Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.03  19:06

« Re: Re:

orin: :-) Ty me proste nezklames :o) S tim Meganem jsi me potesil, ja si taky myslim, ze ten Megane 1.6 se sebere dobre. Tata s nim sice jezdi taky pri zdi, ale porad mam pocit, ze tahle 1.6ka motor je kral mezi ostatnimi 1.6kami na trhu .. aspon co do "vystupnich" parametru. Bezkonkurencni rychlost (samozrejme i diky dobre aerodynamice), bezkonkurencni zrychleni, udavana ofic. spotreba je dost nadhodnocena, oproti realne, jak se s tim motorem da SVIZNE jezdit. Vzdycky poslouchame v sobotu rano na Prime, kdyz predvadeji jina auta jinych znacek. 1.8, dvoulitr, 2.5 .. a ty parametry to ma porad horsi :)) Tak naco mit takova dela, kdyz to same, jeste lepsi, odvede 1.6ka. :o)

Orin, ta fotka se tam snad objevi, ale Vy se na ni nedostanete .. je to na dobre odstinenem intranetu :o)
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.03  14:11

« Re:

No hadam sa mi nebudes ospravedlnovat. Bol to len sprym. Ajvn s tym vrcholom - videl som ze je to nahravka na smec, tak som sa "chytil". Ale - super osviezenie debaty. Dnes som na teba myslel Ajvn. Hlavne na tu Tvoju "elasticitu" :o))) Kua, preco to teraz vsetko vyznieva tak dvojzmyselne :o))))
    Sa uz na tom normalne chlamem. Proste isiel som s Meganom 1.6 16V a skusil to od 60 do 100 (podla Tvojho vzoru) na stvorke a nameral som priblizne 8.5 s. Je pravda, ze odspodu bol zatah slaby, ale nad 85 to uz slo. Chcelo by to 2-liter, pretoze obsah valcov nahradi len obsah valcov (H.Ford)
    Ozaj, ked bude ta fotka v db, nezabudni dat link :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.03  13:35

« Re: Ajvn 1510:

kdo: :-) No co Ti mam rict .. letel jsem :-))) Teda ale nikdy bych nerekl, ze je v te kabine az takovy hluk .. uz chapu, proc maj helmu na usich :)) Co ale obdivuju, jak dokazou udrzovat presne tu samou rychlost vsichni, to chce zlatou levacku :-) Jen skoda, ze ten kameraman nezabrousil na rychlomer .. kolik to mohlo byt? mezi 400-500? Ovsem nejvic me pobavil pohled na piloty ... spis mi pripominali chlapy z hospody .. i vekove :-)) No jo, holt kdo umi, ten umi .. treba i v ctyriceti padesati :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  08:56

Ajvn: Nemáš zač. Tak jak?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.03  17:54

Panove, tak opravdu vecna skoda, ze nemuzete videt tu divku, ktera zatim nemela u nas fotku v databazi zamestnancu. Dneska jsem ji videl nazivo a opravdu si pravem zaslouzi vsechny oslavne chory, ktere jsem tu z galantnosti mne vlastni dopredu pel. :-)) .. skoro jako Trubadur :-) No ale hlavni je, ze mi donesla kazetu, jedu domu a jdu se prolitnout v Albatrosu. :-)) .. na dalku dekuju KDOvi za zaslani :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.03  12:48

« Re: elasticita 60-100 (4ka)

lufe, jojo, ja jezdim sam :-)) to vis, stihacka .. ne jako ty, lehky bombarder, s bombometcikem/navigatorem a jeste zadnim strelcem :-))

Nebud smutny, pod devet to asi stlacis a stejne jsi o vic jak dve vteriny rychlejsi nez bezna auta nizsi stredni tridy :-)) Sou to "sracky" :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.03  09:25

Ajvn - no je to jasne, mam mensi objem, preto som nameral az 9.2s :-((( Ale boli sme v aute traja, skusim este niekedy, ked budem sam (ty si bol sam?). Ad otacky - pri 60 mam asi 2400, pri 100 mam 4000. Vrchol je pri 3750, takze az ku koncu.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.02.03  00:00

« Re: to orin ad vrchol

"ma vrchol" asi chcel povedat, ze ta baba mala vrchol, nee orin? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  16:59

Ach ta Vase debata... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.03  16:57

orine :-) Ja cekal, ze se nekdo na tohle chytne, ale ze zrovna Ty? :-)) Ikdyz .. ta nase predchozi debata .. to jsi vlastne v kurzu. :))

Hufe ... co dela pak? No za pet minut ma sice vrchol, ale pak uz jen udrzuje ty spravne otacky. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  14:20

