Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 09.07.02 12:10
« magneticka CZ
Abych nezapomnel .. ta magneticka CZetka se perfektne osvedcila .. nepohla se ani o milimetrik, takze mohu vrele doporucit vsem, kdo si nechteji oblepovat auto nalepkama a obcas do ciziny zavitaji. Zespodu je naprosto hladka, takze neni duvod se strachovat, ze by si clovek s ni podrel lak.
Jinak jsem mel tu drzost, ze jsem na Rozvadove pri ceste do Nemec zastavil pred prazdnou celnici 40 metru pred natesenym celnikem na zebre mezi pruhama, dal varovne blikace, vzal CZetku, sel k zadku sveho auta, "nalepil", nasedl a celnik byl v pohode, zadne podezreni nepojal :-))
Teda jestli jsem si neco v noci pochvaloval na Cliu, jak mu krasne silne sviti blinkry vepredu, ozarily vzdycky krajinu okolo a kazdy si me ve zpetne zrcatku nemohl nevsimnout :)) Vzadu bohuzel nevim, jak moc jsou intenzivni, tam si nevidim a za zadnym Cliem jsem v noci jeste nejel :-) -
« Re: Clio je auto na dlouhe vylety
nemyslim ze by bolo 115km/h nejako moc, po nemecku nie je problem drzat 130, pokial je to do 500km a nemusis zastat. ja ked idem tych 1000 km tak stojim raz- tankujenadrz a seba tam clovek strati aspon pol hodinu takze priemer zlezie, ale po rakusku je to o inom, je tam absolutny limit tak cez tych 120 len tazko, a ked tak je to stastie (ziadna zapcha a pod) a nie vykonnsot vodica -
« Re: Clio je auto na dlouhe vylety
ajvn> na petku je to tusim 33km /1000 otacok, takze pri to pri 190 mas uz skoro na 6000 - ale co sa paci na tom motore viac, je to ze ked sa dostane na 4000 tak uz sice zo seba dava pocit ze uz ma dost, ale s prehladom vybehne na 5000 a do 6000 mas pocit ako keby sa odlahcil proste taha ako blby az do obmedzovaca. Niekde som cital ze je prilis lahko sprevodovany, ale myslim ze je to tak akurat -
"-- skrytý --" 08.07.02 17:25
« Re: to luf ad priemerna rýchlosť
Vis co, Hufe? Az budes mit nekdy cestu pres Vychodni Cechy, dej si treba trasu Ceska Trebova - Privrat - Retova - Mandl - Sloupnice - Zahaj - Vysoke Myto. Typicka okreska, III. trida. Az to budes mit za 15 minut, z namesti na namesti, tedy za prumer vetsi nez 115 kmh, a prezijes to, tak sem napis. A neber to jako navod k zabijeni civilistu. Nic jsem nerek. -
« Prosba o radu
Caf priatelia cesi.
Stala sa mi taka neprijemna vec, ze moja robota zrazu prestala byt perspektivna a tak som zacal uvazovat, co dalej. Ako som tak pozeral nejake ponuky a sondoval od mojich byvalych spoluziakov, celkom sa oplati ist robit ku vam do Ciech :-). A moja prosba je vlastne o tom, ze chcem od vas nejaky naznak, kde hladat ponuky pre cloveka z IT (web, casopisy, alebo ak mate, tak aj priamo ponuky)... BTW celkom by bodlo, keby som si nieco nasiel v Prahe.
Diky -
« Re: Clio je auto na dlouhe vylety
Presne ako yyyy - ked sa toci 140 a po nemencku 160+, tak sa da v pohode pocitat 100km/h aj so stanim v kolonach a na hraniciach. Inak maximalnu priemernu rychlost som urobil 115km/h, 150km po okreskach a 50km po dialnici za 1h45min, musim ale povedat, ze to je uz fakt o drzku a po jazde sa mi este 5 minut klepali kolena :-) -
« Re: Clio je auto na dlouhe vylety
ludia, ja to pocitam ako luf - 100km - hodina, mam to 1100km a jazdim to za 11h aj so zastavkou u burger kinga - niekedy to spravim aj za 10 ale aj niekedy aj za 12 ... teda pokial to zvladam, inak zalomim na 2 hodiny, potom je priemer ozaj v haji - priemernu spotrebu mam 7,5 - 8 a jazdim na hranici 140 v rakusku a okolo 160-170 po nemecku - jasne v zapche stojim a ked ma naseru, alebo na mna idu mrakoty tak na plny kotol (max 10km) teda tachacovych 190-195 podla vetra - to vsetko s meganom kombi 1.4 16V ... -
« Re: Clio je auto na dlouhe vylety
Ja to myslel obrazne, treba stojis na cervenou, popojizdis po meste 30km rychlosti, schvalne se podivam, kolik mam ja prumernou rychlost a to jsme o vikendu najezdil 1100 km po vlastech ceskych... :-) Po D1 jsem jel mezi 160-200 po okrskach 100-140km/h a ve meste vetsinou kolem povolenych rychlosti... Jsou to chudaci ti kamionisti na hranicich... -
"-- skrytý --" 08.07.02 14:04
« Re: Clio je auto na dlouhe vylety
Mracku, v te kolone jsem uplne nestal .. to zase ne.. behem te doby jsem ujel tak 80-100 metru k celnikovi, to taky musis brat v potaz :-))) Teda ale fakt nechapu, jak muze nekdo delat povolani ridice TIR, ja bych na to nervy nemel. V nedeli vecer smerem do Cech byla 2km fronta kamionu ve dvou pruzich a ten krajni se v cele sve delce tahl neskutecnych 7km (takze jakoby celkove 9km). No hlavne ze me cesky celnik s usmevem upozornil, ze bych si mel podepsat pas, ze takhle je neplatny a ze to mohu udelat klidne za jizdy :-)))

tento vikend 19.-21.7.2002 bude v dunajskej autohifi zraz.
ja tam pojdem (zatial tak na 90percent)
je to prilezitost sa konecne stretnut. mate zaujem?