Renault Clio (II)
No hadam sa mi nebudes ospravedlnovat. Bol to len sprym. Ajvn s tym vrcholom - videl som ze je to nahravka na smec, tak som sa "chytil". Ale - super osviezenie debaty. Dnes som na teba myslel Ajvn. Hlavne na tu Tvoju "elasticitu" :o))) Kua, preco to teraz vsetko vyznieva tak dvojzmyselne :o))))
Sa uz na tom normalne chlamem. Proste isiel som s Meganom 1.6 16V a skusil to od 60 do 100 (podla Tvojho vzoru) na stvorke a nameral som priblizne 8.5 s. Je pravda, ze odspodu bol zatah slaby, ale nad 85 to uz slo. Chcelo by to 2-liter, pretoze obsah valcov nahradi len obsah valcov (H.Ford)
Ozaj, ked bude ta fotka v db, nezabudni dat link :P -
"-- skrytý --" 12.02.03 13:35
« Re: Ajvn 1510:
kdo: :-) No co Ti mam rict .. letel jsem :-))) Teda ale nikdy bych nerekl, ze je v te kabine az takovy hluk .. uz chapu, proc maj helmu na usich :)) Co ale obdivuju, jak dokazou udrzovat presne tu samou rychlost vsichni, to chce zlatou levacku :-) Jen skoda, ze ten kameraman nezabrousil na rychlomer .. kolik to mohlo byt? mezi 400-500? Ovsem nejvic me pobavil pohled na piloty ... spis mi pripominali chlapy z hospody .. i vekove :-)) No jo, holt kdo umi, ten umi .. treba i v ctyriceti padesati :-)) -
"-- skrytý --" 11.02.03 17:54
« Re: Ajvn 1510:
Panove, tak opravdu vecna skoda, ze nemuzete videt tu divku, ktera zatim nemela u nas fotku v databazi zamestnancu. Dneska jsem ji videl nazivo a opravdu si pravem zaslouzi vsechny oslavne chory, ktere jsem tu z galantnosti mne vlastni dopredu pel. :-)) .. skoro jako Trubadur :-) No ale hlavni je, ze mi donesla kazetu, jedu domu a jdu se prolitnout v Albatrosu. :-)) .. na dalku dekuju KDOvi za zaslani :o) -
"-- skrytý --" 11.02.03 12:48
« Re: elasticita 60-100 (4ka)
lufe, jojo, ja jezdim sam :-)) to vis, stihacka .. ne jako ty, lehky bombarder, s bombometcikem/navigatorem a jeste zadnim strelcem :-))
Nebud smutny, pod devet to asi stlacis a stejne jsi o vic jak dve vteriny rychlejsi nez bezna auta nizsi stredni tridy :-)) Sou to "sracky" :o) -
« Re: elasticita 60-100 (4ka)
Ajvn - no je to jasne, mam mensi objem, preto som nameral az 9.2s :-((( Ale boli sme v aute traja, skusim este niekedy, ked budem sam (ty si bol sam?). Ad otacky - pri 60 mam asi 2400, pri 100 mam 4000. Vrchol je pri 3750, takze az ku koncu. -
"-- skrytý --" 10.02.03 16:57
« Re: to orin ad vrchol
orine :-) Ja cekal, ze se nekdo na tohle chytne, ale ze zrovna Ty? :-)) Ikdyz .. ta nase predchozi debata .. to jsi vlastne v kurzu. :))
Hufe ... co dela pak? No za pet minut ma sice vrchol, ale pak uz jen udrzuje ty spravne otacky. :-))) -
"-- skrytý --" 10.02.03 12:00
« Re: elasticita 60-100 (4ka)
lufe: To me docela zajima .. bojim se, ze mi Tvuj benzinak ukaze zada .. ikdyz .. nemusel by :-) Ja mam kliku, ze prvni tretinu tohohle testu delam ve vrcholu kroutaku .. u Tebe nevim, .. kdy mas vrchol Ty? pri 3750 nebo 4000?? To je jaka rychlost na ctyrku? A ne ze se pri neuspesnem konci budes vymlouvat, ze mas trochu mensi objem :-) .. Ty mas 1398? Ja 1461 :) -
"-- skrytý --" 10.02.03 10:27
« elasticita 60-100 (4ka)
Tak mi to nedalo, nasel jsem v ADACu i test 1.4 TDI noveho VW Pola, mel tam elasticitu na ctyrku 8.6 sec. Tak sem to zkusil taky, po 18km uz sem to auto rano trochu prohral :), ale v lete by to bylo asi lepsi, nez za -4C. Ale i tak mi vyslo velmi lichotivych 8.1 sec. :-) Almera, Megane II i Stilo maji nad 11 sec, kys kys. :-))) (ja vim, jsou jinak zprevodovany a maji zaber ctyrky posazenej vys nez Clio, ale presto me to tesi:) Tak mi dochazi, ze jsem jeste nezkousel otestovat udaj zrychleni z 0 na 100. Hmm, ale to chce spolujezdce, ktery bude mackat stopky a ja jezdim sam :-( .. :) -
"-- skrytý --" 07.02.03 14:51
« Re: ostrikovace
Ja mam asi 3 mesiace nove stierace Bosch Twin, uplna spokojnost. Pretoze som kupil v BauMax-e jednu sadu 530S a jednu 450, mam doma este jednu supravu na vymenu po opotrebovani. Ostrekovace som mal nastavene dobre, nemusel som s nimi hybat. Na zadny stierac som kupil v Tescu divnu gumicku od nejakeho ceskeho vyrobcu (bratom Cechom sa ospravedlnujem), ale to je uplna katastrofa. Tu uz nekupim nikdy viac.
A este jeden poznatok - ked bolo v Bratislave cerstvo nasnezene asi pred mesiacom, prerazil som na parkovisku na Zeleznej studnicke olejovu vanu o uplne zakryty kamen. V jednom znackovom servise v Bratislave mi ju vymenili a sami od seba a zadarmo:) mi vymenili aj horny motorovy silentblok, ktory odisiel v novembri 3 tyzdne po zaruke a tak som ho ani nereklamoval (prejavovalo sa to len pri plnom plyne nad 5 500 ot/min na jednotke a dvojke divnym buchanim v prednej casti). Takze som si opravil nazor na jeden znackovy bratislavsky servis Renault, do ktoreho teraz pravidelne chodim. -
"-- skrytý --" 06.02.03 13:04
« Re: Ajvn 1510:
kdo & orin: Orin nam urcite neodpusti, ze mu neukazeme prave tu zatim neexistujici fotku zajiste slicne a vsemi puvaby obdarene divky. :-)) Orine, jestli nas ctes po ceste svym vozidlem, tak hlavne pozor, at se Tve chlipne a zajiste vsehoschopne myslenky netransformuji v auto-eroticke projevy. :o)) Ruce na volant, vyjimecne na radici paku a zakaz brani stoparek vseho veku .. Mame Te v hledacku, tak bacha! :-)))

Orin, ta fotka se tam snad objevi, ale Vy se na ni nedostanete .. je to na dobre odstinenem intranetu :o)