Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: navnadili ste ma
kdo: Ja to koupil ve velkem Tescu v Plzni za 180 Kc (asi, kupoval jsem X dalsich veci). Kde to maj
v Praze, nevim :-) Je to take ten CleanView (nebo ClearView?)...
Posledni dobou u nas mzi... Natrel jsem s tim predni okno a predni bozni okenka (zadni ne).
Predni okno staci jednou setrit a je ciste, na bocnich okenkach se
voda soustreduje do velkych kapek a okno je jinak
ciste, takze je skrz ne docela dobre videt.
Zadni bocni okenka (bez osetreni) jsou prachsproste
zamlzena a nepruhledna... Proste to doporucuji ;-) -
matuS 26.09.02 02:44
« povzbudenie
diky za povzbudenie :-) prvu noc priezor prezil.
otazka: ako to mam cistit teraz? doteraz som to vzdy nastriekal takou srackou na okna (akoze okena) zotrel a potom vylestil. lenze ta sracka by tu vrstvu asi rozpustila a zasa nasucho to lestit nechcem, lebo sa bojim ze tou spinou to doskriabem... normalne vodou? -
Take ten TurtleVax pouzivam a docela dobry.
BTW jak ho aplikujete? Nanesete, nechate uschnout a pak vylestite,
nebo (jak psal asi yyyyy) to nelestite, ale
ostriknete a setrete steraci? Ja to tedy vzdycky
jak blb lestim... Ze bych delal zbytecnost? -
>nedrží voda, snad jen na hubě,< natri si aj hubu, a zostanu len zuby, tie ti bude umyvat voda a usetris za zubnu sprchu :-))) .... BTW ta guma - pouzivam to dlho a vzdy natieram aj stierace, doteraz som nenasiel ziadne problemy ani na stieracoch, ani na tesneni ani na laku a ani na ruke ktorou to robim :-) ... alebo mi tu ruku uz rozozralo tak nic necitim .. no neviem, ale som spokojny ... -
"-- skrytý --" 25.09.02 12:22
To je vazne uplne super vyrobok, ja som snim vcera vecer natrel vsetky okna, aj karoseriu, a rano bola na mieste len kopa prachu!!! Zavolal som preistotu policajtov na nahlasil kradez, ale kym prisli policajti aj tu kopu prachu co zostala z auta rozfukal vietor. Na mieste kde som mal zaparkovane auto, ostala len cokolada ktoru som mal v priehradke. Aspon viem, ze tie Ecka a chemikalie co davaju do potravin maju svoj vyznam. Takze po mojom aute uz nieje ani stopa, nahlasim to poistovni a kupim nove :))) -
MatuS> neviem z coho mat ten kryt, ale doteraz vzdy ked sa mi to vylialo, alebo ked som pouzil handricku, tak prislusny postihnuty material sa rozpadol po par tyzdnoch na prach ako keby si ho polial kyselinou. Tak aby si nedopadol podobne :-) ... potom daj spravu ... ale myslim ze agresivny je len ten alkohol alebo rozpustadlo co v tom je. ten tuk by mal byt neskodny (po zaschnuti) -
matuS 25.09.02 01:05
« navnadili ste ma
ste ma vcera navnadili, tak som si ten zazrak kupil aj ja na priezor helmy :-)
na flasticke je napisane ze sa to nema pouzivat na plasticke veci :-)
no ale ajtak, natrel som to tam, perfektne mi to vylestilo priezor a navyse aj zahladilo male skrabance!! tak to ma potesilo. len dufam ze do rana sa mi priezor nevyparil :-)
stalo to 10.30aud, a vola sa to rain-x
frkol som na to potom vodu ale nijako specialne sa mi to nezdalo. uvidime ked bude prsat (dufam ze tak skoro nebude) ale potesilo ma to kvoli tym skrabancom.

P.S. V utorok idem do Prahy. Ako to tam vyzera ? Da sa dostat z Chodova metrom do centra ?