Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Ajvn 1510:
Ajvn: Dopoledne jsem myslel kolem poledního. Děláme od sedmi do tří. Takže, až by bylo později teplo a světlo, mohl bys do práce dorazit poněkud později a zvládlo by se to po té sedmé. Záleží na Tobě :-))) a Tvých časových možnostech. Ještě otázku. V jakém patře u vás děláš?? -
"-- skrytý --" 03.02.03 15:05
« ostrikovace
Cliaci, mate uz nejaky grif, jak nejsikovneji ostrikovat okna, abyste se vyvarovali steklinam jak vpredu, tak na zadnim okne? Nemyslim za deste, to neni ostrikovac potreba:), ale kdyz se sklo ruznou formou "spini" (spina, prazska spinava mlha:), teploty pod nulou, atd).
Kdyz uz musim ostriknout vepredu, tak tim obetuju cistotu prednim bocnich oken v mistech, kudy koukam na zpetna zrcatka. :-( A kdyz uz ostriknu, parkrat (2-4krat) projedu sklo, tak pak se mi stejne nahore udela kapka, dve a putuji dolu po skle :)..vetsinou dalsi setreni znamena udelat spis smouhy, nez ocistu. Podobne vzadu, tam se mi taky udela curek a putuje po skle. Hlavne to stve pri nocnich jizdach ted v zime. Jak se mi do skel opre svetlo od protijedouciho, to je radost. Ted jsem o vikendu najezdil skoro 1000km, z toho 600km za snezeni..tak jsem se to aspon pokousel resit tim, ze jsem mel permanentne ventilaci zaplou only predni sklo, na dvojku a ohrival jsem ho, aby mi to na tom zepredu hned nestydlo a nekrystalizovalo a nechalo se to jakztakz setrit. :-) Jak to resite Vy? -
« Re: Axialne lozisko na Clio
Nikdy som s loziskom nemusem menit aj naboj. To je nejaka blbost, alebo to ma Clio urobene uplne inak, ako ostatne auta. Stat sa vraj (to mam od JPP) moze to, ze sa zadrie a budes musiet nechat niekde nepojazdne auto. Osobne si myslim, ze to je blbost, ale pre istotu a pre moj dobry pocit som loziska menil do 2tis km od zaciatku hucania. BTW skoc do predajne SKF, oni vyrabaju loziska pre Renault a ceny u nich su podstatne nizsie (1500 vs. 5000 na R21). Vymeni ti to hocijaky garazovy majster. -
:-)) Jó, jó, fantazie je třeba. Pokud by ses chtěl sápat po katapultu v hale, tak myslím, že by Ti strop řekl důrazně "tak a dost". :-) Neboj, sedačky jsou (:-)většinou) zajištěný. Bez schůdků se dá taky vylézt, ev. můžeš i vypadnout, to záleží na náladě. Jedná se o všední dny, nejlépe dopoledne. O víkendu je to pasé - ostraha. -
"-- skrytý --" 28.01.03 22:53
kdo: Ty me precenujes..myslis, ze se budu citit v kokpitu tak nebezpecne, ze se budu sapat po katapultu? :-) Leda ze byste mi dali pryc schudky a ja nemel, jak se dostat zpatky na zem :-) Tak skoda, fotak holt necham doma, vemu jen kameru :-)))
Taky bych v tomhle pocasi nechvatal, pockame na lepsi pocasi .. ikdyz takove pristani bez vidu pri snehove vanici .. hmm :-) Ne, ja vim, zustanu na zemi :))
Jedna se o pracovni dny nebo neni problem i o vikendu?
Skoda ze nejde fotak .. kdybych mel na Cliu zaves, coz ale stejne nemam :), tak bychom udelali fotku jako z te podzimni reklamy Renaultu, jak tahne cisternu .. akorat ze my bychom tahli L-159 na runway :-)) Kruci, nejak fantaziruju :) -
« Axialne lozisko na Clio
Ahojte hrkoce (huci) mi prave predne lozisko na Cliu ked som ho kupoval tak to bolo ok hucalo len v zakrute ale teraz uz ho pocujem aj po rovnej ceste cca okolo 50 km/hod. Chcel by som vediet co sa moze pokazit ked ho nedam vymenit a do kedy ho mozem nechat taketo .. huciace :-) -
Chvilku jsem tu nebyl. Mačkání a hýbání by nemělo vadit, pokud nebudeš tahat za to červené na sedačce dole. :-)) Navíc budou (jaks to uhod?) zavřený a já Ti ukážu ty vrata, za kterejma jsou schovaný :-))) Až bude hezky a budeš mít čas a chuť, tak se ozvi a domluvíme termín. Jinak s tím foťákem je mi líto, ale..... -
"-- skrytý --" 23.01.03 11:23
« Re: odesla mi H7icka
pravdu dis, vcera jsem jel opet po tme domu, svetla zasvineny a nebylo to ono, jako o den driv. Ale porad to bylo velmi slusne. :)
Stvou me nase tuzemske silnice. Jak je mozne, ze i za deste se mi v Nemecku auto po dlouhe strece temer vubec neumaze? Spis se mi tam ocisti.:) A v Cechach? Nemusi ani prset, staci trocha smogu s mlhou pred Prahou a muzu myt svetla znova. :-( To tam vic cisti silnice nebo u nas jezdi cunata, ktera ji naopak zasvini? :-[
Hellebrande, Tobe taky uz volali?