Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: autohifi zraz to luf, element a dalsi
ta akcia je od piatka do nedele. nerozpravajte ze nikomu nevyhovuje ziadny den. no ale dobre. je to oficialna akcia, takze pochybujem ze ukecame organizatorov aby zmenili termin :)
dnes som nieco pocukl ze cez tento vikend bude aj baba. nejako sa mi to nezda. neviete o tom nieco? -
"-- skrytý --" 09.07.02 12:10
« magneticka CZ
Abych nezapomnel .. ta magneticka CZetka se perfektne osvedcila .. nepohla se ani o milimetrik, takze mohu vrele doporucit vsem, kdo si nechteji oblepovat auto nalepkama a obcas do ciziny zavitaji. Zespodu je naprosto hladka, takze neni duvod se strachovat, ze by si clovek s ni podrel lak.
Jinak jsem mel tu drzost, ze jsem na Rozvadove pri ceste do Nemec zastavil pred prazdnou celnici 40 metru pred natesenym celnikem na zebre mezi pruhama, dal varovne blikace, vzal CZetku, sel k zadku sveho auta, "nalepil", nasedl a celnik byl v pohode, zadne podezreni nepojal :-))
Teda jestli jsem si neco v noci pochvaloval na Cliu, jak mu krasne silne sviti blinkry vepredu, ozarily vzdycky krajinu okolo a kazdy si me ve zpetne zrcatku nemohl nevsimnout :)) Vzadu bohuzel nevim, jak moc jsou intenzivni, tam si nevidim a za zadnym Cliem jsem v noci jeste nejel :-) -
« Re: Clio je auto na dlouhe vylety
nemyslim ze by bolo 115km/h nejako moc, po nemecku nie je problem drzat 130, pokial je to do 500km a nemusis zastat. ja ked idem tych 1000 km tak stojim raz- tankujenadrz a seba tam clovek strati aspon pol hodinu takze priemer zlezie, ale po rakusku je to o inom, je tam absolutny limit tak cez tych 120 len tazko, a ked tak je to stastie (ziadna zapcha a pod) a nie vykonnsot vodica -
« Re: Clio je auto na dlouhe vylety
ajvn> na petku je to tusim 33km /1000 otacok, takze pri to pri 190 mas uz skoro na 6000 - ale co sa paci na tom motore viac, je to ze ked sa dostane na 4000 tak uz sice zo seba dava pocit ze uz ma dost, ale s prehladom vybehne na 5000 a do 6000 mas pocit ako keby sa odlahcil proste taha ako blby az do obmedzovaca. Niekde som cital ze je prilis lahko sprevodovany, ale myslim ze je to tak akurat