Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  08:56

« Re: Uz ma to nebavi

mracek> ked si to prejdes polozku po polozke tak to uvis, proste je to starsi dizajn. Neporovnavaj Scenika, ten je na tom ovela lepsie. Ale nech je ako chce tak auto bez tempomatu nekupim, a to u megana nepoznaju ... no a co mi vyslovene vadi pri dlhej ceste su prilis lacne sedadla a slabo utlmeny podvozok (hlukovo) - motor nepocujem skoro nikdy, ale randal v aute je ... proste to nie je auto na dlhe cesty
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  08:28

yyyyy-co je to lepsi vybavu? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 08.10.02  03:22

« rain x

no ja som to aplikoval opat, tentokrat to uz bolo lepsie. cize vychadza mi to tak ze ked to aplikujem a tyzden to kazdy den vylestim s hajzlakom+voda, tak to ide cele do kelu :-(

cize mne sa to oplati aplikovat len ked vidim ze bude prsat. mozno je to smejd, skusim najst ten turtle wax, resp teraz som videl reklamu na nejaky spray od shellu specialne na helmove visory.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.02  23:16

a kde mi vystriekaju podvozok vozkom, orin???
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.02  09:58

« Re: navnadili ste ma

Ještě jsem zapoměl, že tam psali, že se regenerují drobné oděrky od kamínků a zdá se mi, že sklo je při pohledu ven čirejší (a že tam těch ďubek je), což potvrdila i manželka. Tak to asi bude pravda, byť se jedná jen o jakési utlumení lomu světla na těch mikro- jamkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.02  08:54

Ajvn, YYYYY: tak jsem v sobotu taky koupil "tekuté stěrače" a to Flash off. Je to 100ml lahvička za 100 Kč a výsledek mně překvapil. Očistil jsem okno a gumičky stěračů saponátem, namazal přípravkem a nechal zaschnout(cca 2 hod - psali min. 30 minut). Psali, že po zaschnutí stačí přetřít mokrým hadrem a netřeba leštit - nelhali. Včera odpoledne jsem jel po dálnici a pršelo. Schválně jsem jel za Fábií, před ní nikdo, ona měla puštěné stěrače a já nemusel. Paráda. Voda se srážela do kuliček, které hned vějířovitě sklouzávaly a na skle se opravdu neudržely. Pokud jsem je zapnul, tak stěrače ty kapičky vysloveně odhazovaly a žádné šmouhy za gymama. Ani na skle od světel protijedoucích aut. Hned napatlám všechny okna i skla světel. Jsem nadšen. Hoši díky za tip. Ajvne, jak to funguje Tobě? Pardon - myslím ten Sheron. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  10:07

orin> keby mal megan lepsiu vybavu, kupil by som ho znova, ale v sucasnom stave to nie je auto na caste 1000km cesty.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  09:54

yyyyy> ze vahas, najlepsi je megan combi s celou paletou vozov Renault, potom dlhodlho nic, potom kopa hovien, potom zase nic a az potom zbytok autoparku :o)
    Ad luf> na zimu navoskovat teflonovym voskom a ak si nestriekal podvozok minuly rok, tak to urob. Dutiny vystriekane voskom (inym ako na kasnu) su tiez dobre, vydrzia dlhsie a plechy nekoroduju znutra, kde nie su chranene lakom.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.10.02  08:47

yyyyy: Hmm, C5 kombik? Kdyz tak porovnavam vedle sebe Clio a tohle, to sme nekde uplne jinde:-)) Jak mi tu porad lita ta reklama na Peugeot 206SW, tak si rikam, jak by asi vypadal kombik od Clia :-)) Ale porad si ho nejak neumim predstavit, .. nekdo z Vas jo? :-) Docela me zajimaji pristi rok vysledky prodejnosti Fabia Combi 2002 vs. 2003 a do toho vysledky 206 SW za 2003. Sice je zaklad 206ky uz hezkych par let stary, ale troufam si odhadovat, ze Fabce Combi hooodne ubere z jeji soucasne prodejnosti. No jo, Skodovaci, oni jsou nepoucitelni. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  19:31

ajvn> vidis, luf ti jasne pise ze ide o C5 kombi :-) zatial u mna nema rozumneho konkurenta, mozno - mozno xsara kombi, ale po tom co spravili s lagunou uz renoltu neverim
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  18:45

Na noveho Megana by som cakal este aspon 2 roky, kym sa vychytaju vsetky detske nemoci. A za druhe - yyyyy je fanatik do velkeho kufra v kombi a aky velky bude v novom Megane este nikto nevie.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.02  15:01

yyyyy: Tak se nam pochlub, mezi jakymi vozy vahas na koupi, my Ti to vysvetlime, ktery je nejlepsi :-) Akorat nevim, spis pockej, novej Megane II jeste neni v obchodech. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  14:29

luf: Ochrana pred soli? To by mne take zajimalo.
    Ja budu asi umyvat a voskovat... Neboje neco lepsiho?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  14:28

Ano, suhlasim, clia su najlepsie auta ... teda ... no ... hned po meganoch ... a megany hned po tych co si idem teraz kupit ... len este neviem na 100% co to bude :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  14:27

lufe: nevykřikuj to moc nahlas, nebo tě uslyší Scorpiák a Biskup a nevydržíš s těma fanatikama :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  14:14

Jo a co se týká těch nejlepších aut,tak já bych někam zařadil i Xantii.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  14:09

« Re: Nový člen:-)

Taky jsem si to myslel,ale když tady čtu že jsou problémy se zcela novými auty...:-) A co ty servisy,vypadá to že vy radši do značkových moc nejezdíte? V 60 tisících (to bude tak příští rok) bude generální prohlídka,tak s tím někam budu muset. A ještě dotaz: je tam Castrol TXT Softec,a na nálepce je napsáno že by se měl v listopadu vyměnit,což bude si myslím rok od minulé výměny (ta byla předpokládám dělaná pří revizi 40 tisíc-tu dokládá servisní knížka na listopad 2001). Chci se zeptat-syntetika se mění po roce,anebo by tam ten olej vydržel do té garanční? Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  14:01

« Re: Nový člen:-)

52 tis je nove auto a este nema narok na problemy. Ja mam k dnesnemu dnu 62tis bez problemov, ale radsej tukam na drevo.
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.02  13:59

« Uz ma to nebavi

Podme sa bavit o tom, ze Clio je najlepsie auto na svete. V tesnom zavese za nim su Megane, Laguna a Scenic, vsetky spolocne na druhom mieste. A potom daleko daleko nic...

;-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  13:57

Novinami, ktorymi som to rozotieral som posuchal aj gumicky. Nic moc. Tie gumicky to uz maju davno za sebou a zanechavaju vela smuh, ale Sheron im ulahcil pracu. V piatok si idem konecne po nove stierace.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…