Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

21.01.03  12:27

« Re: odesla mi H7icka

Pouzivam Osramky, ale ted presne nevim typ, udajne maji +50% svitivost. Nemuzu si stezovat, snad jen na to, ze to clovek pozna v dobe, kdy ma zaspineny svetla a nevidi nic... na mokru mysleno...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.03  12:15

mracku, dik za tip .. na ktere jezdis konkretne Ty a jake mas zkusenosti? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.03  11:22

OBI ve Sterboholech, sam jsem je tam kupoval...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.03  11:04

Tak sehnat znackovou H7 .. to je v Praze porod. Rano jsem stacil objet pred praci Makro, Baumarkt, jednu benzinku OMV a nikde zadna H7 Osram/Philips .. bud Narva nebo nic. Grrr. Nemate nekdo tip na dobrou cenove nepremrstenou prodejnu s autozarovkama v Praze nebo blizkem okoli?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.03  10:04

« Re: to luf: Sluchadla

Koss Porta poznam, hraju iba o chlp lepsie ako moje Panasoniky, ktore som dostal s dicmanom. A bohuzial nie su moc pohodlne. Ine tipy?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.03  10:00

Ajvn - prajem ti, aby to tak bolo, ale bohuzial tomu moc neverim. My mame jeden z prvych 100Hz TV od Philipsu vtedy za nehoraznych 25tis ATS. Ale moj povodny Sony Trinitron je farebnejsi, biela je belsia a cierna je cernejsia a ziadnymi korekciami na Philipse to nedokazes upravit :-( Bohuzial ten Sony nie je 100Hz, a tak pouzivam Philips a Sony isiel mojim fotrovcom.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.03  17:08

« to luf: Sluchadla

Jedina volba Koss Porta Pro, mozno to bude trochu viac ako tych 2000 Sk, ale ak najdes nejaku dobru akciu tak by si sa mohol priblizit
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.03  16:46

luf: No krom tech 325 hodin v provozu dodavam, ze je to 7 mesicu a 2 tydny...takze to by potvrzovalo Tvou tezi, ze Philips odchazi ani ne tak na hodiny provozu, jako na fyzicke stari. :-))) Juknu na ty Silverstary .. zkusim juknout do Makra, jestli je tam nemuzou mit. Takove veci jsem tam jeste nehledal. :)

Jinak doufam, ze to s tim Philipsem neni az tak, jak pises .. ja mam od nich TV a VCR .. a zatim to slape pres tri roky bez jedineho sebemensiho zadrhelu. Teda u te TV by to nastvalo, nebyla 2x levna, ikdyz jsem na ni vymodlil diky kombinaci MO vanocnich slev a velkoobchodni ceny skoro -20.000 dolu :-) 72cm, 100Hz, Dolby ProLogic, 4 (2 zadni) repraky ve vybave, PIP .. obraz stale perfektni. DOufam, ze mi to tak zustane az do duchodu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.03  15:36

Este jedna perlicka - tie TV su rovnake a kupene v priebehu asi 1 mesiaca. To, co sa pokazi na tom starsom, je do mesiaca pokazene aj na novsom. A to aj napriek tomu, ze ten novsi sa zapina raz za tyzden, ten starsi bezi denne asi 5 hodin :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.03  15:34

Philipsky nepoznam, mal som v aute povodne Philipsky a svietili OK, obidve zomreli v priebehu jedneho tyzdna (priprav sa na umrtie aj tej druhej) po cca. asi roku pouzivania auta. Teraz mam Silverstary od Osramu a okrem toho, ze svietia o dva chlpy lepsie, stoja polovicu toho, co Philipsky. BTW nemam rad Philips - drahy a nie moc kvalitny, co sa tyka elektroniky. Mame v rodine dva televizory od nich a kvalita obrazu je horsia ako na Sony za polovicnu cenu, casto sa kazia a ich ovladanie - skoda hovorit...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.03  13:49

Lufe: Je mi to jasne, neco za neco :-) Mam to brat tak, ze treba Philips LongLife jsou jak Vy rikate bludicky? :-) A treba Philips Premium? Nikde jsem si nevsiml, ze by jste je vyzdvihovali nebo karali, maji mit snad +30% svitivosti ... takze to asi taky vydrzi min, nez ta ma soucasna VisionPlus,co? :(
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.03  12:26

