Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  19:36

« Re: to skv

HUFE nerad padnu Ti do noty. Auto je z listopadu 2001, najeto cca 8000 km. Občas vrže občas ne. Však znáš naše cesty. Pokud bych jezdil po normálních cestách tak nic neslyším. Hodně záleží na teplotě. Smiřuju se postupně s tím, že jsem chytl obzvláště vypečený kousek. I když je fakt, že tady ty drobnosti (plasty, těsnění kolem oken atp.) mají hódně blbě zpracovaný. Jenom by mne zajímalo jestli by se dal prodejce trochu "zmáčknout".
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  15:32

« Re: to luf

jako Favoritu, alebo aj 4kovemu golfu....
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  14:29

« to skv

Jaký máš rok a kolik je najeto?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  14:27

« to luf

Mrkni na mých stránkách na detail Clia při slalomu. Jediné auto, kterému se zvedá zadní kolo, jako Favoritu...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  14:19

« Re: Opšt error

Nejako moc si teraz HiFi neuzivam, synator je maly a nechcedm, aby som na neho potom musel vykrikovat, lebo nepocuje :-) Do prece casto chodim bez radia a nejako ma ramusy v aute netrapia (teda pokial nejdem z Horskeho smerom ku parlamentu)
    BTW stale nemam urobene tie dvere poriadne, nemam tam poriadny kabel a je to pocut na basoch. Ako to mas urobene ty? Podla Speedyho navodu sa mi to moc nevidi. A zrejme mam aj rozhodenu fazu na basoch, lebo ked tomu poriadne vytnem, basy sa akoby stracaju; ked su dvere otvorene, hra to lepsie. Ale nemam na to teraz ani chvilku casu...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  13:28

To luf: Alebo vsetko klepe nadalej, ale si trochu zdokonalil hifi, cize to prehlusi ;)
    Teda aspon u mna to funguje tak...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  12:07

Mam 58500km bez problemov co popisujes. V palubke mi klepe, viem kde to je (trubka privodu vzduchu k vyduchu v palubke pri okne) ale nemam cas to opravit. Vobec nic mi nevrzga, neskripe ani neklepu zadne sedadla. Treba ich zacvaknut buchnutim, inak su akoze zacvaknute, ale klepu, skus to. Robim to casto (nakladanie a vykladanie kocika) a naucil som sa. BTW ked som minuly rok prisiel z Chorvatska, auto bolo uplne vyklepane a hrkotalo vselico (matuS mal tu cest to pocut), odvtedy to ale bez akehokolvek zasahu vsetko zase sadlo a v aute je ticho :-)
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.02  21:59

« Opšt error

Místo abych měl zjízdy radost tak čekám, kdy auto ztratí výkon a když to náhodou jede tak tam mám kncert jako ve staré Škodovce a jsem z toho dost znechucenej. Napadají mě dvě věci. Buď auto z velkou ztrátou prostřelím anebo, pokud u prodejců aut platí Občanský zákoník, jim trošku pohrozit. Ať mi nikdo netvrdí, že je to normální i když už i stará Felíce, Fiat Secento a další chutná auta mají interiér zpracováný tak, že je podstatně míň hlučnej než Clio. Vy ze svejma Cliama problémy nemáte?
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.02  21:58

« Opět error

Tak mi zase blbne auto. Znovu prej chyba software. Jejich testr se prej nemůže domluvit s mojí řídící jednotkou. Takže auto vezmou do Brna na lepší. Současně jsem toho využil k vyreklamování vrzající palubky, klepajících zadních sedadel a jiných dalších pazvuků. Servisákovi se moc nechtělo, ale nakonec palubku rozdělal a jeli jsme to projet bez toho horního dílu. Chrastilo to kdesi v útrobách. Tak to zase zadělal a seřídil alespoň zámek zadních sedadel, než jsem dojel domů tak sedadlo zase vesele klepalo. Děsně mě to točí. Klepe sedadlo, chrastí palubka a drnčí něco ve dveřích. Prej sou to jenom plasty a že to Clia dělají. Ani se nedivím, že chrastí. U normálního auta je palubka naprosto pevná a nepodajná, v Cliu se prohíbá a je z velice poddajného plastu, který v zasadě cvičí při přejezdu každé nerovnosti.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.08.02  05:18

« Bez nadpisu

ajven, dost dobre :-) zasmail som sa :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.02  13:54

« Re: cestovní Clio-romance :-)

Luf: Ďakujem, možno, že si to Ty, tak niečo i pre Teba sa najde :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.02  13:46

« Re: cestovní Clio-romance :-)

Nadhera. A nieco o benzinaku by si nenapisal? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.02  12:11

« cestovní Clio-romance :-)

Cliouš jede spokojeně.

