Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  21:43

« H7 OSRAM Silvestar :-((

Tak jsem naprdnuty. Odesly mi obe Silverstarky soucasne. Co je tristni, ze obe mam od 21.1.2003 a nasvitily jen 114 hodin. Zitra me ceka odpoledne cesta do OBI ve Sterboholich, tak jsem jednak zvedavy, jak solidne se mnou vyridi reklamaci, kdyz proklamovali dva roky zaruku i na tohle .. a hlavne co si tam vyberu misto tech OSRAMek. Fakt nevim, jestli si je jeste vyberu znova. Sviti sice krasne, ale takova vydrz, to je k smichu .. nebo spis k placi.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  10:13

« Re: HB3 BlueVision

Prelistujte si rubriku Autoziarovky H4 alebo tak nejako sa vola a tam najdete dovod, preco su modre ziarovky a ich svietivost rozpravka pre male deti a vyrabaju sa pre podobanych pubertakov, ktori chcu s Golfom II vyzerat cool. Nechce sa mi to pisat znova, iba nacrtnem hlavnu myslienku - ludske oko je najcitlivejsie na zlte svetlo, najmenej citlive na modre svetlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.04.03  21:41

No ak by boli fakt kvalitne tak ta cena nieje potom az tak vysoka. Ja mam vypalenych HB3 ziaroviek uz celu zbierku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  14:35

Hmmm - nemame. Ale zo sveta H4 viem, ze Philips robi sice kvalitne ziarovky, ale za nehorazne ceny. Lepsi pomec cena/vykon maju Osram. Skus sa pozriet po Silverstaroch.
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.03  12:53

« HB3 BlueVision

Mate niekto skusenosti zo ziarovkami hb3 - Philips BlueVision ? Je snimi lepsie vidiet? tiez ma zaujma ci vydrz je lepsia, lebo aj cena je odost vyzsia (nasiel som ich predavat zatial len na
    [odkaz]
    za 675.-sk, ale je pravda, ze som sa inde ani ponich nepozeral.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.03  13:08

« Re: to Ajvn

kdo: no na D11 jsem nebyl .. to ted z hlavy ani nevim, ktera to je .. to ja na Boleslav? nebo Hradecka? mam v tom zmatek :)

no s BEJ jsem tam myslim jediny, jineho Extrema jsem BEJ jeste nevidel. No a kdyz bys preci jen natrefil na nejakeho "brasku", tak se nestyd a zamavej taky, ono to vzdycky potesi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.03  12:47

Ajvn: no, že máš BEJ jsi tady kdysi prásknul sám :-)) a v pátek jsem předjel na D11 jeden BEJ, ale zlatavej, takže Tebe jsem neviděl :-((. Teď bych věděl, jakmile uvidím modrou (ale jinou - lepší :-))) metlu, tak uberu a budu se culit a mávat (doufám, že těch barev s BEJ nejezdí víc - proč být za cvoka, že jó)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.03  11:55

kdo: :-))) jak vis, ze mam prave BEJ? :-) kdyz to vis, to jsi me musel videt :-) A kde? Priznej se :)) No jakou, krasnou modrou metalizu, ale ne klasicky modrou, takovou jinou, lepsi :)) A jestli mi napises, ze jsi me poznal podle toho, ze jsem se loudal a byl jsem temer nejpomalejsi, tak pak jsi me potkal na dalnici. A jestli reknes, ze jsem jel jak dabel, tak to muselo byt v Praze do Barrandaku do kopce :)) A ne, ze me vyvedes aprilem! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.03  11:51

« Re: 6 repraku

luf: :-) no volant jsem uz taky objevil, a to docela zahy po koupi :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.03  09:25

« to Ajvn

Hele jakou barvu má Tvuj BEJ vůz? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  09:57

« Re: 6 repraku

Ajvn - to nie je Skoda. Ked napisu 4x22W, znamena to, ze v aute su 4 hrajuce kanaly. A vobec tym nemyslia, ze dvojpasmovy komponentny reprak ma 2 kanaly.

Cital si niekde vo vybave, ze ma nejake Clio predpripravu na radio? A kazde Clio ma. Cital si, ze ma volant? Kryt batozinoveho priestoru? Vnutorne svetlo? Zvukovu signalizaciu zapnutych svetiel? atd. A potom ze vybava je proti Fabii slaba :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.03  09:52

« Titulok ma nenapada, ale uz sme v cervenych, tak nieco napis

V piatok som "trosku" pretiahol auto na dialnici - zacal som zvolna pri 150km/h a postupne som pridaval az som poslednych 30km valil 170, viacej som na zimakoch radsej neskusal :-) Moc som tim, ktori tvrdili, ze motor po tom ozije neveril, ale musim povedat, ze fakt neklamali. Motor sa dost skludnil v nizsich otackach, a subjektivne aj o chlp lepsie taha pod 2500ot. Ale hlavny rodiel je vo vyssich otackach, toci sa ako divy, az som tym prekvapeny. A este perlicka na zaver - priemerna spotreba za tychto 100km bola 8.5l :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.03  18:53

