase rozlohou male zeme jsou prave tyhle typy idealni. Snesou hrubsi zachazeni a rozkutali se jim to rychleji, nez dorazi k hranicim, kde uz to zase musi zklamane tocit zpatky, aby se nechte nepodivali k sousedum do ciziho vzdusneho prostoru :-)) Jen skoda, ze nebydlim blizko nejakeho voj.letiste, takove ptacky bych si prohlizel na obloze rad :-) Ikdyz pro me bude asi navzdy jednickou mezi letadly Focke-Wulf FW-190D-9 :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  10:18

« to Ajvn

Jo jo... Rakušáci řeší podobný problém s nákupem stíhaček, jako my. V poslední fázi volí mezi Grippenem a F/A-18 a právě na Fka se rozjela celkem solidní kampaň v novinách. Bohužel tam není ceník aní základní a příplatková výbava :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.02  18:35

« Re: to Ajvn

Hufe, v Rakousku F18? Myslis F/A-18? :-)) Kruci,no ze je zapad trochu dal v zivotni urovni, to chapu, ale ze tam zacnou prodavat do domacnosti Hornety?? .. hmmm, holt zapadni kultura :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  12:31

« Re: to luf

Ajvn - ide o image, preto sa reklamuje VelSatis.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  22:57

« to Ajvn

Vidíš. U nás inzerují Vel Satis a v Rakousku zase F18 :o)))) Pohoda ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  18:48

to Ajvn: Lagunu vidím v reklamě tak často, že mě omrzela dřív, než jsem ji mohl vidět naživo :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  14:41

zase je pekna... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.02  14:31

No jo, mne se snazi prodejce vykrucovat s tvrzenim, ze pry v te naftacke akci Ceska republika prekrocila nejake kvoty, co mela a ze se na ty 80tky dCi musi dyl cekat. Ale asi se dockam, zacina masivni reklamni kampan prave na ne v TV:-) .. Akorat fakt nechapu, jak velke cilove skupine je urcena reklama v TV na VelSatis :-) To se musi x-nasobne vic vyplatit inzerovat Lagunu, kterou jsem v reklame snad jakteziv nevidel :(... Frantici jsou holt divni. Ale vino cepujou dobry (udajne) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  14:27

Ajvn-to je nejaka dlouha doba, kdyz se Renault v CR chlubi, ze je jedna ze dvou zemi s centralni dodavkou aut asi do 10 dnu...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.02  14:24

No vsak ja taky koukam, den za dnem, ze tu nikdo nic nepise. :-) No na me nekoukejte, ja jeste Clio nemam, porad na nej cekam. :-)) Hmm.. teda mne to nakonec financne vyhovuje, ale kdyz uvazim, ze jsem ho objednaval 11.3. .. a jeste se prodejce neozval, ze by bylo v centralnim skladu v Lipsku .. tak to skoro vypada, ze budu cekat cele 3 mesice. No co,ctvrt roku :))

Ale ty Tve srouby me Lufe potesili :-) Ted je otazkou, proc to tak je? Mozna ze k Vam na Slovensko setri a radeji poslou kratsi lacinejsi srouby, kdezto k nam to udelaji "poctive" s dvakrat tak dlouhyma .. zkratka sichr je sichr :-)))
    P.S. abych nezapomnel .. velka a uprimna gratulace k Vasemu hokejovemu titulu .. zaslouzili jste si to! :)

• « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  13:59

« to luf

Má. Je to dávno na webu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  09:56

Ludia, kde ste? Clovek si odide na dovolenku a vy nas hned nechate spadnut medzi cervenych :-(

Cez vikend som prekrocil 50tis km, zatial auto jazdi bezproblemovo. Jediny problem co mam je, ze nemam pekne elektrony a poriadne gumy, takze sa nemozem nejako extra vysantit. Pri prilezitosti 50tis som si lahol pod auto, ze sa mrknem na jeho aktualny stav - no nove to uz neni (nemam predne zasterky, ale kupim si ich), ale vsetko zatial vyzera byt vo velmi dobrom stave. Lepkava hmota na spodku mi nechyba, je tam cosi ako gumoasfalt a nic nehrdzavie. A cuduj sa svete, sroby na spojkach vyfuku su presne na mieru :-) Inak som sa viacej sustredil na stav brzd a vyfuku. Asi malo brzdim, brzdy su OK. Vyfuk ma ale uz malu skvrnku hrdze, tam kde vychadza trubka zo zadneho tlmica, vo zvare su hrdzave bublinky. Snad to ale vydrzi este nejaku dobu. Ak mate ale niekto nejaky navrh, ako to ostrit a tym predlzit zivot vyfuku, nepohrdnem nim.

