Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  13:37

« Re: idylka

chlapi zkuste tohle: [odkaz]
    neni to spatny, jeden z duvodu proc jsem si ji nekoupil
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.03  12:52

lufe, to urcite upravili ridici jednotku, aby tam palubak ten udaj 6 litru ukazoval a lakal zakazniky .. no vidis a Ty jsi se od nich taky nechal nachytat ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  10:53

...BMW 3...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  10:52

Sem na MC chodi pravidelme 20-30 ludi. Ja necakam, ze niekto z nich si kupi zrovna Lagunu alebo Megana. Ale info o spolahlivosti novych Meganov by som uvital... BTW podla TUV je na tom Laguna dost dobre, lepsie ako BMV3, Audi A8 a dalsia kopa vyhlasenych znaciek. Ak mas zaujem, u predajcu Toyoty ti TUV report daju (ak sa dokazes tvarit ako potencialny zakaznik). A ked tam uz budes, skus si Avensis - celkom fajne auticko. Bol som na predvadzacej jazde s 1.8 kmbikom a mal na palubaku dlhodobu spotrebu 6l!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  08:19

blbe je len ze sa neobjavuju novi majitelia ... a to ani noveho megana ... o lagune nikto ani neprskol
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.03  11:39

« idylka

Jo .. tohle v jinych auditoriich nevidite .. jinde resi zavady, problemy .. tady je klid, tady si povidame o reklamach, o dovolenych .. proste spokojeni majitele svych milacku :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.06.03  19:42

« Re: Clio II - 1.5dCi 48kW

Ajvn: tak to by mě fakt nenapadlo ;-) Do 3 let chci přestavět koupelnu a tam by se to okno fakt hodilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.03  19:50

dlabas: to je v poho, me nechape vic lidi :-)) Ja tak jezdim ze "sportu" .. a jak prijdou kopce, zatacky, tak samozrejme taky litam, s timhle autickem to ani nejde jinak :)) No bohuzel vzhledem ke stani se obcas v zime te rucce pres noc nevyhnu, ale jinak jsem uz pouceny :))

A kdyz to mas v te akci Lucie, dali Ti k tomu do bytu taky takove ten obri CD prehravac a okno ve tvaru Cliackeho okna? Ten prehravac bych klidne na stenu do pokoje bral :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.03  19:39

luf: včera jsem volal do jedný prodejny v Praze a chtějí za něj 840,-. Skladník mi nebyl schopen říct, jest-li je v tom aktivní uhlí, ale je spojen ze 4 vrstev - aspoň to tvrdil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.03  19:35

Ajvn: Tak to tě fakt nechápu :-o Musí to krásně lítat, ale každej jsme jinej :-) Já ho mám v akci Lucie a taky diesel za cenu benzínu. Ty 15" litý kola mu fakt slušej a dali tam Continentálky 185x55. Když se rozhodnu pro čip, tak až po záruce.
    Jinak jsem ve formě provize dostal na zakázku potahy stříbrnošedý barvy. Se spojením modrý metalízy je to fakt zajímavý. Jinak stojí 2.300,- + 200,- i s DPH. Když někdo bude chtít, tak mu dám kontakt.
    To skubnutí byly asi přilepený pakny - felda mi to dělala taky. Nezatahuj v zimě ručku, ale to už asi víš :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.03  11:34

Keby si nasiel nejakeho predajcu/vyrobcu tychto filtrov, sem s nim. Tiez zhanam nieco podobneho, davat 1000SKK za original sa mi moc nechce. Ale som alegrig a bez neho mi neni v aute zrovna najlepsie.
    Ja najazdim rocne 35tis a mam benzina. Ale je to preto, ze ked som kupoval Clio, bol v ponuke iba 1.9dTi => vyssia poistka havarijna aj zakonna, spotreba cca. 5-5.5l. No proste by sa mi ta investicia vratila za cca. 180tis km. Teraz mam benzina, zerie mi 6.5l (ale odkedy som prezul na 195, tak zerie 6.7-6.8), neklepoce na volnobeh a nesmrdi. Hlavne ze sme vsetci spokojni. :-) Momentalne mam 83tis km a auticko je stale OK. BTW mal som nedavno zavadu - nesvietilo tlacitko ovladania okna. Ale zavada sa odstranila sama, uz zase svieti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.06.03  10:14

« Re:

jezis, tady se proflakne vsechno :-))) ale uprimne dekuju :)
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.03  07:28

