Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 16.04.03 11:07
« Re: H7 OSRAM Silvestar :-((
Tak jsem byl vcera v OBI, od stanku reklamaci me poslali ke stanku Naradi, chlap se na to podival, udelal dva delsi telefonaty kamsi odpovednym osobam, a pak zkonstatoval, ze to bude sice slozitejsi, ale ze my je daj nove. :-)) Tak mam novy par, nechal jsem si u reklamaci na paragon potvrdit vymenu .. ikdyz mam takovy tezko definovatelny pocit, ze napodruhe uz mi je nedaj :) -
Nedavno som tu pisal, ze mi prdla jedna Silverstarka, ale musim poklepat na drevo, ta druha zatial stale drzi. Mozno si mal smolu a mal si dva zle kusy :-) BTW v aute musi vozit jednu nahradnu ziarovku, takze celkom potme uz zostat nemozes. -
Ajvn: Jasan, just jokin' ;)) Ale mozno si fakt narazil na zly kus, mne vydrzal jeden par cely cas, co som mal to konkretne auto (40tkm vacsinou v noci) a este som to s tymi ziarovkami predaval (alebo aspon s jednou, teraz fakt neviem...) Fakt ale je, ze to boli H4... -
"-- skrytý --" 15.04.03 15:51
dabel: To je sice pravda, ale me na tom prdi, ze me to muze nechat nekde v kotehulkach v noci zhasnuteho na obou svetlech.. ikdyz sebou uz vozim par nahradnich :-) Nereknu behat do OBI kazdy pul rok, ale kazdy ctvrtrok? To uz tam budu napotreti znama firma a nebudou mi to verit :) -
« Bomba Clio
Dnes rano som si kupil AutoAktual (casak). Uputala ma predna strana s novym Cliom.
Parametre: V6 3.0 24V 187!kW(255k)predne: 205/40 ZR18, zadne: 245!/40 ZR18 (kua skoro som odpadol)
0 - 100 za 5.8 s, max. 245 km/h
Cena: 39.700 Euro.
Ajvn, daj si podbradnik, aby si sa neposlintal :o))) -
"-- skrytý --" 14.04.03 21:43
« H7 OSRAM Silvestar :-((
Tak jsem naprdnuty. Odesly mi obe Silverstarky soucasne. Co je tristni, ze obe mam od 21.1.2003 a nasvitily jen 114 hodin. Zitra me ceka odpoledne cesta do OBI ve Sterboholich, tak jsem jednak zvedavy, jak solidne se mnou vyridi reklamaci, kdyz proklamovali dva roky zaruku i na tohle .. a hlavne co si tam vyberu misto tech OSRAMek. Fakt nevim, jestli si je jeste vyberu znova. Sviti sice krasne, ale takova vydrz, to je k smichu .. nebo spis k placi. -
« Re: HB3 BlueVision
Prelistujte si rubriku Autoziarovky H4 alebo tak nejako sa vola a tam najdete dovod, preco su modre ziarovky a ich svietivost rozpravka pre male deti a vyrabaju sa pre podobanych pubertakov, ktori chcu s Golfom II vyzerat cool. Nechce sa mi to pisat znova, iba nacrtnem hlavnu myslienku - ludske oko je najcitlivejsie na zlte svetlo, najmenej citlive na modre svetlo. -
-
"-- skrytý --" 01.04.03 13:08
« Re: to Ajvn
kdo: no na D11 jsem nebyl .. to ted z hlavy ani nevim, ktera to je .. to ja na Boleslav? nebo Hradecka? mam v tom zmatek :)
no s BEJ jsem tam myslim jediny, jineho Extrema jsem BEJ jeste nevidel. No a kdyz bys preci jen natrefil na nejakeho "brasku", tak se nestyd a zamavej taky, ono to vzdycky potesi :-) -
Ajvn: no, že máš BEJ jsi tady kdysi prásknul sám :-)) a v pátek jsem předjel na D11 jeden BEJ, ale zlatavej, takže Tebe jsem neviděl :-((. Teď bych věděl, jakmile uvidím modrou (ale jinou - lepší :-))) metlu, tak uberu a budu se culit a mávat (doufám, že těch barev s BEJ nejezdí víc - proč být za cvoka, že jó) -
"-- skrytý --" 01.04.03 11:55
kdo: :-))) jak vis, ze mam prave BEJ? :-) kdyz to vis, to jsi me musel videt :-) A kde? Priznej se :)) No jakou, krasnou modrou metalizu, ale ne klasicky modrou, takovou jinou, lepsi :)) A jestli mi napises, ze jsi me poznal podle toho, ze jsem se loudal a byl jsem temer nejpomalejsi, tak pak jsi me potkal na dalnici. A jestli reknes, ze jsem jel jak dabel, tak to muselo byt v Praze do Barrandaku do kopce :)) A ne, ze me vyvedes aprilem! :-))