Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Centrál na dálkové
No pokud je mi známo, tak Renault dával dva druhy DO centrálu. Bud Infra red, které z bezpečnostních důvodů fungují jen těsně u auta a to pro zamezení odečtu kodu. A pak radiové a ty mají dosah klasicky několik desítek metrů. Osobně Infra vyzkoušeno na Megane Scenic -
« Re: navnadili ste ma
Kua chlapi, ma serete... Kupil som akoze tekute stierace asi za 40 korun, a cely efekt je v tom, ze prvych 500 km * vidim, a sklo je mastne jak prasacia hlava. Ked ide oproti auto so svetlami, vyvola to efekt ako rozsvieteny vianocny stromcek. Asi budem musiet kupit nieco drahsie :o)))))
P.S. V utorok idem do Prahy. Ako to tam vyzera ? Da sa dostat z Chodova metrom do centra ? -
kdo: Ja to koupil ve velkem Tescu v Plzni za 180 Kc (asi, kupoval jsem X dalsich veci). Kde to maj
v Praze, nevim :-) Je to take ten CleanView (nebo ClearView?)...
Posledni dobou u nas mzi... Natrel jsem s tim predni okno a predni bozni okenka (zadni ne).
Predni okno staci jednou setrit a je ciste, na bocnich okenkach se
voda soustreduje do velkych kapek a okno je jinak
ciste, takze je skrz ne docela dobre videt.
Zadni bocni okenka (bez osetreni) jsou prachsproste
zamlzena a nepruhledna... Proste to doporucuji ;-) -
matuS 26.09.02 02:44
« povzbudenie
diky za povzbudenie :-) prvu noc priezor prezil.
otazka: ako to mam cistit teraz? doteraz som to vzdy nastriekal takou srackou na okna (akoze okena) zotrel a potom vylestil. lenze ta sracka by tu vrstvu asi rozpustila a zasa nasucho to lestit nechcem, lebo sa bojim ze tou spinou to doskriabem... normalne vodou? -
Take ten TurtleVax pouzivam a docela dobry.
BTW jak ho aplikujete? Nanesete, nechate uschnout a pak vylestite,
nebo (jak psal asi yyyyy) to nelestite, ale
ostriknete a setrete steraci? Ja to tedy vzdycky
jak blb lestim... Ze bych delal zbytecnost? -
>nedrží voda, snad jen na hubě,< natri si aj hubu, a zostanu len zuby, tie ti bude umyvat voda a usetris za zubnu sprchu :-))) .... BTW ta guma - pouzivam to dlho a vzdy natieram aj stierace, doteraz som nenasiel ziadne problemy ani na stieracoch, ani na tesneni ani na laku a ani na ruke ktorou to robim :-) ... alebo mi tu ruku uz rozozralo tak nic necitim .. no neviem, ale som spokojny ...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!