Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  17:14

« Re: Centrál na dálkové

Renault Thalia, asi to bude take iste ako pri cliu, ako kedy, max 20m bezne tak 5-10m
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  16:43

No pokud je mi známo, tak Renault dával dva druhy DO centrálu. Bud Infra red, které z bezpečnostních důvodů fungují jen těsně u auta a to pro zamezení odečtu kodu. A pak radiové a ty mají dosah klasicky několik desítek metrů. Osobně Infra vyzkoušeno na Megane Scenic
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  16:35

Já musím být těsně u auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  15:52

Na megane tak 40 - 50 m.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  10:40

« Re: navnadili ste ma

MatuS> povedal by som tak od 60-80 to uz funguje dobre, ale aj pri nizkej rychlosti ked voda zostava na skle, tak nie je roztecena a furt je cez to vidiet lepsie ako keby to tam nebolo.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.02  07:21

« Centrál na dálkové

Na jakou dálku vám chodí radiové DO k centrálu?
    Má Clio anténní zesilovač?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 30.09.02  04:36

orin> podla mna si kupil olej na prazenie... :-)

no ja som to vcera prvy krat otestoval a nic moc teda. asi idem moc pomaly. od kedy by to malo sfukavat? ja viac ako 60 nechodim....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.02  18:47

no akurat som dnes videl c Bratislavskom kerfure origos turtle vax vodicku tusim 1,5dl sa 250 alebo kolko ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.02  14:31

Umyl, aleje to nejaky mastny *. V navode bolo pisane, ze to treba poriadne vylestit.
    Ale nepomohlo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.02  10:28

a umyl si to vodou? ... navod si cital? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.02  19:25

Kua chlapi, ma serete... Kupil som akoze tekute stierace asi za 40 korun, a cely efekt je v tom, ze prvych 500 km * vidim, a sklo je mastne jak prasacia hlava. Ked ide oproti auto so svetlami, vyvola to efekt ako rozsvieteny vianocny stromcek. Asi budem musiet kupit nieco drahsie :o)))))
    P.S. V utorok idem do Prahy. Ako to tam vyzera ? Da sa dostat z Chodova metrom do centra ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.02  08:04

V Plzni v Tescu mají jedno, V Tescu na Slovensku jiné, akorát v Tescu v Letňanech na mně koukal jak na vola, když jsem chtěl přípravek (jakýkoliv)" -tekuté stěrače a řek mi "my máme jen tyto" a ukázal mi normální stírátka. Pudu jinam :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.02  07:35

kdo: Ja to koupil ve velkem Tescu v Plzni za 180 Kc (asi, kupoval jsem X dalsich veci). Kde to maj
    v Praze, nevim :-) Je to take ten CleanView (nebo ClearView?)...

Posledni dobou u nas mzi... Natrel jsem s tim predni okno a predni bozni okenka (zadni ne).
    Predni okno staci jednou setrit a je ciste, na bocnich okenkach se
    voda soustreduje do velkych kapek a okno je jinak
    ciste, takze je skrz ne docela dobre videt.
    Zadni bocni okenka (bez osetreni) jsou prachsproste
    zamlzena a nepruhledna... Proste to doporucuji ;-)
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.09.02  02:44

« povzbudenie

diky za povzbudenie :-) prvu noc priezor prezil.
    otazka: ako to mam cistit teraz? doteraz som to vzdy nastriekal takou srackou na okna (akoze okena) zotrel a potom vylestil. lenze ta sracka by tu vrstvu asi rozpustila a zasa nasucho to lestit nechcem, lebo sa bojim ze tou spinou to doskriabem... normalne vodou?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  16:41

kdo: dnes jsem byl v Bauhausu na Pankráci a viděl jsem to tam od fy. TurtleWax. Jmenuje se to ClearView. Měli dvě balení jedno se sprejem a jedno bez.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  15:44

kolko toho je za tych 110sk?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.02  15:39

Tak pri dnesnom nakupe v Tesku som si to kupil aj ja. Naozaj ste ma navnadili. Sheron Flash stoji 109.90 SKK. Hned som to aj aplikoval. Vazne som stym spokojny. Stierace skoro vobec netreba pouzivat. Uvidime kolko to natom vydrzi.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:13

BoBe, kdes to koupil a za kolik? Já tady v Praze nemůžu sehnat vůbec nic. Nebo sháním na blbým místě:-((
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:00

Take ten TurtleVax pouzivam a docela dobry.
    BTW jak ho aplikujete? Nanesete, nechate uschnout a pak vylestite,
    nebo (jak psal asi yyyyy) to nelestite, ale
    ostriknete a setrete steraci? Ja to tedy vzdycky
    jak blb lestim... Ze bych delal zbytecnost?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:54

>nedrží voda, snad jen na hubě,< natri si aj hubu, a zostanu len zuby, tie ti bude umyvat voda a usetris za zubnu sprchu :-))) .... BTW ta guma - pouzivam to dlho a vzdy natieram aj stierace, doteraz som nenasiel ziadne problemy ani na stieracoch, ani na tesneni ani na laku a ani na ruke ktorou to robim :-) ... alebo mi tu ruku uz rozozralo tak nic necitim .. no neviem, ale som spokojny ...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…