Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

01.10.02  13:54

« Nový člen:-)

Ahoj všichni,tak se mi zdá že tohle auditko jsem si měl přečíst dříve než jsem to koupil:) Clio 1.2 RN,3 roky staré,52 tisíc najeto. Protože koukám že spolehlivost nic moc? Mám ho měsíc,ujel jsem 540 km,a kromě toho že na nerovnostech trošku drnčí vzadu v přístrojovce (tak někde uprostřed),asi nefunguje kontrolka dveří (jak je u kontrolky zapnutí pásů,kdy má svítit?),a vypadávají repro (je tam radio Sony),tak spokojenost. Známý má Clio z 95,najeto 160 tisíc a taky OK. Tak se uvidí. Auto je koupeno v Praze u Freiberg,jak tam na tom jsou s kvalitou servisu? Ptám se že se má měnit olej a nevím jestli si to můžu udělat sám? Díky všem!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  13:27

« Re: navnadili ste ma

Lufe a přetíral si i gumičky, nebo jen sklo?
    Co se týče laku, už léta používám Simonitz, je s ním práce, ale drží.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  13:24

Sakra Ajvne, to je velmi relativní - žádný mladík - já běhal naposled snad na vojně a to se už dá počítat ne desetiletí (dvě). Samozřejmě bych ho doběhl, to jó, ale proč, když bych mu pak upad´pod nohy. Pokud by to babí léto drželo v závislosti na odpovědi, tak s ní nespěchej.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  12:31

Neplaste sa. V stredu vecer som isiel v mrholeni, vsetok sajrajt z cesty sa rozstrekoval na okna - proste totalny zahul na stierace a ostrekovace. Ale den predtym som si natrel sklo Sheronom a stale som videl. Z casu na cas som musel okno zortiet, ale stale sa dalo ist a aj predbiehat kamiony, za ktorymi si ostatni nechavali 50m aby vobec nieco videli. A na druhy den bolo okno tam kde stieraju stierace uplne ciste. Fakt sa nemusite bat, len si davajte pozor na plechy :-))), ale to je mapisane aj na flasticke.

Nacnem dalsiu zimnu temu - ochran pred solou. Cim patlate lak pred zimou, aby na jaz vyzeral aspon priblizne tak, ako predtym na jesen.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.02  11:37

kdo: Tak nevim, kolik je Tobe, ale Luf uz neni zadnej mladik, tak bys ho snad dobehnout mohl. :-))
    Neboj, samozrejme poreferuju, jen se obavam, ze vysledek bude znamy az pristi tyden, kdyz je ted to babi leto. :))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  10:54

OK, ale aby nebyl trénovanej, ale stejně dej vědět svůj názor, až to na sklo napatláš.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.02  10:35

kdo: Prodejce mi nenadhanej, ten je v tom chudak nevinne, ale prosel jsem si tu debatu zpatky a objevil jsem, ze je v tom recenzent LUF! :-)) Tak Lufe, beda, jestli to bude * :-)))) .. kdo, a Lufa mi samozrejme nadhanet muzes :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  10:23

Ajvn: díky za upřesnění, ad stěna: asi bych tak klidně neseděl, ale jestli máš pojištění bytu na rozežrání chemií typu "vetřelec" tak jóó :-)) Ještě dotaz: píšeš, že když to bude *, tak BĚDA, mohl by ses rozepsat podrobněji, co bude následovat? Já bych ti prodejce kdyžtak nadháněl :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.02  10:17

Kdo: kdepak, toho Sheronu je myslim taky 200ml .. takze zadne Savo to neni, neboj :-)))

yyyyy: Nestras, ja mam ty Sherony ted polozene na obyvaci stene, tak doufam, ze az se vratim domu, tam jeste ta stena bude :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  10:08

Ajvn: Ale, ale jak si tohle můžeš myslet? To bych si nikdy nedovolil :-)), jenom nechci koupit nic, co nefunguje :-)))))) Nic ve zlým, jen je zajímavá cena, ale je divné, že pokud jsem to níže četl správně, tak je to litrová láhev a toho Turtlu je asi 2 dcl.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  09:56

>* to ten sheron rozoral flasticku?< blbost, ta flasticka zostane ako posledne tam co si zaparkoval auto ... co si nedaval pozor ked sme sa bavili o tych dierach v plechu??? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.02  09:42

zda se mi to, nebo me ted mate za testovaciho kralika? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  09:10

Ajvn: až ten Sheron aplikuješ, dej hned zprávu o výsledku, já viděl v Carefouru na Smíchově ten Turtle za 185,-, tak bych rád věděl, jak funguje Sheron. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.02  08:22

Bobe, znam :-) Ale nektery z nasich slovenskych bratov si tu Sheron z aktivniho pouzivani pochvaloval, tak doufam, ze to nebyla pouze skodolibost na nas, ceske bratry :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  07:47

Ajvm: Ty neznas tradicni ceskou vlastnost "kdyz jsem
    takovy * a koupim si blbost, tak ne ze druheho
    upozornim, aby si nenabehl, ale budu se mu smat,
    ze je to take *, ze si nabehl? A ze jen ja
    nejsem takovy nouma?"...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.10.02  01:41

* to ten sheron rozoral flasticku?
    :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.02  01:36

mne ten Sheron vytiekol v kufri, vsetko je odtoho zajebabrane :-( A strasny smrad mam v celom aute :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.02  21:38

Tak jsem objevil ten Sheron v Praze na Zlicine v Globusu .. neco kolem 75Kc jedno baleni .. mam hned koupene dve:-)) Ale beda, jestli to bude nejaky sajrajt! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  17:24

« Re: Centrál na dálkové

Jo to vím :-) s Ir byl ten před faceliftem (jiný přední světla)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  17:15

« Re: Centrál na dálkové

Ifra je starsi, novejsi Scenic ma radiovy!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…