« Re: vymenene svetla na Clio2

Chlapci audiofili, poradte mi nejake slusne HiFi sluchadla. Som ochotny akceptovat cenu do 2000SKK alebo 100EUR (resp. uprednostnujem ich kupu v rakusku, minanie eur menej boli rodinu :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.03  12:24

ajvn - bud bude dobre svietit, alebo vela vydrzi. Spolu to jaksi nejde dohromady :-( Skus zohnat Osram AllWeather, mali by sa robit aj v H7. Su zlte a vraj velmi dobre do snehu, dazda a hmly...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.03  19:59

.. a aby slusne vydrzela :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.03  19:28

« odesla mi H7icka

Tak mi po 325 hodinach sviceni odesla prava tlumena H7. Je tam nejaka Philipska,ze by VisionPlus? Je na ni vyrazene C228 Philips H7 12V 55W DOT 12972. Tak jsem tam dal nahradni ze sady a premyslim, cim doplnim nahradu .. mam shanet tu samou nebo jit do nejakeho jineho paru? Hlavne, aby dobre svitila, nemusi byt nutne modra:), casto jezdim v desti a mlze a slusne vydrzela, svitim celorocne. Mate nejake tipy?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.03  10:33

MC bola teraz predsalen k niecomu dobra, vcera som sa v garazi na to pozrel (ste ma vyprovokavali, doteraz som to prote riesil tak, ze som vzdy jazdil so zapnutym radiom, ked som chcel ticho, dal som na CD pauzu :-) ) a zistil som, ze rusenie sa indukuje kdesi na signalovych kabloch. Ked som ich odpojil zo zosiku, zostal uplne ticho aj ked bol zapnuty. Takze dalsi krok bude prehodit kable k reprakom kdesi veeelmi daleko od signalovych, ale to az na jar, ked bude teplo.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.03  12:19

Na tych kabloch nevidim ziaden problem, ja ich mam tak isto a je to bezproblemove. Ako to mas natiahnute v motore od baterky? Klasicky popod nadrzku ostrekovaca? Ten zosik bez signalu by mal byt samozrejme uplne ticho.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.03  10:18

Ad svetla - neviem, ci som to cital tu a ci to nahodou nepisal priamo speedy, ale pamatam si info, ze dvojita optika ma rozdielnu packu, kabelaz a samozrejme svetla.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.03  10:16

to speedy and rest: Zosik je pod vodicovym sedadlom, napajany plus aj minus priamo od baterky, kable vedu popod prah dveri. Signalovy kabel je dvakrat tieneny od audisonu a vedie priamo od radia popri radiacej pake popod koberec priamo k zosiku. Ale je pravda, ze zatial z dovodu ciastocnej nedokoncenosti vedie popri kabloch k reprakom a aj popri vyhybkach. Ked je pustene radio, je rusenie poznat iba na velmi tichych pasazach... Co ma ale najviac rozculuje je ten piskavy zvuk, ked je radio vypnute, nemal by byt zosik bez signalu uplne ticho aj ked je zapnuty?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.03  09:44

to Element: vdaka za ponuku. do bratislavy sa niekedy chystam, takze ked to bude aktualne vcas sa ozvem.
    priviedol si ma na jeden napad. zistim ci je packa na svetla a indexy rovnaka u clia/thalie s normalnymi a s dvojitou optikou. ak nie je rovnake objednacie cislo, predpokladam ze bude rozdiel vo vnutornom zapojeni prepinaca v tej packy. pri svetlenej hukacke svietia stret. aj dialkove. teda spravne. ak ju potiahnes dalej, teda prepnes na dialkove, tak stretavacie zhasnu. v tom prepinaci sa vtedy pohne jeden jazdec na spoji sa s inym plieskom. mam teoriu, ze ked tie dva pliesky spojim, malo by to fungovat. bude to keby po prenuti na dialkove svetla zostali v rezime svetelnej hukacky. kym si ale nebudem isty, ze je to mozne spracit, tak tam nechcem do toho babrat. stale ale neviem pochopit preco to s tym rele prestalo fungovat.
    islo to vyse roka, a teraz uz nie. rele je ok, poistky tiez a nenasiel som ani zadne stopy po inom poskodeni.
    to LUf: predtym nez kupis nejake odrusovace skus co poradili tuna kolegovia. signalne kable umiestni co najdalej od veskerej kabelaze a hlavne napajacich kablov. ak to nepomoze tak skus lokalizovat pricinu. ci je to signalny alebo napajaci kabel. pripadne to robi radio.
    kam si dal zosilovac? pripadne ak je to mozne sprav fotku, kabelaze v okoli zosiku.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…