« to orin ad vrchol

Hm... 5 minut... A co děláš pak? ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  13:54

« Vrchol

Ajvn, neviem ako Ty, ale ja mam vrchol tak cca za 5 minut, zalezi na predohre. Ty za 8.1 si hotovy divoch - sprinter :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.03  12:00

lufe: To me docela zajima .. bojim se, ze mi Tvuj benzinak ukaze zada .. ikdyz .. nemusel by :-) Ja mam kliku, ze prvni tretinu tohohle testu delam ve vrcholu kroutaku .. u Tebe nevim, .. kdy mas vrchol Ty? pri 3750 nebo 4000?? To je jaka rychlost na ctyrku? A ne ze se pri neuspesnem konci budes vymlouvat, ze mas trochu mensi objem :-) .. Ty mas 1398? Ja 1461 :)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:40

Zajtra to zmeriam aj ja, aby si sa tu dlho nevystatoval a tiez aby som ukazal svetu, ze rovnako velky (myslim objemom) benzin je rovnako pruzny. :-D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.03  10:27

« elasticita 60-100 (4ka)

Tak mi to nedalo, nasel jsem v ADACu i test 1.4 TDI noveho VW Pola, mel tam elasticitu na ctyrku 8.6 sec. Tak sem to zkusil taky, po 18km uz sem to auto rano trochu prohral :), ale v lete by to bylo asi lepsi, nez za -4C. Ale i tak mi vyslo velmi lichotivych 8.1 sec. :-) Almera, Megane II i Stilo maji nad 11 sec, kys kys. :-))) (ja vim, jsou jinak zprevodovany a maji zaber ctyrky posazenej vys nez Clio, ale presto me to tesi:) Tak mi dochazi, ze jsem jeste nezkousel otestovat udaj zrychleni z 0 na 100. Hmm, ale to chce spolujezdce, ktery bude mackat stopky a ja jezdim sam :-( .. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.03  14:51

« Re: ostrikovace

Ja mam asi 3 mesiace nove stierace Bosch Twin, uplna spokojnost. Pretoze som kupil v BauMax-e jednu sadu 530S a jednu 450, mam doma este jednu supravu na vymenu po opotrebovani. Ostrekovace som mal nastavene dobre, nemusel som s nimi hybat. Na zadny stierac som kupil v Tescu divnu gumicku od nejakeho ceskeho vyrobcu (bratom Cechom sa ospravedlnujem), ale to je uplna katastrofa. Tu uz nekupim nikdy viac.
    A este jeden poznatok - ked bolo v Bratislave cerstvo nasnezene asi pred mesiacom, prerazil som na parkovisku na Zeleznej studnicke olejovu vanu o uplne zakryty kamen. V jednom znackovom servise v Bratislave mi ju vymenili a sami od seba a zadarmo:) mi vymenili aj horny motorovy silentblok, ktory odisiel v novembri 3 tyzdne po zaruke a tak som ho ani nereklamoval (prejavovalo sa to len pri plnom plyne nad 5 500 ot/min na jednotke a dvojke divnym buchanim v prednej casti). Takze som si opravil nazor na jeden znackovy bratislavsky servis Renault, do ktoreho teraz pravidelne chodim.
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.03  19:32

« 1.5 dCDi 80 koni

ahoj dozvedel jsem se, ze do almery se bude montovat turbodiesel 1.5 dCdi o vykonu 82 koni. Udajne tento motor je taky v megane, kdyz nissan ted spolupracuje s renaultem. Vite nekdo neco blizsiho o tomto motoru? spotreba, pruznost, hlucnost. Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.03  13:04

kdo & orin: Orin nam urcite neodpusti, ze mu neukazeme prave tu zatim neexistujici fotku zajiste slicne a vsemi puvaby obdarene divky. :-)) Orine, jestli nas ctes po ceste svym vozidlem, tak hlavne pozor, at se Tve chlipne a zajiste vsehoschopne myslenky netransformuji v auto-eroticke projevy. :o)) Ruce na volant, vyjimecne na radici paku a zakaz brani stoparek vseho veku .. Mame Te v hledacku, tak bacha! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  12:46

Ajvn: Jó, to znám, já když vypadám někde na fotce seriózně, tak zároveň jako dement. Optika je sviňa.:-)) Jmenuje se Bára M. a za zadkem má ředitele. Ale zatím tam nená fotku - údajně. Orin jistě odpustí. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.03  11:58

kdo: Co? Fesak? Na te fotce vypadam jak dement :-) Sorry Ajvn, nemohl jsem si to odpustit :)) Akorat tam vypadam tak seriozne, tak proto jsem ji nabidl :-)) Tak aspon prozrad cislo kancelare a krestni jmeno :))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…