Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

01.07.02  10:20

« Re: pro Lufa

Pri pomalej jazde po nerovnej ceste (strasne hruby beton, macacie hlavy atp.) to pri plnom rejde buchalo, pri plnom na opacnu stranu to bolo OK. Tak som vlastne zistil, ze nieco nie je v poriadku. Moc sa im to nechcelo menit, furt tvrdili, ze vsetko je OK :-( BTW ja som vtedy zobral dost krutym stylom obrubnik, v aute sme vtedy boli piati, ale guma to vydrzala.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.02  21:27

« pro Lufa

Lufe, kdyz jsi tenkrat vzal nejakou tu diru nebo co, jak jsi psal, ze jsi pak slysel bouchani a auto Ti tahlo doleva .. jake pazvuky to byly? odkud se Ti zdalo, ze se ozyvaji? byly rytmicke, nebo sem tam? nebo se to nejak stupnovalo? A bylo to jen v tom spodnim cepu + geometrie? Nebo byl zadrhel jeste nekde?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.02  21:45

« Re: servisní mód

naozaj sranda. Akurat na Thalii sa nerozsvietia ziadne kontrolky, ani ziaden signal nieje pocut. Iba otackomer, rychlomer, teplomer, a stav nadrze zacnu behat od zaciatku do konca :-) Ide potom normalne nastartovat, uz sa tesim ako niekoho nachytam, ze ako rychlo thalia prida z 0 na 250 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.02  18:16

« servisní mód

V audítku o Megánovi se psalo o vyvolání servisního módu palubního počítače. Tak jsem ty vyzkoušel taky a je to docela legrace. Rožnou se včechny kontrolky, všechny ukazatele se začnou testovat a do toho ještě zní akustický signál. PP v jednom z módů ukazuje zřejmě okamžitou hodnotu spotřeby vstaženou na čas. Chtělo by to pustit až zase někoho povezu, určitě si bude myslet, že se mi Clio zbláznilo :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  17:53

« to element

Jen a pouze sbíhavost.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  15:01

« Re: geometria

To iste tvrdili v pneuservise aj mne, mozno preto, lebo hned vo vedlajsej garazi ju robili :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  14:01

« Re: geometria

Nevidim dovod robit geometriu, pokial clovek naozaj nechyti nejaku brutalnu jamu alebo auto nevykazuje nejake neprimerane spravanie. BTW: Vie niekto co sa da na cliu v ramci geometrie nastavovat?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  13:17

« geometria

Ked sme uz pri tej geometrii, ako casto je potrebne robit geometriu? V jednom servise mi povedali, ze je vhodne ju nechat skontrolovat, pripadne nastavit kazdych 15.000km. V servisnej knizke od auta, nemam vobec napisane, ze pri nejakej prehliadke sa robi geometria.
    Ako casto si ju davate robit vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  09:28

« to Ajvn

Asi jo. Taky bych nechtěl, aby mi tatík koupil auto jako nějaké milence. Já mám auto firemní a jsem odpovědným a svědomitým zaměstnancem = poprávu si ho zasluhuji :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  09:24

« Re: to Ajvn

Hufe, jasan, tu pneumatiku si zaplatil tatka :-) Mozna to udelal, aby mi mel dneska dat co k svatku, nove jedno pneu :-)) No ac mam k mnou navstevovanemu servisu rozporuplne dojmy, tak k jejich solidnosti musim uvest, ze tu geometrii nam skoukli zadara a byla OK :-) Hufe, ale abys nenabyl falesny dojem, to je na tom aute tak jedine, co mi na nem zaplatil :)) Je to prece me auto, tak by bylo smutne, kdyby mi ho platil nekdo jiny, kdyz vydelavam, no ne? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  09:19

« Re: to je hanba

matuS: Ja u toho nebyl, takze tezko soudit, jak ta cela situace vlastne vypadala, ani jsem nevidel to, o co se to melo stat. Tim nechci zneverohodnovat komentar otce, ale nerad delam soudy o takovych vecech. Co ovsem vim, ze otec nejezdi jako drak, jezdi opatrne, s velkym citem pro auto, za zivot zadna zavinena nehoda, jen jedina "obdrzena", takze tohle musela byt zpropadene blba smula. Bez prehnane samochvaly na nej mohu byt jako na ridice pysny, ze je to prave muj tatka. Holt, bohuzel stane se. Takove veci se proste musi zkousnout a zapomenout.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  08:55

« to matus

No jasně, když to říkáš Ty.... :o))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.02  08:54

« to Ajvn

Luf má pravdu. Rozhodně tu geošku udějej. Jinak budeš po čase kupovat 2 nové CPC a auto Tě bude vodit v kolejích jako zběsilé, o záludných reakcích při nepatrném pootočení volantem nemluvě...

Stejně to platí tata, ne? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.06.02  01:30

ajvn> to ale musel ist na jednotke na plny plyn, ked pri tom rozsekol gumu....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.02  00:00

« vse OK

Takze pneu uz tam je nove a hlavne zabrala diagnostika v servise a uz mi chodi i ten dojezd, takze odted uz snad bude vse slapat jako hodinky. No .. krasna, ale obavam se, ze naivni predstava :))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.02  11:08

Luf: Otec tvrdi, ze to bylo v takove ostre zatacce u nich pred fabrikou, ze tam jel jednickou krokem, takze hnuty by to byt nemelo, rana jako takova to az tak moc nebyla a auto pry do strany netahne... Mozna ze od ted bude lip tahnout dopredu :-)))

yyyyy: Vtipalku :-) s Barumkama by uz to nebyla motokara, to uz by to byl jen nakupni vozik do supermarketu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.02  10:44

Ajvn - daj tiez skontrolovat geometriu, taka rana ju moze celkom dobre rozhodit. BTW ked som podobnu blbost urobil ja, v servise som o tom ani nemukol, iba som sa v ramci zaruky postazoval na buchanie a ze to taha dolava (vymena spodneho capu + geometria v ramci zaruky, par korun som usetril)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.02  10:34

myslim ze ti chcelo povedat ze to chce Barumky :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.02  10:08

« to je hanba

Joo,to je hanba, nechat zapadnout diskusi do cervenych kulicek, no stydte se :-)

Horsi je, ze moj otecko si dneska rano "pujcil" muj vehikl (aby mi s nim zajel po poledni do servisu, zatimco ja workuju) a zboku zrusil v hluboke louzi pneu o hodne vyskoceny panel :-( Takze sem ted shanel po vsech certech pneu CPC .. skoro 4litry v haji a to ta guma mela najeto jen 1200km .. no neni to pech? :-) No jo, gumu nastesti vezou do kladenskeho Barumu z Prahy (vsude jinde mi rikali, ze neni tenhle rozmer, tak tyden cekaci lhuta), tak to tam otci udelaj uz dnes. Ma tam cestu na diagnostiku s tim nefungujicim dojezdem na palubaku. Tak sem zvedavej, v jakem stavu se to auto vrati domu :-/
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.02  10:31

« Re: Problem

Tak moj problem sa vyriesil celkom sam. Cidlo som nasiel a zistil som, ze ak ho odpojim, ukazuje to iste (teda nic). S pevnym rozhodnutim, ze sa mu pozriem na kontakty, som to nechal tak a cuduj sa svete, ono sa po case zase umudrilo a ukazuje to co ma. BTW pravdu mali oba servisy - ten prvy ze je vzadu na motore a ten druhy, ze sa s nim mozem hrat aj bez zdvihaku a naradia.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…