to Huf - uz ma Peto tie podlozky? Ako to vyzera a zmesti sa to do blatnikov?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  11:40

« Re: foto

tak zdvihanie kolesa sa nemcom nepacilo ? a pritom prave to v nejakom teste vychvalovali na sucasnom Golfe...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.02  10:53

Hufe, na Cliu nema co zreznout, to je samy plast :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  19:04

« to luf

Ad hmota> tak to Ti brzo zrezne :o)

Ad kámoš> To fakt ne. Oni mají doma ještě Octávii Combi TDI GLX 66kW, tak dál jezdí s ní a velké věci rovněž vozí v ní.

Ad podvozek> Fakt je divný. Měkký v zatáčkách a tvrdý na nerovnostech. Michal Naď v něm notabene jezdil, tak se ho můžeš zeptat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.02  13:45

SKV: AAaaa, ja myslel koberec do zavazadloveho prostoru :-) No ja koukal, ze tam mas nejake fajnove koberecky :-) Teda ale nechci je videt v zime, kdyz je snih, cahota, blato .. zlate "gumaky" :-)) Jinak ja si nemyslim, ze by ty zasterky to auto zosklivily.. skoro naopak. Ten zadek pak nevypada takovy "vysazeny" a i vepredu to tomu dava takovy sportovni smrnc :-)
    Jinak se Tvym pratelum nedivim.. neni nad useky, kde se pouziva hruba droliva zivice .. za to bych je nechal zavrit.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  13:19

Ty zástěrky jsem původně nechtěl, ale vzhledem ke kvalitě našich vozovek mi přední každý doporučil. Koberce jsem koupil nějaké 3dílné velurové za šílenou cenu 843,- :-). Žiju v takovem sociálním okrese a u nás se stále říká, že nové auto se kupuje jednou za život, tak jsem to chtěl mít s plnou parádou :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.02  12:44

SKV: No jo, Renault ma porad ty dily dost drahy. Ja nastesti prodejce premlouvil, aby mi dal mj. ty zasterky jako bonus podniku :-) Akorat se mi u Renaulta dost nelibi, ze kdyz chces nejaky doplnek, prislusenstvi, tak se mozna na nej podivas v katalogu, ale na prodejnach ho skladem nemaj. Jedine rict chci to, objednaj ho a pak clovek teprve vidi, co si koupil :(( V ceniku maji "Oboustranny koberec zavaz.prostoru - 784,-", akorat z toho neni jasne, jestli je gumovy. Maj jeste takovou plastovou "vanu" za 2328, to uz je drahy. Ale ten koberec by se mi hodil, nekupoval sis ho? (jestli je tedy opravdu z gumy) :)

Rikas 180-185? No kdyz to muzskej takhle pise,tak ma sotva 181 :-)) .. Cekal jsem vic, podle tech hodne vysunutych operek hlavy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  12:38

Tak jsem ted videl tady to nove Clio ve svetle modre barve s dCi, je paradni a melo i interier v kombinaci modro-cerne! Fakt pekny!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  12:21

Ad zadna naprava - samoriaditelna je aj u originalneho Clia II, na facelifte je dost ina ako na originale. A je fakt prebrana konstrukcne z Clia Sport, nastavenie je ale komfortnejsie. Ze povodna zdviha zadne koleso, boli nemecki novinari uplne zhrozeni, ze je to nepripustna vlastnost atd. Ale anglicania boli z toho na mraky, ake je to vraj sportove auticko a ze sa tym zvysuje tlak na vonkajsie predne koleso a do zakruty teda mozes ist ovela rychlejsie atd. Nemci zglbali makky podvozok, anglicania ho pochvalili, ze je stabilny a pritom komfortny, samozrejme ze napisali, ze trochu viac tvrdosti by nezaskodilo, atd :-) BTW ja lepkavu hmotu na spodku nemam.
    Hufe - ten tvoj kamos toho moc nenajazdi, mam Clio rovnako stare a mam uz 50tis.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…