Pohlazením po koleně

dívky vedle tráví jízdu

řidič Clia. Má ho v "dízlu".

Jedou spolu, světem letí,

předjíždí je rychlé smetí

nervózně se derouc před ně.

Děje se tak za tmy, ve dne.

Oni v klidu, vnímajc krásu,

užívaj si zbylou trasu

spokojeně všichni tři.

Clio "dízlouš", já i Ty.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.02  22:05

« Re: SILENTBLOK

Bubo: O Silentbloku jsem tu psal ja.:) No projevovalo se to tak, ze do interieru vozu pronikaly zvuky slysitelne v oblasti JAKOBY nekde mezi predni napravou az stredovym sloupkem, predevsim v pomalejsich rychlostech (cca do 60km/h), a to pri prejizdeni nerovnosti. Tukani se totiz vyskytovalo ne pravidelne rytmicky, ale jako zpozdeny raz pri prejizdeni nerovnosti.

Kdyz se mi tohle objevilo, tak jsem to dal do servisu a tam mi rekli, ze je to silentblok (krajni). Pry ho vymenili a opravdu jsem pak o "bouchani" nevedel. Ovsem cca po 2000 km se mi to zacina objevovat opet. Kdyz auto stoji, vemes za krajni silentblok a "rucne" s nim rozhoupes auto, tak to v interieru je slyset .. presne ty zvuky. Mam v umyslu tam ted zakratko, jen co budu mit 10.000km, sjet do servisu, beztak mi chtej udelat zdarma preventivni prohlidku, tak jim to tam necham znova odstranit a at mi reknou, proc se to objevilo opet.
    Bohuzel zaplavy mi trochu meni denni program, ale mam v umyslu to auto zvednout a podivat se, jestli to rozhoupani motoru zaroven nerozhoupa vespod napr. vyfukove potrubi a jestli to, co tuka, neni prave ono .. ze bych aspon odhlucnil nejak tohle :)

Jinak az na tohle, tak jinak maximalni spokojenost. Ted s Cliem absolvuju zajimave streky v oblasti Turnovska, same kopce, serpentinky, atd .. chvilemi to jsou trasy jak zavody do vrchu :-) .. a to auticko jezdi jak drak. Zaroven super brzdy, uz parkrat jsem je musel s citem otestovat a auto stoji skoro na fleku, a to bez aktivace ABS! ABS mi zaplo jen jednou, kdyz jsem dobrzdoval na parkovisti na sterku :)) (zacukalo mi to v pedalu).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.02  13:51

« SILENTBLOK

Niekto tu pred casom pisal o vadom silentbloku (ze mu ho menili z nejakeho dovodu). Prehladal som celu konferenciu, ale nepodarilo sa mi tie prispevky najst. Vedel by mi prosim povedat, ako sa prejavovala zavada v tom silentbloku? Co bolo vlastne zle? Vdaka za odpoved
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.02  11:25

« Re: Renaultsport Clio 172 Cup

r_b: Nachytal se, nachytal ! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.02  10:37

« Re: Renaultsport Clio 172 Cup

Jo sice jenom 160, ale mil, to je 256 km/h
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.02  08:58

« Renaultsport Clio 172 Cup

[odkaz] previews/previews_story.php? id=28841

Za otaznikama jsou navic mezery .. jinak nevim, nevypada spatne, ale tolik koni to ma a jede to podle tech obrazku na tachometru jen 160?? :-( .. a to rizeni na druhe strane, no to bych si asi nezvykl :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.02  09:15

« Re: tak jsem dojezdil

Necita. Podla neho "Na Internete pise kazdy, co ma dieru do *." a tak to podla neho nie je zdroj informacii (teda pokial nejde o zdroj z kadial sa daju stiahnut aktualne zakony :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.08.02  12:13

« Re: tak jsem dojezdil

tchan tu cita, ked ho tak chvalis? :))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…