« Bez nadpisu

Ajvn: vše nejlepší k jmeninám :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  17:28

dlabas: mam 80konikovyho, bez chipu. Mam ho z minuleho dubna, kdy byla akce dieselaku za cenu benzinu a kdy nabizeli tuhle silnejsi verzi v limitovane serii Extreme. Spotreba? Prosim Te, me si neber za vzor, ja jsem fakt extreme a eko-posuk.:-)) Ale ted mi to po garancce a vymene oleje zere v prumeru mezi 3.2-3.3 l/100km. Zimu jsem odjezdil za 3.9, ale to jeste v dobe, co jsem podzim pred tim jezdil za 3.8. Gumy 185/55 R15 (leto i zima). Mam najeto cca 32200 km, celkova spotreba 3.77.(podle palubaku... realne podle uctenek je presne o desetinu vyssi.. jen nevim, jestli promeruje PP nebo okradaji u pumpy:))

Zavady? nefungoval uz po prevzeti vozu dojezd PP (oprava v servisu) a nekdy,hlavne v zime pri odbrzdeni zatazene rucni brzdo se ozvalo takove skubnuti .. proto mi sundavali kola (ikdyz mi ted nedochazi,proc predek) a cistili bubny. Jinak spokojenost. P.S> Proc je prohodili? Protoze jsou experti, proste no comment. Vivat znackovy servis.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  14:50

Ajvn: co máš za diesla a kolik máš nalítáno? Spotřeba? Už byly nějaké závady? A proč ti na tý garančce sundaly a prohodily kola?
    Jinak clio mám perletově modrý a pohybuje se v okolí Říčan a Prahy jižní město. Jinak na dálnici mě poznáte podle toho, že ty blbečky zakousnutý v prostředním pruhu předjíždím z pravý strany :-o
    Ajvn + luf: kde koupit ten filtr. Do feldy dělali i s aktivním uhlím...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  14:25

luf: najedu 25-30tis. km ročně, tak proto diesela. Benzín je benzín a diesel je diesel. Uz se tesim az to po zaruce necham precipovat na 80PS :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  10:44

dlabas: Bud pozdraven v klubu, no to je ono, dieselousi to tu prevalcujou :-)) Tak hlavne hodne stastnych km bez nehod a zavad. Jinak zadne obavy, prvni kilometry s Cliem jsem mel stejnou spotrebu, lehce nad pet, ale pak to slo od desiti k peti .. eeeh, vlastne od peti ke trem a neco :)

Lufe, neboj, my na Tebe stejne nedame dopustit, i pres ten Tvuj benzin. :-) Ty Tve vysoke otacky v porovnani s nasim kadly kadly maj taky svuj puvab. :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.03  10:32

Pelovy filter som tu popisoval nedavno, pozri si par prispevkov dozadu. BTW vitaj v klube. Zacinam mat pocit, ze som jediny, co holduje voni benzinu. Vy ostatni mate radost z toho stiplaveho zapachu? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  10:18

« Clio II - 1.5dCi 48kW

Zdravím,
    vlastním toto vozítko asi 1 měsíc a najeto necelé 3 tisíce. Po 2 tisích občas provrzne palubka ve středu u displeje na radio a asi 2x v úplně vpravo. Další závada je na dveřích. Vlastním 3-dveřové a u řidiče i spolujezde špatně lícujou plasty v místě kde je záslepka na zamikání dveří. Nechám to opravit na garančce.
    Nevíte kam se dává pilový filtr a kde ho koupit kromě renault-prodejen.
    Jinak spotřeba zatím "je to v záběhu" 5.5, 5, 5.3, a teď to vypadá, že bude konečně pod 5 :-)
    Jinak jsem na něj obejvil super čirou optiku u lexani za 6.907,- od IN-PRO - www.lexani.cz, www.in-pro.com
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.03  16:30

« Re: Ajvn - tvoje auto

Viados: :-)) diky, pri pozirani rohliku jsem se ted dobre od podlahy zasmal - eko rozjezd :)) NO mas pravdu, tam to od houpacky trochu rozjedes na 50 a pak to druhou pulku cesty uz samotizi dojede az dolu na svetla. :-) Dnes jsem mel v te "zkratce" kliku, dojel jsem na hlavni a zleva to brzdil bagr, zprava to brzdila prazdna silnice, tak jsem plynuje najel :)) Ale ne vzdy se takhle zadari.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…