Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

25.06.03  11:34

« Re: Clio II - 1.5dCi 48kW

Keby si nasiel nejakeho predajcu/vyrobcu tychto filtrov, sem s nim. Tiez zhanam nieco podobneho, davat 1000SKK za original sa mi moc nechce. Ale som alegrig a bez neho mi neni v aute zrovna najlepsie.
    Ja najazdim rocne 35tis a mam benzina. Ale je to preto, ze ked som kupoval Clio, bol v ponuke iba 1.9dTi => vyssia poistka havarijna aj zakonna, spotreba cca. 5-5.5l. No proste by sa mi ta investicia vratila za cca. 180tis km. Teraz mam benzina, zerie mi 6.5l (ale odkedy som prezul na 195, tak zerie 6.7-6.8), neklepoce na volnobeh a nesmrdi. Hlavne ze sme vsetci spokojni. :-) Momentalne mam 83tis km a auticko je stale OK. BTW mal som nedavno zavadu - nesvietilo tlacitko ovladania okna. Ale zavada sa odstranila sama, uz zase svieti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.03  10:14

« Re:

jezis, tady se proflakne vsechno :-))) ale uprimne dekuju :)
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.03  07:28

« Bez nadpisu

Ajvn: vše nejlepší k jmeninám :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  17:28

dlabas: mam 80konikovyho, bez chipu. Mam ho z minuleho dubna, kdy byla akce dieselaku za cenu benzinu a kdy nabizeli tuhle silnejsi verzi v limitovane serii Extreme. Spotreba? Prosim Te, me si neber za vzor, ja jsem fakt extreme a eko-posuk.:-)) Ale ted mi to po garancce a vymene oleje zere v prumeru mezi 3.2-3.3 l/100km. Zimu jsem odjezdil za 3.9, ale to jeste v dobe, co jsem podzim pred tim jezdil za 3.8. Gumy 185/55 R15 (leto i zima). Mam najeto cca 32200 km, celkova spotreba 3.77.(podle palubaku... realne podle uctenek je presne o desetinu vyssi.. jen nevim, jestli promeruje PP nebo okradaji u pumpy:))

Zavady? nefungoval uz po prevzeti vozu dojezd PP (oprava v servisu) a nekdy,hlavne v zime pri odbrzdeni zatazene rucni brzdo se ozvalo takove skubnuti .. proto mi sundavali kola (ikdyz mi ted nedochazi,proc predek) a cistili bubny. Jinak spokojenost. P.S> Proc je prohodili? Protoze jsou experti, proste no comment. Vivat znackovy servis.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  14:50

Ajvn: co máš za diesla a kolik máš nalítáno? Spotřeba? Už byly nějaké závady? A proč ti na tý garančce sundaly a prohodily kola?
    Jinak clio mám perletově modrý a pohybuje se v okolí Říčan a Prahy jižní město. Jinak na dálnici mě poznáte podle toho, že ty blbečky zakousnutý v prostředním pruhu předjíždím z pravý strany :-o
    Ajvn + luf: kde koupit ten filtr. Do feldy dělali i s aktivním uhlím...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  14:25

luf: najedu 25-30tis. km ročně, tak proto diesela. Benzín je benzín a diesel je diesel. Uz se tesim az to po zaruce necham precipovat na 80PS :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  10:44

dlabas: Bud pozdraven v klubu, no to je ono, dieselousi to tu prevalcujou :-)) Tak hlavne hodne stastnych km bez nehod a zavad. Jinak zadne obavy, prvni kilometry s Cliem jsem mel stejnou spotrebu, lehce nad pet, ale pak to slo od desiti k peti .. eeeh, vlastne od peti ke trem a neco :)

Lufe, neboj, my na Tebe stejne nedame dopustit, i pres ten Tvuj benzin. :-) Ty Tve vysoke otacky v porovnani s nasim kadly kadly maj taky svuj puvab. :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.03  10:32

Pelovy filter som tu popisoval nedavno, pozri si par prispevkov dozadu. BTW vitaj v klube. Zacinam mat pocit, ze som jediny, co holduje voni benzinu. Vy ostatni mate radost z toho stiplaveho zapachu? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  10:18

« Clio II - 1.5dCi 48kW

Zdravím,
    vlastním toto vozítko asi 1 měsíc a najeto necelé 3 tisíce. Po 2 tisích občas provrzne palubka ve středu u displeje na radio a asi 2x v úplně vpravo. Další závada je na dveřích. Vlastním 3-dveřové a u řidiče i spolujezde špatně lícujou plasty v místě kde je záslepka na zamikání dveří. Nechám to opravit na garančce.
    Nevíte kam se dává pilový filtr a kde ho koupit kromě renault-prodejen.
    Jinak spotřeba zatím "je to v záběhu" 5.5, 5, 5.3, a teď to vypadá, že bude konečně pod 5 :-)
    Jinak jsem na něj obejvil super čirou optiku u lexani za 6.907,- od IN-PRO - www.lexani.cz, www.in-pro.com
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.03  16:30

