Renault Clio (II)
« Nový člen:-)
Ahoj všichni,tak se mi zdá že tohle auditko jsem si měl přečíst dříve než jsem to koupil:) Clio 1.2 RN,3 roky staré,52 tisíc najeto. Protože koukám že spolehlivost nic moc? Mám ho měsíc,ujel jsem 540 km,a kromě toho že na nerovnostech trošku drnčí vzadu v přístrojovce (tak někde uprostřed),asi nefunguje kontrolka dveří (jak je u kontrolky zapnutí pásů,kdy má svítit?),a vypadávají repro (je tam radio Sony),tak spokojenost. Známý má Clio z 95,najeto 160 tisíc a taky OK. Tak se uvidí. Auto je koupeno v Praze u Freiberg,jak tam na tom jsou s kvalitou servisu? Ptám se že se má měnit olej a nevím jestli si to můžu udělat sám? Díky všem! -
« Re: navnadili ste ma
Sakra Ajvne, to je velmi relativní - žádný mladík - já běhal naposled snad na vojně a to se už dá počítat ne desetiletí (dvě). Samozřejmě bych ho doběhl, to jó, ale proč, když bych mu pak upad´pod nohy. Pokud by to babí léto drželo v závislosti na odpovědi, tak s ní nespěchej. -
« Re: navnadili ste ma
Neplaste sa. V stredu vecer som isiel v mrholeni, vsetok sajrajt z cesty sa rozstrekoval na okna - proste totalny zahul na stierace a ostrekovace. Ale den predtym som si natrel sklo Sheronom a stale som videl. Z casu na cas som musel okno zortiet, ale stale sa dalo ist a aj predbiehat kamiony, za ktorymi si ostatni nechavali 50m aby vobec nieco videli. A na druhy den bolo okno tam kde stieraju stierace uplne ciste. Fakt sa nemusite bat, len si davajte pozor na plechy :-))), ale to je mapisane aj na flasticke.
Nacnem dalsiu zimnu temu - ochran pred solou. Cim patlate lak pred zimou, aby na jaz vyzeral aspon priblizne tak, ako predtym na jesen. -
« Re: navnadili ste ma
Ajvn: díky za upřesnění, ad stěna: asi bych tak klidně neseděl, ale jestli máš pojištění bytu na rozežrání chemií typu "vetřelec" tak jóó :-)) Ještě dotaz: píšeš, že když to bude *, tak BĚDA, mohl by ses rozepsat podrobněji, co bude následovat? Já bych ti prodejce kdyžtak nadháněl :-)) -
« Re: navnadili ste ma
Ajvn: Ale, ale jak si tohle můžeš myslet? To bych si nikdy nedovolil :-)), jenom nechci koupit nic, co nefunguje :-)))))) Nic ve zlým, jen je zajímavá cena, ale je divné, že pokud jsem to níže četl správně, tak je to litrová láhev a toho Turtlu je asi 2 dcl.