Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 15.03.06 12:30
« Re: Problemy s olejom
Taky mi lehce teče olej mezi motorem a převodovkou. Ale řekli mi to až po záruce v neautorizovaném servisu. Určitě ten olej ukapával v záruce, ale v renaultu se na to vyprdli. A to jsem to tam měl před koncem záruky kvůli tužšímu řazení. Pěkní šmějdi v těch servisech. Ještě mi lehce teče zadní pravé prasátko a to mi taky neřekli.
Za cca 13tis. km jdu na výměnu oleje, tak mi bude dělat to prasátko + měnit zadní pakny. To těsnění budu dělat až ve 120tis až se bude dělat rozvodový řemen. -
« Problemy s olejom
Zdravim pani, vsimol som si, ze tu pisete o probleme s olejom. Podelim sa s Vami s mojou skusenostou. Mam Clio II 5D, 1,2 8V, rv. 2002, najazdenych 97000km, tiez som mal problem s olejom, ktory zacal po odjazneni cca. 30000 km - po kazdych cca 10000km bolo treba dolievat cca 1 liter oleja. Kaslal som na to lebo auto uz nebolo v zaruke a dalo sa s tym zit. Olej som tam daval stale ELF Evolution SRX 5W30, az pri poslednej vymene (90000 km) my tam v renaulte dali Elf 5W40 s tym, ze je to udajne vhodnejsi olej pre motory s objemom 1.2. Lenze pred tyzdnom sa to zacalo komplikovat, olej zacal kvapkat a auto zanechavalo mlacku v garazi, tak som to musel riesit. Dal som to do znackoveho servisu, po obhliadke a demontazi krytov z motora mi telefonovali, ze je to gufero (simering) medzi motorom a prevodovkou (volne popisane). Oprava stala 6400Sk (cca 2000 material + 4400 praca). Vysledky: olej ok, motor ma tichsi chod, len objavil sa maly problemik, nieco mi puka v prevodovke alebo v spojke pri cuvani :x ! -
« Re:
luf> si obchodne nezdatny ... to sa robi takto .... chalni, ak ma niekto 1.2 v zaruke zabehnite ku kestlerovi ... dam 1000,- za pritomnost auta so zarukou v servise aby mohli moje diely vyuctovat na nejaku zaruku >:-[]
... snad si nemyslis ze by nieco premontovavali ??? :shock: -
"-- skrytý --" 03.03.06 21:50
« Re:
No vcera som si prevzal auto, a cakalo ma mile prekvapenie, nakolko Renault sa podujal participovat a to konkretne 40% na riadiacej jednotke a 20% na klapke, takze som namiesto 56000 platil "len" 40000, s tym ze si vadne suciastky zobrali na testovanie.
S tym olejom mal podobny problem kolega, ktory ma take iste Clio ako ja ( kupovali sme ich naraz - ja 3dverove on 5) a kedze nenajazdi vela, tak sa objednal na garancnu po 2 rokoch par dni pred koncom zaruky. Oni ho ale objednali na neskorsi termin, az po zaruke, kde mu poobede povedali ze mu tecie olej a treba vymenit tesnenie pod hlavou - cize 17000 Sk. Ked ale povedal ze on to chce mat zo zaruky (mal najazdene nejakych 21.000 km), tak mu technik v Kestleri v Ruzinove povedal , ze jeho uz system nepusti, kedze je zakazka zadana po zaruke. Po dlhsej debate povedal ze skusi nieco vybavit, ze by snad mohol Renault prispiet 40%, ale ze to musi vybavit a ze sa ozve. takto kolegu natahoval 2 tyzdne, az pokym on nezavolal priamo do Renaultu, kde m slecna povedal ze ten technik volal den pred tym - cize ho 2 tyzdne zavadzal, a nemali problem s tym, ze mu to urobili ako opravu na naklady Renaultu ale zase s tym ze si nechaju vadne diely. -
« Re:
jazdit dalej a nevsimat si to je skvela rada ako odvisnut niekde na ceste ... to milujem niekomu poradit, hlavne ked to nie je moje auto .... ak je to s tou viskozitou oleja hned pravda, aj tak by som ten motor nechal pozriet ... moznych prieserov sposobujucich unik oleja je dost na to aby som taku vec neriskoval -
« Re: Olej, olej, olej..
Alebo ti nenalial nic a mal aj flasu vina aj 5l draheho oleja. Inak je mozne, ze redsieho oleja auto zozerie viacej, ale az takto vyrazne, to sa mi nezda. Skus vymenit za klasicky Excelium 5W-40 a uvidis. Vo vysledku to bude mozno aj lacnejsie ako dalej dolievat. A daj to urobit dobremu garaznikovi, nie v znackovom servise.
BTW ten Evolution je do 1.2 16V schvaleny? -
« Re: Re:
Myslel som to tak, že ZVYČAJNE nové autá tak olej nežerú. ALE výrobcovia napriek tomu si nechávajú rezervu a tvrdia, že do cca 0,7litran na 1000km je to NORMÁLNE.
Takže, keď si kúpiš hocaké nové auto a to hneď od nova bude žrať 0,7l/1000km oleja - tak to nie je záručná chyba a teda žiadna oprávnená reklamácia >:-[]
dúfam, že to bolo zrozumitelnejšie. Pekný víkend. -
« Bez nadpisu
určite môže. Podľa tej viskozity by som povedal, že to niečo poriadne riedke, však? Každý motor spaľuje nejaký olej, preto sa nejký vždy spotrebuje. Keď naleješ napr. sysntetiku do starej škodky, tak ti ho jednoducho spáli kvôli netesnosti medzi piestom a valcom. V nových autách je táto netesnosť samozrejme menšia, ale je vždy - fyzika nepustí...
Takže redší olej sa dostáva do spaľovacieho priestoru, kde zhorí. a pretože máš katalyzátor, pravdepodobne to ani nie je veľmi vonku cítiť.
A ešte detail - bohato stačí dodržiavať pokyny výrobcu, pri novom aute netreba toľko investovať do oleja - štandard bohato stačí. ;-)
Najjednoduchšie by bolo vymeniť znovu olej za ten bežný a čakať >:D
Ale to by asi bola drahá sranda. Tak len dolievaj normálny olej a uvidíš neskôr. :shock: -
« Bez nadpisu
podla mna ti nieco domrvili na prehliadke v servise. Pokial to dovtedy nerobilo nic, rozhodne s tym robili nieco v servise. Mozno nieco nedotiahli, naliali iny olej...
Ale v principe nesuhlasim uplne s "yyyy" - kazdy vyrobca si pise do navodu, ze spotreba oleja okolo 0,7l na 1000km je normalna... Samozrejme, bezne to nie je a cloveka to vytoci, hlavne, ked da za liter olaja 400Sk.
Teda moj tip: Pokafral to servis. -
« Olej, olej, olej..
Mám dotaz: mám clio 1,2 16V a zdá sa mi že mi uniká olej, síce som nenašiel pod autom ani kvapku a v motore sa mi to zdá byť tiež čisté, ale od poslednej výmeny oleja som najazdil 15000km a dolial už 2,5 l oleja.
Je to nomálne? Mali ste niekedy podobný problém? a riešenie?
Dík za odpoveď.
Mate niekto s tym nejake skusenosti?