« Re: Ajvn - tvoje auto

Viados: :-)) diky, pri pozirani rohliku jsem se ted dobre od podlahy zasmal - eko rozjezd :)) NO mas pravdu, tam to od houpacky trochu rozjedes na 50 a pak to druhou pulku cesty uz samotizi dojede az dolu na svetla. :-) Dnes jsem mel v te "zkratce" kliku, dojel jsem na hlavni a zleva to brzdil bagr, zprava to brzdila prazdna silnice, tak jsem plynuje najel :)) Ale ne vzdy se takhle zadari.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.03  15:41

nebyl bych takovej optimista. spis sami poldove do pangejtu neco hazeli, na dedky s valnickama oni zvysoka se..u
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.03  15:31

Proti ne, vzdyt jsem rikal, ze jsem te videl ve zpetnym zrcatku. Stacilo mi videt Clio a "BEJ" a hned mi to sepnulo. ;o) Ja jsem byl v te stribrne Astre kombi, za kterou jsi jel od toho prechodu-houpaku az k mistu, kde jsi odbocil pred krizovatkou v Radotine. Tuhle zkratku k Lahovickymu mostu jako ty jsem taky drive pouzival, jenze jsem zjistil, ze se pak na konci te zkratky pekne blbe odbocuje doleva na hlavni (tam jak je ted ta 30ka).

Jo a taky uz chapu, jak muzes mit spotrebu okolo 3 a neco litru. Tvuj rozjezd byl opravdu eko. ;o)

Jo a ty poldy ve Facku nahore na kopci jsem videl taky, ja jsem tam mel cca 95 kmh, tak jsem nadaval a cekal jsem ze me zastavej na tom placku za esickem (kus za odbockou na Slivenec). Rikal jsem si: Kdyby radej hlidali, aby tam ty * s lidskou tvari nehazeli na divokou skladku svoje srajdy. Nebo ze by to delali? Ze by polisi fakt fotili ty dedky s valnickama za skodovkou, co tam skoro kazdy rano hazej bordel do pangejtu?

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.03  10:52

dneska stali za Barrandovskou spojkou, dal na Radotin tam kde je 70tka, policajti s bradavici v modrem Favoritu .. mel jsem tam tacho 79, ale po ceste nikde nestali. Ze by si fotili do databaze? :-)
    Premyslim, kdes me mohl videt. V te pasazi zeshora od Lochkova nebo jak se to tam jmenuje?:) Pak jsem uhybal mezi baraky, abych tam nestal v kolone pred krizovatkou a pak jsem uz jel za tirakem a za Lahovickym mostem jsem na stopce stal za holkou v Octavii. Tak prede mnou jsi asi nebyl, nejspis proti :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.03  10:48

Viados: kruci, to mi to hraje tolika barvami? :-) Jo, v tu dobu jsem tam jel :-)) Tys jel po smeru nebo proti? Pred Prahou me volne predjizdela krasna stara zelena nablejskana Corvetta, nebyls to Ty? :-))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.03  09:22

« Ajvn - tvoje auto

Dnes ráno v 8:30 v Radotíně jsem ve zpětným zrcátku zahlédl modrošedostříbrné 5dveřové Clio II se značkou BEJ ... a mladým maníkem uvnitř. Nebyls to ty, Ajvne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  08:32

« Re: to ajvn

tak tak .. je to hricka, foneticka transkripce meho jmena v anglicke vyslovnosti. :-) Ivanu je na svetovem webu hafo, Ajvnu je minimum :))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.06.03  04:58

« Re: to ajvn

ked anglicania citaju "Ivan" tak to foneticky zneje "Ajvn".

urob si anonyma "ej" a pochopis
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.03  17:40

« to ajvn

To já taky... Mimochodem, co znamoná to AJVN, pokud to není tajemství?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.03  17:28

« Re: vylet za hranice vsednich dnu

a: at se snazim sebevic, vychazi mi z toho, ze nas dva poji jedine, a to MotorCafe .. ve vsem ostatnim jsme dost odlisni :-)) Ale to je na tom svete hezke .. kdyby v CR behalo 10mil. Ajvnu, to bych asi sam ze sebe zesilel. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.03  17:12

« Re: vylet za hranice vsednich dnu

Já ti rozumím, je to otázka preferencí a priorit.
    Já osobně nesnáším cestování, tudíž chci být v autě co možná nejkratší dobu a nechci jet v kolonách, takže noc, klmatizace a spotřeba mě nezajímá. Nesnáším vožení zásob českého trvanlivého jídla v autě, nechutná mi a když někde jsem, mám chuť na místní jídla. Vezu si akorát Plzeň v plechu, kterou tam nemají. Apartmán chci na odlehlejším místě, s garáží, s plnou výbavou, bezpodmínečně s klimatizací a grilem na terase. Rád jezdím na výlety lodí, i turistickou nebo s kamarádem na jeho jachtě - to je pohoda - můžeš doplout na takové pláže, kam se dojít nedá - jenom těch průměrných 100l N95 za hodinu plavby je docela dost... Super zábava je průzkum krajiny na vodním či moto skůtru. Fotím nerad a nerad pózuji. Zato velmi rád testuji všechny hospody a hospůdky, víno, speciality a tak. Také se rád potápím, ale na to Chorvatsko moc není-kromě některých vybraných lokalit včetně podvodních jeskyní není co vidět.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…