« 6 repraku

No no, nespime tu a piseme taky neco! :-)

Tak jsem vcera vecer dorazil domu, mel jsem v CD pustene cerstve vypalene hity od ABBA a kdyz vylejzam, tak mi to je divne, jako kdyz mi to hraje i vzadu. Je to teda ostuda, ale ja trictvrte roku, co to Clio mam, ziju v domeni, ze mi hrajou jen vyskace na palubce a repraky v prednich dverich .. a vcera jsem zjistil, ze mi hrajou i zadni dvere :-)) Hellebrande, taky Ti jich hraje 6? :-) Nebo mi to tam zapojili jen tak, z dobre znamosti, kdyz jsem byl nekdy po x-te v servise? :)) Extra jsem se podival vecer do reklamnich materialu a nikde jsem zminku o sesti nevidel.. ale ani ne o ctyrech :-) .. jen vsude pisou 4 x 22W. No rozhodne me to ale potesilo. To jsem zvedavy, co zase po dalsim trictvrte roce objevim, ze mi tam funguje, o cem jsem nemel paru. :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.03  15:29

« Re: letnaky are back :-)

orin - tento rok bolo pocasie cez CeBIT dobre, ale pred dvomi rokmi som cestou naspat isiel po dialnici, na kotrej bolo asi 5cm snehu. Bohuzial uz na letnakoch. Ale teraz uz davam letnaky az v aprili (a tento rok sa asi na zimnych este chvilu povozim, lebo nemam letne gumy, chcem objednat z e-pneu konecne nejake pekne hliniky)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.03  12:42

« hmm, tak mi zas nieco odislo :-(

Tak dnes rano sa rozhodol (asi) ten motorcek co pohana stierace ze mi uz sluzit nebude :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  19:33

« Re: Rucna brzda

orin ma pravdu: >moze sa to stat aj pri kladnych teplotach. Nie je to len primrznutie, moze to byt "kusnute". < presne to sa stavalo ked som mal zeninho noveho Scenica. Stal som v garazi pri kladnych teplotach ale cesty boli mokre. Vzdy s rucnou brzdou jemne zatiahnutou. Rano (len rano) za pri rozjazde ozvala rana oz zadnych kolies a auto sa pohlo - mozno skorej "prihrdzavene". Teraz po zabehnuti to uz nerobi.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.03  12:06

« Re: letnaky are back :-)

...nnno, aby Ti este nenasnezilo...:o)
    Som bol kuknut na CeBITe v Hannoveri, cez Krusne Hory. Okrem slapiek popri ceste tam bolo relativnr dost snehu a teplota -2. Letnaky davam az ked teplota cez den neklesa pod 10 (a nechystam sa sulozit do Krusnych Hor :o).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.03  09:33

« letnaky are back :-)

Tak jsem to vcera vyblejskal, uz to bylo potreba, dal jsem letnaky .. a ejhle, rano bylo -5 'C :-)) No porad lepsi, nez jezdit odpoledne pri +20 stupnich na slunicku na zimakach :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.03  15:27

Alebo ak sa velmi bojis, ukradni si z nejakeho nakladaku kliny pod kolesa. Niektore ich maju zavesene na boku aj styri, dva im chybat nebudu :-) Cez kliny sa ti auto len tak lahko nedostane. Aj ked videl som...

...ako si opravar lahol pod Pragu V3S v miernom kopci, ale predtym ju podlozil dvomi klinmi. Tomu autu unikal tlak z brzd, takze si tam lahol, aby pocuval, kadial to fuci. Mal ale dost smolu ze vyfucal vsetok tlak, auto zatlacilo do klinov a jeden sa zaboril do cesty. Koleso ho preliezlo a Praga sa rozbehla dolu kopcom. Chlapik pod nou stale este bol - vyliezol neuveritelne rychlo, bol bledy, ze som tak bledeho cloveka este nevidel ale po chvili sa spamatal a isel nahat auto. Vsetko nakoniec dobre dopadlo, ibaze ten klin sa nedal z tej cesty vytiahnut nijako, nakoniec sme zapriahli retaz za tu V3Sku a vytrhli ho aj s kusom asfaltu. Takze pozor na kvalitu asfaltu, na ktorom auto podkladate :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.03  14:35

ajvn: pokud se to nebude opakovat, je zbytečné tím někoho úkolovat, protože, kdyby se chtělo obložení utrhnout, tak bys o tom už věděl. Jinak ten motor má skutečně dost síly, aby to auto udržel v klidu jen přes rychlost, natož na rovince :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…